ПЛЕВЕН 158

• 110 408
  • 858
  •   1
Отговори
# 600
Момичета здравейте, извинявам се за намесването, но бих искала да попитам къде в Плевен мога да оставя детето за час, час и половина. Занималня, детски център!? На 8г е.

В централния мол на последния етаж има/ ше детски център почасов.
В мол Панорама също има, не знам как се процедира там. Може да звъннеш по телефона.

# 601
  • Разпиляна във въображението
Момичета здравейте, извинявам се за намесването, но бих искала да попитам къде в Плевен мога да оставя детето за час, час и половина. Занималня, детски център!? На 8г е.

И още едно предложение - https://plevenzapleven.bg/blog/2019/06/03/%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0% … qbKLnSTy-mQG9TW_I

# 602
Благодаря много!!!

# 603
  • у нас
Някой да сега ползвал ли е заниманията на центъра за работа с деца? Интересувам се много ли деца посещават и обръща ли се внимание. Знам, че е безплатно и не бива да се очаква нещо кой знае какво, но все пак питам. През учебната година дъщерята е много натоварена, но през лятото бих я записала на народни танци или модерен балет,.... Та се интересувам как е.

# 604
  • Някъде там
Някой да сега ползвал ли е заниманията на центъра за работа с деца? Интересувам се много ли деца посещават и обръща ли се внимание. Знам, че е безплатно и не бива да се очаква нещо кой знае какво, но все пак питам. През учебната година дъщерята е много натоварена, но през лятото бих я записала на народни танци или модерен балет,.... Та се интересувам как е.
И аз се интересувам от същото Simple Smile
И да кажа ,че записах дъщеря ми в Цветан Спасов за 5 клас .
Дано е правилното училище за нас .
Живеем на Сторгозия, до сега учеше в Яворов , но се отказах защото не сме доволни.
Искаше ми се в МГ , но нямаме точки от състезания Sad
С 6 ца по Математика и с 5 ца на Матурата и 3 точки от Питагор , няма шанс да я приемат  .Математиката не и е много силна за съжаление иначе ми се искаше в МГ - то .

# 605
   Добър ден на всички!

Препоръчайте ми добър зъболекар, който се занимава и с лечение на венци!

Благодаря предварително за помощта!

Приятен ден на всички!

# 606
Здравейте! Знаете ли колко струва раждане в Авис Медика?

# 607
   Добър ден на всички!

Препоръчайте ми добър зъболекар, който се занимава и с лечение на венци!

Благодаря предварително за помощта!

Приятен ден на всички!

В Плевен няма парадонтолог.Поне миналата година, когато търсих , не намерих.

# 608
  • Плевен
Има специалист по венечни заболявания в Плевен.Аз съм с такова заболяване и от години ходя при д-р Наталия Велева,работи в Стоматологията на втори етаж,със записване е.

# 609
Има специалист по венечни заболявания в Плевен.Аз съм с такова заболяване и от години ходя при д-р Наталия Велева,работи в Стоматологията на втори етаж,със записване е.

Благодаря за споделената информация! Аз питах, обикалях- нямало в Плевен парадонтолог...

Сега погледнах специалност -ортодонт. Втора специалност ли има?

# 610
  • Плевен
На кабинета и пише "специалист по венечни заболявания".Единствено тя ми откри пародонтозата и я лекува адекватно.Благодарение на нея си поддържам пародонтозата в релси,и не ми създава главоболия.Няма да съжаляваш,много мила и внимателна е.

# 611
Благодаря ти! bouquet

# 612
Здравейте!
Момичета, отново разчитам на вас за помощ и съвет.
Та въпросът е къде в Плевен правят сполучливи и на вкус и на външен вид сватбени торти.
Спешно ми е,че няма и много време.
Разчитахме на едно място ,но останахме разочаровани от пробата.
Благодаря!

# 613
Сладкарница Романтика личноно аз винаги оставам доволна от тях и визуално и качествено.
Много вкусни са тортите и на сладкарница Хензел и Гретел.
Но ако нямаш много време не се бави защото в този период са затрупани покрай балове и кръщенета.

# 614
  • у нас
Габи китчът, торти уникато, Торти Медидит, Домашни торти Миро

Общи условия

Активация на акаунт