ПЛЕВЕН 158

• 110 352
  • 858
  •   1
Отговори
# 690
Правилен избор си направила!!! Моят съвет е да не го променяш! Аз родих в края на април във Втора база. Следях бременността си в Авис Медика при уж най-добрия лекар(казвам уж, защото в крайна сметка родих бебето си мъртво, а той твърдеше, че всичко е наред). Когато спрях да усещам движения на плода, отидох в Авис Медика, директно в Кайлъка, и там 20 мин акушерката с машината за тонове не можеше да разбере дали има или няма тонове, после още 20 мин дежурния лекар с ехографа не можеше да разбере дали е жив иши не е, а накрая ме изпрати с думите "Не съм сигурен, ама май има някакъв пукс, но слаб. Иди във Втора база, защото ако е жив, тук и да го извадим сега - ще умре, защото нямаме реанимация и не можем нищо да направим. Ако идеш във Втора база и ти кажат, че е починал, ела утре в 8:00 и ще го извадим, а ще си платиш за нормално раждане."
Отидох, но беше късно. Предизвикаха ми раждането и родих нормално, а не секцио, както щяха да го "извадят" там, защото секцио било опасно и за мен при мъртъв плод, ама щеше да им е по-лесно в Ависа...
Във Втора база раждането ми продължи 25 часа, с предизвикването. Доста лекари и акушерки минаха и нямаше един, който да е бил груб! Изключително съм доволна от всичко и всички там. Чисто е и стаята, в която бях аз, не се различава по нищо със стаите в Авис Медика! Ако някой ми беше казал по-рано как стоят нещата никога нямаше да отида на друго място!

# 691
Благодаря за мнението и съжалявам за това, което ти се е случило! Frowning1 Hug

# 692
Lilly_TeaRose, и двете си деца съм раждала във Втора база.
Аз лично нямам абсолютно никакви оплаквания, напротив.
Нивото на лекарите и грижата и за родилката и за бебето са на отлично ниво.
Дъщеря ми преди 12г почти се роди недоносена и беше 1месец в кувиоз, отлични грижи и никакви оплаквания.
Преди 6г аз имах сериозни проблеми и при раждането и след това. Също отлична грижа. Подготвени са за всякакви спешни ситуации и т.н.
Препоръчвам определено.

# 693
Здравейте, интересуваме мнение за естетичен дерматолог
д-р.Наталия Димитрова.За поставяне на филъри.Мерси предварително.

# 694
  • у нас
Конкретно за нея не знам, но следя страницата във фейса на др Хайдудова и бих казала че работи много добре-без да прекалява и резултата е видим и естетичен.

# 695
Ще ме посъветвате ли , къде да пробия ушите на моята девойка? На позната , която си проби ушите наскоро ми се стори, че не са симетрични. На друга девойка , която и тя скоро ги проци- същата работа.

# 696
Моля да ми препоръчате добър кардиолог.
След раждането се оказа, че поддържам високо кръвно и се налага консултация с кардиолог. За съжаление съм от "късметлийките" с прееклампсия Sad

# 697
След раждането се оказа, че поддържам високо кръвно и се налага консултация с кардиолог. За съжаление съм от "късметлийките" с прееклампсия Sad

Йордан Узунов. Работи в Окръжна болница

# 698
  • FRANCE
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър дерматолог? Благодаря

# 699

Д- р Недушева.

# 700
  • FRANCE
Благодаря

# 701

Д- р Недушева.

+1 Hands Plus1

# 702
  • плевен
Др Симеонова , Авис Медика!

# 703
  • FRANCE
За доктор Недушева много ли се чака за час? Благодаря

Последна редакция: нд, 21 юли 2019, 19:53 от madame

# 704
За доктор Недушева много ли се чака да час? Благодаря

Ами да,чака се дори и с предварителен чак пак не става бързо.

Общи условия

Активация на акаунт