ПЛЕВЕН 158

• 111 796
  • 858
  •   1
Отговори
# 480
  • Разпиляна във въображението
И на теб. Лошото е, че моята мадама не е ориентирана какво желае, а тук нещата вече не са така лесни. Има профилиращи предмети след 10 клас.

# 481
При нас профилиращите предмети са след седми клас. Може да ги промениш в десети( поне това е имформацията по закон как е) . Малки са още и им е трудно да си намерят тяхното нещо. Добре , че има тестове за кариерно развитие, за да може детето да се ориентира в по- горен етап.

# 482
  • Разпиляна във въображението
Да. Вече искам да съм четири месеца по-късно и сагата да е приключила.

# 483
Ще мине и това Simple Smile

# 484
  • Плевен
В езиковата специално за немския знам,че в 9 клас учат един предмет на немски. Няма преподаватели за повече. Иначе им бяха казали,че ще учат пет или шест предмета на езика,но за съжаление не се случи:). От приятелки го знам:)

# 485
В езиковата специално за немския знам,че в 9 клас учат един предмет на немски. Няма преподаватели за повече. Иначе им бяха казали,че ще учат пет или шест предмета на езика,но за съжаление не се случи:). От приятелки го знам:)

Изключително ценна информация! Сърдечно ти благодаря! Бях дочула нещо подобно, но реших да потърся информация и от други източници. ТЕ си измиват ръцете точно с това, че не са Езикова гимназия, а гимназия с преподаване на чужди езици.

# 486
  • Велико Търново
Момичета, аз пак за лекари☺ Ще ме извините и ще заповядате в търновската тема при нужда😉
Първо да споделя, че бях при доц. Тодорова след И вашите положителни мнения. Останах доволна от това, че веднага изписа няколко изследвания, за да изключим проблеми, а там, където има, започнахме лечение. Засега доволна. Благодаря ви🤗
Сега имам спешна нужда от добър хематолог, свеки месеци наред е супер зле и чак сега я навих да дойдем до Плевен. Четох за доц. Николай Цветков, иска ми се при него, пишат, че е много добър. Имате ли представа къде и как преглежда? Разбрах, че е шеф на хематологията- направо там ли се ходи? Благодаря предварително

# 487
  • у нас
Момичета, аз пак за лекари☺ Ще ме извините и ще заповядате в търновската тема при нужда😉
Първо да споделя, че бях при доц. Тодорова след И вашите положителни мнения. Останах доволна от това, че веднага изписа няколко изследвания, за да изключим проблеми, а там, където има, започнахме лечение. Засега доволна. Благодаря ви🤗
Сега имам спешна нужда от добър хематолог, свеки месеци наред е супер зле и чак сега я навих да дойдем до Плевен. Четох за доц. Николай Цветков, иска ми се при него, пишат, че е много добър. Имате ли представа къде и как преглежда? Разбрах, че е шеф на хематологията- направо там ли се ходи? Благодаря предварително
в ДКЦ на окръжна болница. Има телефон на кабинета, звъннете и питайте със записване ли е. Подозирам че ще е голямо чакане

# 488
И аз съм чувала, че много се чака за него.

# 489
  • Велико Търново
Благодаря ви, ще звънна. Той на 13.04 ще приема в Търново, ако няма час дотогава, ще запиша за тук. Препоръки за други добри специалисти?

# 490
  • у нас
Благодаря ви, ще звънна. Той на 13.04 ще приема в Търново, ако няма час дотогава, ще запиша за тук. Препоръки за други добри специалисти?
всичките, които са на кабинет в окръжна болница са опитни и кадърни лекари. Мога да препоръчам и млад, амбициозен лекар, оглеждащ пациентите си и разбиращ от работата си. Др Тодориева. Тя преглежда в дкц на центъра-ДКЦ2

# 491
  • Някъде там
И от мен глас за доц.Цветков .
Аз ходих при  Стоянов в Панталеймон, останах доволна .
Благодаря за препоръките ,имам записан и час за доц.Байчев тази събота Simple Smile

# 492
  • Велико Търново
Благодаря ви, звъннах, оказа се, че не е със записване, а с чакане на ред. Така че ще отидем съвсем скоро, че положението ме притеснява. Хубав ден и честит празник, момичета!

# 493
Успех и дано  всичко да е наред със свекърва ти! Радва ме такава загриженост от снаха към свекърва.  bouquet

# 494
Вероятно е имало такова питане, но нямам време да преглеждам. Моля ,препоръчайте ми добър съдов хирург в Плевен, който да работи със здравната каса.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт