ПЛЕВЕН 158

• 110 332
  • 858
  •   1
Отговори
# 720
От девети квартал до МУ се стига за 10-15 минути пеш.

Зависи в коя част на Девети квартал си. В Жегата да катериш баири от МУ дотам си е геройство. А зимъска, когато сняг запръска... Laughing
Всеки с приоритетите си, разбира се.
Що да се обижда някой? Всеки изказва лично  мнение .

# 721
  • София
Районът между МУ и ул."10-ти декември" е прекрасен, също така 9-ти квартал и уличките между ул. "Сан Стефано" и бул. "Хр. Ботев".  Плевен не е голям град и е добре уреден с градски транспорт. Аз бих препоръчала инвестиция в квартал, който е с къщи и с блокове ниско строителство.
"Сторгозия" и "Дружба" - не, без да обиждам никого.

# 722
  • Разпиляна във въображението
Аз всеки ден минавам от Девети квартал до МУ и обратно Simple Smile

# 723
Аз всеки ден минавам от Девети квартал до МУ и обратно Simple Smile

Ти имаш трениг от Родопите  Wink

# 724
  • Велико Търново
Това дали ще се стига пеша до МУ според мен не бива да е критерий в дългосрочен план. Зависи от бюджета, който имате, мамите от Плевен ще ви ориентират по-добре, а и зависи какви са ви плановете за след студентката. Аз се намесвам по темата единствено, за да дам пример с нашия апартамент. Купиха го родителите ми преди почти 20 години, когато учех там. Имахме скромни възможности и взехме двустаен панел на Сторгозия, южен, с ТЕЦ, между две спирки, до магазини и прочие( сега предполагам кварталът още се е облагородил). Та го казвам като пример, защото аз учех в Дружба и 4 години пътувах с тролея през целия град, което на онези години не ми беше изобщо драма, половината клас пътуваше. Сега обаче от това добре подбрано за възможностите ни тогава апартаментче вземаме доста приличен наем. Давам просто гледна точка 🙂

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 14:36 от bubalesa

# 725
  • Разпиляна във въображението
Еее, не е само това. Аз взимам разстоянието за около 20-25 мин. до 30. , но аз слизам от Поделението. Ако е от по-ниските части може и за по-малко.

# 726
Определящо в избора, в сравнително малък град като Плевен, не би трябвало да е само местоположението.
Цените около МУ са безумно надути и като цяло в Плевен са високи.
По-добре гледайте да е тухла, дали ще има централно парно и топла вода, самият блок и входа как са уредени и т.н.
После да може лесно да се отдаде под наем или продаде.

# 727
  • у нас
Според мен само инвестицията около МУ си заслужава, тъй като след това ще се отдаде или продаде много бързо. Ако предпочитат да отдават под наем със сигурност наема ще е добър. Чуждестранните студенти в МУ вече са много и стават все повече и повече.
Като учила там мога са кажа и един голям плюс на близкото жилище(поне от позицитя на видяла на свой гръб) . Първите две години си плътно в МУ, но след това масово упражненията се претупват, разместват, получават се едни дупки от по 2-3часа, през които висиш по кафенета, ядеш закуски и убиваш време :/. Тогава живеех в кварталите и не ми беше изгодно да се прибирам. В момента живея над МУ и не заменям квартала за нищо. Ако се установи в Плевен и след завършването ще ви е още един плюс инвестицията. Вече и частните ни болници са с акредитация за учебна дейност, бази за специализации. Водещи специалисти в много области са тук, така ще може да се развива и след дипломирането.

# 728
Здравейте! Купих памперси за моя бебок, като бяха на оферта и май се презапасих 😅 та продавам кутия 2ка 4-8кг. 148бр за 42лв. Pampers premium care

# 729
Изключително полезна дискусия се получи , за което благодаря!
За сега само се ослушвам, защото МУ в радния ни град е с преоритет, а и тук имаме свободен апартамент, подходящ за студентска квартира. Обичам да съм подготвена и обмислям вариант 2, ако я приемат и иска да учи в Плевен!
Още веднъж много благодаря!

# 730
Момичета, къде ходите на кола маска за крака? Не мога да намеря чиват салон и това си е.

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 10:15 от Biserka_a

# 731
Малко помощ, please Simple Smile Някоя добра душа, дали ще сподели тел. номер и адрес на торти Уникато?

# 732
Малко помощ, please Simple Smile Някоя добра душа, дали ще сподели тел. номер и адрес на торти Уникато?

Аз кореспондирам с нея във фейсбук. Ако имаш я потърси там, отговаря бързо. Simple Smile

# 733
Благодаря, Sweety! Писах там, но бавно тече комуникацията, предполагам, че е затрупана с работа. Нищ9 , де:) Ще упорствам Grinning

# 734
Здравейте, ориентирайте ме за магазин за матрици в Плевен, иска ми се да видя и на Magniflex. Търся матрак за дете на 6г.Ако може и да споделите от кои сте доволни? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт