ПЛЕВЕН 158

• 110 376
  • 858
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен,
има ли някой тук с дете което ще е в предучилищна група в ОУ Петър Берон?

# 631
Здравейте, какво ви е мнението за д-р Халваджиян - ортопед. Касае се за артроскопска операция.

Извинявам се, че ви давам толкова късен отговор. Знам колко е важно да получите колкото се е възможно по-бързо информация!

Ето това успях да намеря по интернет: https://www.bg-mamma.com/?topic=650931. Прочетох коментарите и лично аз не бих се доверила на този доктор, още повече пък за операция. Имам лошо отношение към ортопедите в "Авис Медик". Преди две години ходих при д-р Евтимов и няма по-некадърен доктор. В талона за Личния лекар беше посочил друг горен крайник, който беше здрав! Нито ме прегледа, нито ме изпрати на снимка.

# 632
Здравейте! Имам бебче на два месеца, което постоянно се стряска насън, разперва ръчички, буди се с плач.. в спокойна обстановка е, в стаичката е тихичко без ярки светлини.. вече не знам какво да правя, започвам с бабините рецепти.. чувала съм за възрастни жени, които баят на бебчета, знаете ли тук да има такива или друг метод да ми препоръчате 😔

Абсолютно нормален рефлекс до към четвъртия месец отшумява.Пробвайте дали с повиване няма да е по-спокойно.

# 633
Това с повиването е добра идея. При моето дете методът на д-р Карп действаше много добре. Заслужава си да се опита.

# 634
  • Разпиляна във въображението
Ако някой знае, утре изпитът по англ. език за 8 кл. в ГПЧЕ в 8.00 ч. ли започва?

Дъщеря ми сподели, че изпитът за способности по английски, ще е утре и щял да започне като НВО.

# 635
Аз пък съм с две ръце за д-р Халваджиян. Изключителен специалист. Отлично отношение.
Препоръчвам!

# 636
Добър вечер! Може ли да ми препоръчате добър имунолог в Плевен?

# 637
  • Велико Търново
Не съм от Плевен, но с две ръце препоръчвам д-р Светла Блажева. Клиниката по имунология се намира във Втора клинична база. Излязох след прегледа с усещането Ей такива трябва да са лекарите! Помогна на мен, после дадох координати на моя приятелка с непрестанно боледуващо дете- миналата зима не е пил АБ, при обичайно поне три пъти на сезон.

# 638
  • София
Да, д-р Светла Блажева е разкошна!

# 639
Здравейте!
Влизам набързо с негативен коментар този път, но не ми се иска и някой друг да се излъже като мен.
Та не се доверявайте никога за прически по официален повод на фризьорката Десислава от "Палитра".
Сътвори нещо на главата ми набързо ,взе едни 35 лева и след 2 часа изглеждах много по-зле от колкото аз си се правя. Прическата на дъщеря ми също не беше като пробната която беше и правила, съответно също беше "претупана" , защото бързаше да заминава на море.
Изключително не коректно и не професионално отношение!

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 07:19 от dalina_50

# 640
Ами като се е разбъркала за море, да не поема клиенти. Жалко, че ви е развалила настроението  за празника. Не я познавам, но ми се струва, че все по- често се претупват клиентите в салоните. Оказва се мисия почти невъзможно да намериш човек, който да си върши рабоата качествено.

# 641
Здравейте, препоръчайте майстор, за цялостен ремонт на покрив. Благодаря!

# 642
   Скоро трябва да се подстригвам. Наистина не знам дали избраният от мен фризьор ще ме подстриже и оформи косата ми добре! Много фризьори не стават за тази професия. Мислят си, че като държат ножицата в ръце, могат да подстригват! За тях е просто едно рязане и нищо друго! Повечето фризьорски салони трябва да бъдат затворени, а фризьорите да се откажат от тази професия, като не ги бива!

Ако остана доволна от избрания от мен фризьор, ще изкажа мнение и ще го препоръчам тук!

# 643
Jennifer, успех ти желая! За мен мисията с намирането на добър фризьор за подстригване се оказа невъзможна...И при това се подстригвам на дълга черта, нищо сложно. Все я кривят, или пропускат косъмчета...Дъщеря ми я заведох на фризьор , защото реших , че не ми се занимава. И тя е с дълга коса и поддържа черта. Ами няма и за 5 минути я подстрига с машинка за 15 лв и като излязохме навън видях , че е пропуснала косъмчета.

# 644
Светослав Димитров, салон "Вижън". Няма по-добър фризьор от него в Плевен. И за подстригване, и за официални прически. Изключително съм доволна от него. Работи много бързо и наистина работи добре. Откакто го открих само при него ходя, но си записвам час седмица по-рано, защото е доста зает.

Общи условия

Активация на акаунт