ПЛЕВЕН 158

• 110 395
  • 858
  •   1
Отговори
# 615
Много ви благодаря за бързите отговори!
А, специално за сватбени торти впечатления от някои

# 616
Здравейте! Знаете ли колко струва раждане в Авис Медика?
1000 нормално и 1200 Цезарово. Много съм доволна от отношението, храната и хигиената

# 617
Има специалист по венечни заболявания в Плевен.Аз съм с такова заболяване и от години ходя при д-р Наталия Велева,работи в Стоматологията на втори етаж,със записване е.

Благодаря. Търсих много на какъв доктор се ходи за проблеми с венци и не открих. Много е ценна информацията. (hug) Можете ли да ми дадете телефон за контакти?

Когато човек забележи проблем с венците, добре е да се потърси незабавна лекарска помощ, защото може да се достигне до загуба на зъби, ако се чака твърде дълго време!

# 618
  • Плевен
Ето телефона и: 0886 555 079 Наталия Велева

# 619
   Знам, че миналата седмица питах за зъболекар, който лекува венците. Благодаря наистина много за отговорите.

В петък ми падна коронката на зъба, която беше сложена през март месец. При този зъболекар, при когото ходя редовно, разбрах, че той вече не върши качествено работата си и гледа само да вземе парите! Много се моля, да ми препоръчате добър зъболекар. Не ме интересува дали работи с НЗОК или без НЗОК. Искам да бъде добър и да върши работата си съвестно!

# 620
Доктор Кузнецов препоръчвам за коронки и естетична стоматология Peace
Потърси във Фейсбук КМ дент. Там е адреса и тел.номер.

# 621
Здравейте, препоръчайте ми педиатър в 2ДЦ. При кой сте, доволни ли сте?  Blush

# 622
Препоръчвам д-р Анелия Митева 2дкц 37 кабинет.

# 623
Здравейте, какво ви е мнението за д-р Халваджиян - ортопед. Касае се за артроскопска операция.

# 624
Ако някой знае, утре изпитът по англ. език за 8 кл. в ГПЧЕ в 8.00 ч. ли започва?

# 625
  • Разпиляна във въображението
Това е изпит за способности и не касае приема за 8 клас в ГПЧЕ Simple Smile

# 626
Това е изпит за способности и не касае приема за 8 клас в ГПЧЕ Simple Smile

Ако е за мен, да, нищо общо няма с приема, просто детето не беше разбрало в колко часа започва и реших да питам и тук за всеки случай, ако някой има осмокласник, който ще се явява. Peace

# 627
  • Разпиляна във въображението
На общата родителска среща не ни казаха, но и децата, които до онзи момент бяха заявили желание, бяха доста малко. Успех на детето Simple Smile

# 628
Здравейте! Имам бебче на два месеца, което постоянно се стряска насън, разперва ръчички, буди се с плач.. в спокойна обстановка е, в стаичката е тихичко без ярки светлини.. вече не знам какво да правя, започвам с бабините рецепти.. чувала съм за възрастни жени, които баят на бебчета, знаете ли тук да има такива или друг метод да ми препоръчате 😔

# 629
  • Плевен
На 2 месеца бебето е с незряла нервна система,няма нужда от гледачки/баячки и т.н.Като поотрасне още малко,ще спре да се стряска.

Общи условия

Активация на акаунт