ПЛЕВЕН 158

• 111 870
  • 858
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, бихте ли ме насочили къде в Плевен има магазини, в които могат да се видят мивки за кухня Тека, Бланко или Пирамис? С гугъл откривам само Тедкуолити на ул. Дойран 36. Благодаря ви предварително от сърце

# 256
Ние оттам взехме нашата. Намира се там, където излиза ул. Панега на Дойран.

# 257
Момичета ,насочете ме към добър дерматолог ,ако може и работещ в студио за красота става въпрос за консултация на проблемно лице с акне.Благодаря!

# 258
Момичета ,насочете ме към добър дерматолог ,ако може и работещ в студио за красота става въпрос за консултация на проблемно лице с акне.Благодаря!

Д-р Калинка Недушева е един от най-утвърдените дерматолози в града.
Работи в комплекса срещу второ ДКЦ, а доколкото знам след около месец ще отвори друг свой по голям и оборудван кабинет малко над Дома на книгата.

# 259

Д-р Калинка Недушева е един от най-утвърдените дерматолози в града.
Работи в комплекса срещу второ ДКЦ, а доколкото знам след около месец ще отвори друг свой по голям и оборудван кабинет малко над Дома на книгата.

Благодаря! Към нея се бях насочила и аз . Запазих час за преглед  при нея.

# 260
  • Плевен
Здравейте! Моля, препоръчайте ми магазин за климатици, където служителите реално разбират от това и предлагат добър монтаж. Масово по форуми не за нашия град чета , че трябва да избягвам големите вериги, но малките магазинчета ме притесняват,защото не знам дали след 1-2 години изобщо ще работят, за да си търся евентуално гаранция.
Благодаря!

# 261
  • у нас
Здравкомерс. Три жилища съм сменила, всичките ни климатици са все от там. Всеки път бяха едни и същи момчета, предполагам че още са същите

# 262
  • FRANCE
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали козметичка в Плевен. Благодаря

# 263
Здравейте. Бихте ли ме насочили къде мога да се запиша на курсове по английски език.

# 264
За възрастни или за деца?

# 265
За възрастни или за деца?
За възрастен.

# 266

Училище ,,Европа,,.

# 267
Здравейте, момичета! Има ли някоя от вас, която пие Белара? Живея в чужбина и се запасих  с повече опаковки от необходимото, всички са в срок на годност. Продавам ги на половин цена, след дълъг прием се наложи да ги сменя с други и сега са ми излишни. През август съм в Плевен, при интерес, пишете.

# 268
Здравейте , пиша за малко необичайна ситуация.Преглеждам от известно време обяви за недвижими имоти -апартаменти в Плевен . Всички са през агенции- една ли, ли две ли ... имам чувство че се въртят едни и същи. Проблема ми е , че или не отговарят на телефон / имейл още по-малко/ . Онзи ден - апартамент, сравнително ниска цена, оо неее не е актуална обява , апартамента е продаден. Днес звъня по същата обявя- оглед е възможен другата седмица. Rolling Eyes Миналия месец -друга обявя, друга агенция, чакам обратно обаждане , за да ми кажат в колко часа е огледа, така и не дочаках....въобще  не се обадиха. Първия въпрос по теелефона- с кредит ли сте ? Не съм постоянно в Плевен, нямям нищо против агенции , но не мога да открия нищо подходящо, не мога дори  да огледам нещо в малкото дни , в които съм в Плевен.  Обяви от собственик не намирам. Моля за съвет , търсили ли сте наскоро ,сблъсквали ли сте се с подобно некоректно отношение? Греша ли , къде да търся актуални обяви?

# 269
Намери си читав брокер и търси само с него. така няма да ти се налага да въртиш телефони и няма да попадаш на фалшиви обяви.
СОбствениците рядко се навиват да продават без брокер, защото брокерът може да им спести време и усилия. Никой няма да се върже да стои вкъщи, за да се правят огледи за апартамента му. Освен това, не се знае какъв човек ще ти звънне на вратата.
Ние сме купували само с брокер.

Общи условия

Активация на акаунт