ПЛЕВЕН 158

• 111 842
  • 858
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали добър АГ специалист в Плевен, който извършва успешно интервенции по отстраняване на полипи в матката.
Интересувам се главно дали в Авис Медика са добри или по-скоро препоръчвате Света Марина?
Предварително благодаря!

# 226
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали добър АГ специалист в Плевен, който извършва успешно интервенции по отстраняване на полипи в матката.
Интересувам се главно дали в Авис Медика са добри или по-скоро препоръчвате Света Марина?
Предварително благодаря!

Препоръчам  "Света Марина" и по-специално проф. Томов,ако може скоро да се вземе час за него!

# 227
  • Плевен
Здравейте.Имам едно питане-имате ли мнения за Бисер Върбанов,учител в Патриарх Евтимий?

# 228
Препоръчайте гинеколог в Авис Медика.
Без Бързашки.

# 229
Аз съм ходила преди години при д- р Янулов и при д- р Славов. БИх отишла отново при д- р ЯНкулов. ВСе пак зависи за какъв проблем става въпрос.

# 230
Здравейте! Може ли да ми препоръчате детски кардиолог?

# 231
Мисля, че е само един - д-р Михайлов в "Авис медика".

# 232
Благодаря, ще звънна днес.

# 233
  • у нас
Само той е в Плевен и околията

# 234
Здравейте!
Пак съм с питане. Къде мога в Плевен да си поръчам табелка с надпис за входната врата на жилището. Нещо семпло и на прилични цени. Благодаря!

# 235
В Практикер при ключарите съм виждала табелки по поръчка.

Момичета, знаете ли къде в Плевен има магазин за матраци, в които продавачката не ти седи до главата, докато ги тестваш?

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 18:53 от Biserka_a

# 236
  • Ловеч
Здравейте, може ли да препоръчате оптика за поръчка на детски очила. Първите поръчахме в оптика Диана Иванова, бързо се надраскаха стъклата, а уж бяха качествени.

# 237
Ив, надраскването на стъклата не е поради грешка на оптиката. Аз от години си правя очилата там и съм много доволна.

# 238
И ММ е доволен от тази оптика.

Надраскването на стъклата се случва по друга причина. Simple Smile

# 239
За детски очила май имаше някакви по-устойчиви на надраскване стъкла. Поне на нас са ни предлагали, когато правехме на детето.

Общи условия

Активация на акаунт