ПЛЕВЕН 158

• 110 394
  • 858
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви, плевенчанки. Ако има още нещо по въпроса с хотели в Плевен, пишете, аз ще чета. Simple Smile

А д-р Цонев работи ли още, виждам, че си говорите за очни лекари. На времето се водеше за един от най-добрите, но и лоши неща съм чувала също, пък и лично наблюдение имам... завинаги ще го помня... но не с добро. Sad

Ако става дума за д_ р Здравко Цонев Гугъл казва , че работи в очна клиника в София...

# 676
Biserka_a, същият е. Бях му позабравила физиономията.
Но в главата ми завинаги ще останат думите му, "За нещастие... вашето дете... е... напълно здраво." Многоточията са дълги паузи, а интонацията на гласа ниска и тъжна. Докато каже и последната дума всичко се беше преобърнало в мен. И като завърши аз се чувствах объркана и го попитах, Как за нещастие? А той ми каза, че нямал да изкара пари, защото детето ми е здраво.
След няколко години един баща направо се разплака пред мен (а ние не се познаваме!), че след неуспешна операция на детето му от него, той даже не ги познал и искал втора за да коригира, с повторно плащане и т. н. Беше много драматично, още си мисля какво ли стана с тях...

# 677
Camino, оставам безмълвна пред действията на такива индивиди...

# 678
Така е, и аз бях така, но виж колко ме държи, вече изминаха повече от 20 години от тогава. И за първи път си позволявам да го разказа публично.

пс ...а има и такива нищожества, които оперират без да има защо... Да ни пази Господ!

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 23:03 от Camino

# 679
Camino, има неща, които се помнят цял живот. Срещате ни с такива хора ни правят по- предпазливи ...
Не знам по какъв повод ще бъдеш в Пленен, но ако мога да съм ти полезна с нещо- насреща съм.

# 680
    Мисля, че не съм чувала за този доктор, но трябвало е неговият лиценз за практикуване на лекарската професия да бъде отнет!

Моя братовчедка има говорно нарушение. Не може да изговаря правилно дадени думи, звуците на думите бърка, цели изречения обърква, не намира точната дума в дадения момент на провеждания разговор и т.н. Тя е над 30 години. Искам да й помогна, защото изпада в депресии и не се чувства приета сред обществото. Също така на нея й е много ужасно трудно при намирането на работа! Роднините сме я приели и не ни прави впечатление, но външните хора направо я дистанцират и не искат да имат нищо общо с такъв човек! Бихте ли ми препоръчали добър логопед за възрастни в Плевен?

Благодаря предварително за помощта!

# 681
  • Разпиляна във въображението
С логопедите е сложно. Интересувала съм се за деца. На центъра е за деца. В Стоматологията има също логопедичен. Защо не се поинтересувате дали може да приеме и нея?

# 682

Моя братовчедка има говорно нарушение. Не може да изговаря правилно дадени думи, звуците на думите бърка, цели изречения обърква, не намира точната дума в дадения момент на провеждания разговор и т.н. Тя е над 30 години. Искам да й помогна, защото изпада в депресии и не се чувства приета сред обществото. Също така на нея й е много ужасно трудно при намирането на работа! Роднините сме я приели и не ни прави впечатление, но външните хора направо я дистанцират и не искат да имат нищо общо с такъв човек! Бихте ли ми препоръчали добър логопед за възрастни в Плевен?

Зорка Цветкова работи с възрастни, успешно. При интерес ще ви дам телефонния ѝ номер.

С логопедите е сложно. Интересувала съм се за деца. На центъра е за деца. В Стоматологията има също логопедичен. Защо не се поинтересувате дали може да приеме и нея?
В Плевен има много специалисти, предлагащи логопедични услуги. Но е хубаво да има критичност при избора.

# 683
Зорка Цветкова и аз препоръчвам.

# 684

Зорка Цветкова работи с възрастни, успешно. При интерес ще ви дам телефонния ѝ номер.

Бихте ли дали повече информация за Зорка Цветкова - адрес на месторабота, телефонен номер за връзка, дали работи с НЗОК и ако не работи каква е цената на преглед?

Благодаря ви предварително за помощта!

# 685
Телефонът ѝ е 0878124930.
Адрес бул. "Георги Кочев" 59
Институт за психично здраве и развитие с директор професор Ваня Матанова.
Няма психолог или логопед, който да работи с НЗОК. Държавна политика....
Сесиите са платени.

# 686
така е. Благодаря ти, много си мила, нещата са много прости и един хотел за малко е напълно достатъчен.Flowers Hibiscus

Jennifer_w , твоята братовчедка така е родена или в последствие става това? Heart Decoration Досега работено ли е с нея? Може да не ми отговаряш, ако е неудобно... Дано попаднете на правилните хора. Успех!

А как е положението с комарите в Плевен?

# 687
Скрит текст:
така е. Благодаря ти, много си мила, нещата са много прости и един хотел за малко е напълно достатъчен.Flowers Hibiscus

Jennifer_w , твоята братовчедка така е родена или в последствие става това? Heart Decoration Досега работено ли е с нея? Може да не ми отговаряш, ако е неудобно... Дано попаднете на правилните хора. Успех!

А как е положението с комарите в Плевен?

Трагично, хапяяят, ядат като за последно! Simple Smile /Само до преди година комар не ме хапваше, просто никога не са ме хапали, ММ ми казваше, че съм толкова отровна, та и комарите не щат да ме ядЪт, а тая година какво се промени не знам, изпонаядена яко, защото пък вечер по час и нещо си разхождам четирикракото приятелче, та няма отърване.....

# 688
Ааа, борбата с комарите в Плевен ще е до последна капка кръв:) Мен също не ме хапят, но дъщеря ми и ММ са с алергия и все се мажат с разните му мазила Simple Smile И пак няма отърване. Хич да не се оплакваме, че в Русе положението с комарите е бедствено  #2gunfire

# 689
Здравейте!
Извинявам се, че се намесвам така в темата, но ми предстои раждане в Плевен.
Избрала съм Втора база засега. Не исках да е в частна болница, но може и да си променя мнението.
Следи ме доктор Неделковски, който и работи във Втора база, но ме преглежда на частно, та затова натам съм се ориентирала...
Въпроса ми е дали има скоро раждали там, какви са условията, отношението, изобщо всичко ме интересува...
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт