ПЛЕВЕН 158

• 110 304
  • 858
  •   1
Отговори
# 765
Аз знам, че за профилактичните прегледи, ходят в Окръжна, на първия етаж, в ляво след рецепцията, но кой кабинет точно, не знам. Предполагам, че на рецепцията ще Ви кажат.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 19:59 от sweety2831

# 766
Д- р Тодоров( син) , Окръжна болница преглежда бебенца.
Преди беше със записване.

# 767
  • Плевен/Пловдив
д-р Св.Тодоров - Окръжна болница
д-р Кабалан - МБАЛ Панталеймон
д-р Ив. Пълев - МБАЛ Панталеймон
Преглеждат бебета.

# 768
  Camino Братовчедка ми много късно проговори на 8 години! Като питах леля ми и вуйчо ми и ми отговориха, че са я водили на логопед към 3-4-годишна възраст. Логопедът е заключил, че детето се развива нормално, но просто в говорно отношение по-бавно се развива! Също така е казала, че това дете просто не е за нея, защото е с нормално развитие! Повече не са я водили никъде, след като е проговорила, а това за мене е голяма грешка от тяхна страна! Не знам каква е тази безотговорност да не предприемат навреме мерки да се отстрани този проблем с говорните нарушения! Сега братовчедка ми страда и много иска да стане един нормален човек! Разбирам я прекрасно и я подкрепям много! Тя има две висше образования! Много умен човек е! Но тези говорни нарушения много й пречат във всички сфери на живота й! 
Да, Дженифър и аз мисля като теб, че родителите е трябвало да бъдат по настоятелни и 8 годишна възраст е твърде късна възраст за проговаряне до колкото знам. Колежките са се отзовали за препоръката на логопед. Дано има резултат. Успех!

Не знам защо родителите пренебрегват говорните дефектни на децата. Вярно, скъпо е да му се невиди, ама да сме скъпи на триците и евтини на просото... Гледам една реклама по телевизията... една руса мадама с отвратително мързеливо "л". Wow, ще ходим на море с коУата! Че й дали текст с няколко пъти "колата, та колата". Спирам звука на приемника.
Имах една секси съученичка с говорен дефект. Не можеше да казва няколко звука. Понякога трудно й се разбираше. Нямаше проблем с мъжете. Стана и майка. После не знам много за нея. Тя е общителен човек и не страдаше от липса на внимание и самочувствие. Искам да кажа, че при нея нещата в живота бяха и предполагам са нормални. При нея има някаква аномалия в езика, поне така съм запомнила. Най-вероятно е поправимо, не разбирам защо се чака. Може би е въпрос на премерване на риск или невежество?

Biserka_a,
ако живееш много близо до ул. "Генерал Ганецки" и "Свети Климент Охридски" бих те попитала за една моя близка приятелка от далечното минало. Тя има брат, но уви не мога да се сетя за фамилията и няма никакъв шанс да ги открия по интернет.

# 769
Camino, до паметника на Христо Ботев живея.

Мира, да ти е жива и здрава рожденичката!:balloon:Flowers Four Leaf Clover

# 770
Момичета, ще помоля за препоръка на сериозен брокер за недвижими имоти в Плевен.

# 771
За профилактичен преглед при ортопед за бебе препоръчвам д-р Халваджиян от Авис Медика.

# 772
Момичета, имате ли лични впечетления от д- р Георгиев,,Авис Медика”:за пробиване на уши?

# 773
Може ли още едно насочване...къде в Плевен човек може да си купи пресни сурови ядки? Имам предвид такъв магазин, който има разнообразие Simple Smile Благодаря!

# 774
  • Плевен
Може ли още едно насочване...къде в Плевен човек може да си купи пресни сурови ядки? Имам предвид такъв магазин, който има разнообразие Simple Smile Благодаря!
Аз купувам от здравословния магазин под Стоматологията и от магазина в подземието на Централен Мол(този който е до Била).Иначе съм виждала във всички големи магазини-Била,Фантазия,Кауфланд.

# 775
    На "Дом на книгата" на един щанд продават и сурови ядки. Купувала съм. Добри са.

# 776
Аз си купувам най-често от улицата на Кукления театър

# 777
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Някой да е използвал услугите на д-р Галя Тодорова зъболекар. Моля да сподели, начин на работа, отношение към пациента.

# 778
За д- р Галя Пенкова ли питаш?

# 779
  • Плевен/Пловдив
Извинявам се 😁
 Да Пенкова...

Общи условия

Активация на акаунт