Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Ще помоля да ми препоръчате пoдобен сериал на
Friday Night Lights
, че питах в темата за препоръки, но никой не се е включил още, а съм на последния сезон.

Може ли накратко сюжета да разкриеш, че доста пъти му се чудя и все го отлагам, че ми се струва , че е нещо за бейзбол.  newsm78

# 241
  • BG
Страхотен е, аз много го мислих също дали да го започна, защото от американски футбол не разбирам абсолютно нищо. Треньор по въпросния спорт идва в тексаски град, за да поеме местния гимназиалния отбор по футбол, първи еп. върви като репортаж от мач и за малко да ме откаже, но после нещата си идват на мястото, спортния дух, стремежът за победа и взаимоотношенията между отбора и треньора и всички останали са преплетени по един вълнуващ начин.

# 242
  • Вестерос
Много отдавна се чудя дали да го гледам, може би лятото

# 243
Благодаря, може би и аз ще го загледам по-натам, че сега карам всичките от Чикаго  - Chicago Med, Chicago Fire, Chicago P.D.

# 244
  • Разпиляна във въображението
С ММ сме гледали два пъти сериала. Страхотен е. Много звезди са тръгнали от него.

# 245
  • София
Загледах се в Американска Криминална История - Убийството на Джани Версаче. Харесва ми как е направен и актьорите много ми допадат как са подбрани и как играят, ще си го изгледам целият с кеф, така ми се струва. Вече повече от година имам сериозен проблем със сериалите, даже вече не вярвах, че ще загледам нещо ново с удоволствие и то като се има предвид, че темата всъщност никога не ме е интересувала и изобщо не съм запозната с историята и т.н. Simple Smile

# 246
  • UK
Аз продължавам много да харесвам 9-1-1. Епизодите са много динамични и героите са ми интересни.

# 247
  • София
И Altered Carbon изглежда доста обещаващ...поне първите 15 мин Simple Smile

# 248
Аз продължавам много да харесвам 9-1-1. Епизодите са много динамични и героите са ми интересни.

още ли нямат субс?

# 249
  • Разпиляна във въображението
Наскоро завъртяхме strike back. На четвърти сезон сме.

# 250
  • UK

още ли нямат субс?
Не знам, но дано някой направи.

# 251
  • BG
Aз започнах One  tree hill, обаче прочетох, че по някое време махали Лукас и Пейтън, та се чудех вярно ли? Ми те са си най-главните персонажи ( засега) и се чудех как ще върви въобще историята без тях.

# 252
  • Вестерос
Мисля, че последния сезон е без тях. Ставаше историята. Искаха да завършат тази на Брук също, тя е главна пак. Както и Нйтън и Хейли са главни.

# 253
  • BG
Е, щом е само последния сезон е добре, аз мислех да не са ги махнали в началните сезони, та затова попитах.

# 254
Ще помоля да ми препоръчате пoдобен сериал на
Friday Night Lights
, че питах в темата за препоръки, но никой не се е включил още, а съм на последния сезон.

Kingdom - спортна драма в три сезона, приключил. С Мат Лурия от Фрайдей Smirk Надявам се, че ще ти хареса, аз останах повече от доволна.

Общи условия

Активация на акаунт