Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз бях писала май в предишната тема за "Хипнотизаторът" - продукция на НВО Латинска Америка, за който му се гледа нещо по-различно. Учудващо и двата сезона ги има в торентите с български субтитри - в сериала говорят едновременно на испански и на португалски.

# 481
  • Вестерос
3 сезон на Магьосниците ми е любим вече.
готин сериал Hart of Dixie

# 482
  • София
Тиф аз или твои или други отзиви такива четох за Магьосниците, обаче просто не мога да избутам втори сезон, та да стигна до този трети, че да видя какво му е по-доброто и това е... предадох се накрая и изтрих останалите серии...

# 483
  • BG-DE
Аз бях писала май в предишната тема за "Хипнотизаторът" - продукция на НВО Латинска Америка, за който му се гледа нещо по-различно. Учудващо и двата сезона ги има в торентите с български субтитри - в сериала говорят едновременно на испански и на португалски.

Много се извинявам но никъде не го намирам, би ли казала къде го има  Praynig

# 484
  • BG
Aз смятам да погледна този- The terror, трейлърът е интригуващ.

# 485

Много се извинявам но никъде не го намирам, би ли казала къде го има  Praynig

El hypnotizador търси в зелката

# 486
  • BG-DE
Благодаря, но явно са го махнали не излиза  Sad

# 487
Благодаря, но явно са го махнали не излиза  Sad

Да не е заради грешката? Пробвай с El hipnotizador  (с i, не с y)

# 488
  • BG-DE
Да-а, явно в това е бил проблемът, така излезе  Hug bouquet

# 489
  • Вестерос
Тиф аз или твои или други отзиви такива четох за Магьосниците, обаче просто не мога да избутам втори сезон, та да стигна до този трети, че да видя какво му е по-доброто и това е... предадох се накрая и изтрих останалите серии...
Май съм го споменавала и преди Simple Smile Сигурно от мен.

Много ми харесват новите серии на The Royals и Timeless

# 490
  • София
Свърши сезон 2 на 'Американска криминална история'
Уф, отново силен сезон. За О Джей като че ли ми хареса една идея повече, но и този сезон бе много силен, с невероятна актьорска игра. Мисля, че Дарън Крис има много големи шансове за Еми и Златен глобус. Много добро начало, отлично разгърнат сюжет и силен завършек. Отлична работа. Simple Smile

# 491
Започнах да гледам The Terror по ваша препоръка и много ми харесва! Само съжалявам, че няма излязъл цял сезон, защото много мразя да чакам седмица за седмица.

# 492
Изгледах първи сезон на австралийския сериал Wolf Creek. Интересно е направен почти като приключенски екшън и психотрилър, няма толкова много ужаси колкото в двата игрални филма. Явява се и нещо като продължение явно, защото за малко се появи и един оцелял от кинофилма. Но може да се гледа и самостоятелно. Ще гледам и втори сезон.

# 493
По фокс лайф тръгна "Специализантът". Намерих го , но няма суб. Знаете ли дали са го качили някъде из торентите с бг аудио (макар, че предпочитам да го гледам със суб и истинските гласове на актьорите)

# 494
Здравейте The Terror го има във замунда първи и втори епизод за съжаление само първи е със субтитри, но мога да кажа, че след като изгледах първият епизод сериала е мега добър от много време на сам не съм попадала на сериал, който да ми грабне вниманието през цялото време.
П.с. ако има други също мега добри сериали според Вас ще се радвам да ми споделите.
Приятно гледане на всички 😊

Общи условия

Активация на акаунт