Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Вчера излезе втората част от сезона на Костюмари.
Днес са качили 1 и 2 епизод от Siren

# 496
  • Тра-ла-ла
Някой гледа ли Candice Renoir по AXN White и AXN?! Много симпатичен френски полицейски сериал

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 14:38 от Джулая

# 497
  • BG

Днес са качили 1 и 2 епизод от Siren

Tъкмо тази сутрин му гледах трейлъра, като излязат 10-те еп. ще го почна.

# 498
Изгледах двата епизода на Сирената и е по-добър, отколкото очаквах. Интересно дали ще потръгне.
Между другото, сирените са нещо като харпии, не са русалки, ама хайде...
Скрит текст:
Сирени на гръцка ваза от 5-ти век пр.Хр. Не е ясно защо западната култура е наложила образа на русалките, сигурно изглежда по-логично те да пеят и да примамват корабите към гибел, отколкото някакви кокошки...

# 499
  • UK
Мисля, че и в гръцката митология сирените приемат образа на русалки, за да мамят корабите, и пеят, и чак след като вече няма спасение, се показват в реалната си форма. В мита за Язон има един момент, в който се връзват за мачтите, за да не се подмамят.

# 500
  • софия
Анатомията на Грей – уникален е и си заслужава висенето на телевизора.

# 501
Скрит текст:
Не съм сигурна дали някъде в митовете се споменава изрично как изглеждат сирените - ясно е само това, че пеят. Но има запазени доста ранни крилати изображения - ето още едно:

Нетфликс вече рекламират новия сериал за Троя - направили са му по-хубав трейлър от този на ВВС. Чудя се дали американската публика ще го хареса повече от британската? Съмнявам се, честно казано Wink
Аз продължавам да го гледам. Не е ужасен, скучнее и има някои  нелогични неща, като оставим очевидно дразнещите настрана. Но е по-добър примерно от "Атлантида", който се излъчваше преди година-две...Обаче, не знам дали е правилно да ги сравнявам - "Атлантида" беше нискобюджетен и може би беше насочен към по-младите зрители...

# 502
  • София
''Ужас'' (Terror) добър ли е? Мисля да ги следя по AMC.
Сирените чакам да ги врътнат по HBO, а пак там от днес започва Trust с Доналд Съдърланд.

# 503
По фокс лайф тръгна "Специализантът". Намерих го , но няма суб. Знаете ли дали са го качили някъде из торентите с бг аудио (макар, че предпочитам да го гледам със суб и истинските гласове на актьорите)

Как се превежда на английски моля?

# 504
По фокс лайф тръгна "Специализантът". Намерих го , но няма суб. Знаете ли дали са го качили някъде из торентите с бг аудио (макар, че предпочитам да го гледам със суб и истинските гласове на актьорите)

Как се превежда на английски моля?

The Resident

# 505
# 506
  • софия
gold,  the resident - bgsubs - проследи ги в addic7ed.com - започнали са с пилотния епизод

# 507
Аз се загледах тия дни в Berlin Station - приличен шпионски сериал, с добра актьорска игра, добра операторска работа, но на моменти доста предвидимо развитие на сюжета.  Ако нямате друго за гледане, става. В момента снимат 3 сезон

# 508
  • София
Berlin Station е наистина качествен, интелигентен шпионски трилър.
The Terror ми хареса, ще го следя. Simple Smile

# 509
Цитат на: pticasprujina link=topic=1008371.msg36517403#msg36517403 date=1522503557

The Resident
[/quote

Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт