Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Разпиляна във въображението
На финала съм на Ответен удар 6. Пропуснах два епизода. Изобщо не е като предходните сезони и едвам, едва го избутахме. Остава половинката на 10 и точка.

# 511
  • София
Аз съм точно когато култовите Майкъл Стоунбридж и Деймиън Скот се появиха за да спасяват рейтинга и шоуто.  Laughing

# 512
На финала съм на Ответен удар 6. Пропуснах два епизода. Изобщо не е като предходните сезони и едвам, едва го избутахме. Остава половинката на 10 и точка.
Може ли оригиналното заглавие, че така не мога да го намеря?

# 513
Може ли оригиналното заглавие, че така не мога да го намеря?

Strike Back

# 514
  • Разпиляна във въображението
Аз съм точно когато култовите Майкъл Стоунбридж и Деймиън Скот се появиха за да спасяват рейтинга и шоуто.  Laughing

Надъхвам моя, че тези се появяват. Върви епизода, върви епизода... върви иииии баш в последните секунди! Направо следващия да бяхме пуснали.

# 515
  • София
Лошото е, че
Скрит текст:
ликвидираха всички лоши. Само Идриси остана, който е слаб злодей. Срещу кой и какво ще се борят сега? ЦРУ, британското разузнаване, за да покажат наяве кирливиите ризи (нереално и безумно). Трябваше да оставят Джейн Лаури за последния епизод, както и тази църната дето им бе шеф, а не можех да я дишам от самото начало и познах между другото, че има нещо гнило при нея.

# 516
  • Вестерос

Supernatural Подновен за 14-ти сезон.

Beyond е спрян.

И малко предположения за другите..

Евентуално спрени :
Kevin (Probably) Saves the World
Marvel's Inhumans
For the People
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Евентуално подновени:
American Housewife
Black-ish
Deception
Fresh Off the Boat
Grey's Anatomy
How to Get Away With Murder
Speechless
Blue Bloods
Bull
Criminal Minds
Hawaii Five-0
Kevin Can Wait
Life in Pieces
MacGyver
Man With a Plan
Mom
NCIS
NCIS: Los Angeles
NCIS: New Orleans
Arrow
Black Lightning
Crazy Ex-Girlfriend
DC's Legends of Tomorrow
The Flash
Jane the Virgin
Riverdale
Supergirl

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 23:28 от Tiffany А

# 517
  • София
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
евентуално спрян???
о нееее  #Crazy #Cussing out

поне още един сезон с достоен финал/завършек.

# 518
  • UK
Тези на CW ги подновиха - Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning, Crazy Ex-Girlfriend ,Jane the Virgin, Dynasty, Riverdale и Supernatural.

# 519
  • Вестерос
Да, сега видях, че това е малко по-старо Grinning

# 520
Аз пък не мога да разбера Jane The Virgin защо го подновяват. Самата му идея беше малоумна поначало, пък се и изчерпа за 1-2 сезона.

# 521
Дадох втори шанс на Designated Survivor и спирам. Абсолютно подобие като динамика и концепция като 24 с Кийфър супергерой. Прекалено положителен, нереално  преиграва според мен. Картите са класи над ДС просто след него ми бледнее всичко свързано с президенството. В 24 имаше много екшън и сцени в Белия дом, затова казвам, че е горе-долу същото като 24. По мое мнение.

Започвам Shameless.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 11:52 от Stardust@

# 522
  • UK
Аз харесвам Джейн и приятелката, и двата вероятно ще са с последни сезони.

# 523
Някой тук препоръча The Mist
Абсолютно не ми хареса.
Хубава концепция и пълна боза

Започнах Fearless, най-вече заради Хелън Макрори, която много харесвам. Става. Но сега съм го прекъснала и не ми липсва))

# 524
Догледахме The Alienist - приятно и добре заснета кримка, малко бавно се развива действието.

Counterpart - големи интриги, голямо чудо. Grinning И той е от по-бавните, но беше много интересен. Peace Ще се чака втори сезон.

Сега сме на The Terror, определено привлича вниманието. Благодаря на човека, който го препоръча в темата, сигурно щях да го пропусна иначе.

Чаках Better Call Saul, сега разбирам, че е отложен за есента... Confused

The Expanse май трябва да започне на 11 април.

Общи условия

Активация на акаунт