ПЛЕВЕН 158

• 111 791
  • 858
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, търся гинеколог за проблем с поликистозни яйчници, може ли мнения за д-р Ивалина Хорозова от ДКЦ1 и за д-р Янина Стефанова от ДКЦ3?

# 511
  • Велико Търново
Момичета, проблемите ни със свеки продължават. Бяхме при хематолог, беше в болницата тук в Търново и сега имаме препоръка за съдов хирург. Трябва ми някой добър, защото явно проблемът не е малък и тя не се подобрява особено. Имате ли препоръки? Ще съм благодарна за мненията ви🙂

# 512
  • у нас
Малко по-нагоре съм препоръчала др Великов и съм качила и телефона му

# 513
  • Велико Търново
Благодаря, хем прочетох мнението Ви за чакането, но като не ми е било на дневен ред, не съм го отразила достатъчно явно. Срещнах името му в нета, както и това на д- р Бешев и още един специалист🙄 Великов е млад лекар ако правилно се ориентирам?

# 514
  • у нас
Около 45 годишен. Доц. Бешев също е добър специалист, но е малко сопнат.
Др Великов е на снимката

# 515
Здравейте! Търся оптика в Плевен, в която мога да си измеря очното налягане , но с въздух. Някакви телефони или предложение за лекар, който може да ми извърши меренето.

# 516
Моя приятелка наскоро сподели, че тук се измерва с въздух: Очен глаукомен център "Св.Мина".

# 517
Здравейте! Извинявайте, че нахлувам така в темата Ви. Казвам се Веселина и съм от Русе. След седмица предстои операция за вадене на трета сливица на дъщеря ми в Плевен. Тези дни обаче достигна много лоша информация за въпросния лекар, който ще я прави, и съм на тръни. Става дума за др.Стефан Мирчев, който работи във Втора клинична база и има частен кабинет. Из нета не откривам никаква информация за него. Много ще съм Ви благодарна ако ми помогнете. Не  бих поверила живота на детето си в неговите ръце, без да съм сигурна. Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 518
За УНГ бих Ви препоръчала д-р Ненов в Плевен. Чувала съм много добри мнения за него. Ако искате се разровете в google

# 519
И аз съм чувала положителни  мнения за д- р Ненов( син) . ЯВно успешно се справя с проблемни сливици. Разрови в Гугъл, има доста мнения точно от този форум. Може да са ти полезни в избора на лекар. Peace

# 520
  • Плевен
Има няколко Ненов-ви в Плевен.Един път се натресохме на този Ненов,та ни наплаши много яко че е за операция.Отидохме при Николов пак във Втора база и решихме проблема с капки в носа,вместо с операция.Моето мнение е да си потърсите читав Лекар-Митко Ненов,Николов, Доцент Вълчев шеф на УНГ във Втора база.Този Ненов на който попаднахме беше възрастен,повече не повторихме при него.

# 521
Точно пък при доцента не ги изпращайте! Няма по-некадърен от него!!!

# 522
  • у нас
Доц. Вълков се казва. Аз определено съм за Николов. Разбира си от работата и е обективен. Не всичко под ножа

# 523
  • Плевен
Здравейте! Има ли някой с опит или информация във Вазов за пети клас само с изпит ли се влиза или за непрофилирани паралелки само с документи се приема? Благодаря!

# 524
Само паралелките  с БЕЛ и математика са с вътрешен тест. За останалите паралелки няма ,,изпит,,. Те се формират по избор на втори език.

Общи условия

Активация на акаунт