Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 623
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Сори за офтопика - някой може ли да ме светне как да гледам с бг субс на аймак?

# 556
  • Вестерос
Зелка е втората замунда, след като се разцепиха преди години

# 557
  • Вестерос
Почнал е днес последният сезон на New Girl
Както и в петък е излязъл 1 епизод от 2 сезон на Imposters

# 558
The Night Of много ми хареса. Рядко се правят толкова стойностни сериали.

А той дали щеше да има нов сезон?

# 559
The Night Of много ми хареса. Рядко се правят толкова стойностни сериали.

А той дали щеше да има нов сезон?
Засега не е нито потвърден, нито отхвърлен. Първоначално е бил замислен като еднократен минисериал, но заради хубавите оценки, награди и зрителски интерес може HBO да решат друго.

# 560
Сега видях, че в З. е качен целият сезон на "Изгубени в космоса" - изненадах се, мислех, че ще го качват епизод по епизод. Тъкмо следващите дни ще има какво да гледам - дано е добър Simple Smile

# 561
Сега видях, че в З. е качен целият сезон на "Изгубени в космоса" - изненадах се, мислех, че ще го качват епизод по епизод. Тъкмо следващите дни ще има какво да гледам - дано е добър Simple Smile

Онзи ден мернах торент. Изключително много ми хареса трейлъра и много скоро ще го почвам.
Вече цял сезон е качен, чакам букви и скоро ще  го изгледам.

# 562
Аз още не съм го почнала - довечера ще го направя, но ме притеснява това, че според някои отзиви, е малко инфантилен...Очаква се, след като част от персонажите са деца (децата по принцип убиват интригата, освен ако не става дума за хорър, в който нещо ги яде)...

Изгледах двата излезли епизода на "Градът и градът"
http://www.imdb.com/title/tt7205264/
Трилър/полицейски с фантастичен елемент. Първият епизод е малко скучен, във втория вече става ясно каква е главната мистерия и става по-интересно. Не съм чела книгата, но от ревюта си правя извода, че е доста сложна и трудна за екранизиране.

# 563
" The Detail"нов канадски сериал.
Копират Scott & Bailey, дори като чух репликата "You accusing me me that I'm unhygienic" получих някави реминисценции, но актьорите нищо не ми говореха, чак след това се светнах.

# 564
Изгледах "Изгубени в космоса" - нелош сериал, подходящ за всички възрасти, което в последно време е рядкост. Финалът ми хареса доста, но не вярвам втори сезон да се развива на роботската планета - няма да им стигне бюджета. Само дават напразни надежди Wink

# 565
  • София
Нахлувам в темата с въпрос - ще има ли сезон 9 на "Хавай 5-0"? Уж щеше да приключи след 8-ми сезон, а сега чета, че може да го подновят?

# 566
  • Вестерос
Хавай е подновен Hawaii Five-0     Renewed 4/18

Ще приключи
Homeland (Showtime) will end with next year's 8th season.

Юпииии
 Grantchester (PBS) renewed for a 4th season, the show's final season with star James Norton.

подновени
Marvel's Jessica Jones (Netflix) renewed for a 3rd season.
 Mom (CBS) renewed for a 6th season.
Killing Eve (BBC America) renewed for a 2nd season.

Ще приключи
Shades of Blue (NBC) will end with its upcoming 3rd season, to debut in June.

# 567
Изгледах трите сезона наведнъж на Grantchester, много, много ми хареса. Чудесна новина, че това ще е финален сезон.Simple Smile

# 568
  • Вестерос
Много съм радостна и аз, бях останала с впечатлението, че е завършен сериала и се изненадах доста днес като прочетох Simple Smile

# 569
  • София
Хавай е подновен Hawaii Five-0     Renewed 4/18

Благодаря! Радвам се!

Общи условия

Активация на акаунт