ПЛЕВЕН 158

• 111 793
  • 858
  •   1
Отговори
# 495
  • у нас
Вероятно е имало такова питане, но нямам време да преглеждам. Моля ,препоръчайте ми добър съдов хирург в Плевен, който да работи със здравната каса.
Благодаря!

аз съм ходила при Великов и октанах доволна. Кабинета му е зад аптека Хигия под болницата. Има голяма табела. И там пада чакане. Бременна в 9я месец ходих и той ми беше казал да не чакам, но аз търпеливо чаках пред кабинета. Случайно излезе и ме видя и ме повика в кабинета. Щяха да ме разкъсат всичките старчоци, които чакаха🙄

# 496
Моя позната така и не си намери нейния съдов хирург в Плевен и се наложи да отиде до София в Токуда. Сподели, че е останала доволна.

# 497
Вероятно е имало такова питане, но нямам време да преглеждам. Моля ,препоръчайте ми добър съдов хирург в Плевен, който да работи със здравната каса.
Благодаря!

аз съм ходила при Великов и октанах доволна. Кабинета му е зад аптека Хигия под болницата. Има голяма табела. И там пада чакане. Бременна в 9я месец ходих и той ми беше казал да не чакам, но аз търпеливо чаках пред кабинета. Случайно излезе и ме видя и ме повика в кабинета. Щяха да ме разкъсат всичките старчоци, които чакаха🙄

Работи със здравната каса, нали? С чакане ли е само  или и с предварително записване не разбрах.

# 498
  • у нас
Благодаря!

Работи със здравната каса, нали? С чакане ли е само  или и с предварително записване не разбрах.
работи с касата. Аз му звъннах предварително, защото бях бременна.Май се чакаше без часове, че само се брояха кой след кой е. Слагам телефона му, ако искаш звънни. Много е любезен.

# 499
Tommelise, благодаря много!

# 500
Момичета, знаете ли в кои аптеки се предлагат наглезенки еластични за навехнат глезен?

# 501
  • Плевен/Пловдив
Момичета, знаете ли в кои аптеки се предлагат наглезенки еластични за навехнат глезен?

Ако не ти трябват по- специални ортопедични, би трябвало да ги има във всяка аптека. Тънки са и не са много пари.

# 502
Благодаря, намерих bouquet

# 503
Пак с питане за д-р Великов. Ако някой е ходил на преглед да каже как става свързването с него
На всички места дето работи е посочен един и същи телефон. Звъня настойчиво и никой не ми вдига.
Благодаря!
При кой друг евентуално да опитам преглед.

# 504
  • у нас
Пак с питане за д-р Великов. Ако някой е ходил на преглед да каже как става свързването с него
На всички места дето работи е посочен един и същи телефон. Звъня настойчиво и никой не ми вдига.
Благодаря!
по - нагоре дадох мобилния му телефон

# 505
Благодаря!
по - нагоре дадох мобилния му телефон

Благодаря ! Свързах се най-после. Да ,на същия телефон звънях неколкократно,но после той ме потърси. Вероятно е бил зает.

# 506
.

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 21:30 от Анонимен

# 507
  • Разпиляна във въображението
Момичета, някой да има информация за пробни изпити след седми клас, освен тези към СБМ и в "Иван Вазов"?

# 508
В у- ще ,,Яворов,, нямаше ли?

# 509
  • Разпиляна във въображението
В у- ще ,,Яворов,, нямаше ли?

Ще потърся информация.

Общи условия

Активация на акаунт