Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • BG
Ами какво стана със сериала за семейството, чиито деца бяха мутанти и намериха убежище при другите мутанти  Joy сори за обяснението, но не се сещам за заглавието, нали беше удължен до 13 еп., аз последните 3 не помня да съм ги мяркала.

# 631
  • Бургас
Днес гледах реклама, че по HBO тръгва някакъв сериал с Камбърбач. Пак ще играе социопат.

# 632
  • Вестерос
Gifted е сериала, качиха 30те епизода. Ще има втори сезон.

# 633
  • BG
Gifted е сериала, качиха 30те епизода. Ще има втори сезон.
мерси

# 634
  • Вестерос
Не 30, 3-те Grinning

# 635
Днес гледах реклама, че по HBO тръгва някакъв сериал с Камбърбач. Пак ще играе социопат.

Мдаа, това изглежда интересно.

Patrick Melrose Thinking

# 636
  • Вестерос
Днес излезе последната серия за сезона на Теория за големия взрив.
Това е не излъчвано , но заснето клипче за финал на серията, пуснаха го във фб

https://www.facebook.com/TheBigBangTheory/videos/10155916954129678/

# 637
  • Sofia
Днес излезе последната серия за сезона на Теория за големия взрив.
Това е не излъчвано , но заснето клипче за финал на серията, пуснаха го във фб

https://www.facebook.com/TheBigBangTheory/videos/10155916954129678/

Еййй, благодаря за видеото. Не го бях видяла.
Иначе тази серия беше жестока! Може би една от най-добрите за целия сериал. Спуках се да се хиля Smile

# 638
  • Вестерос
И на мен ми е любима!

# 639
  • UK
В момента обявяват почти всички останали неподновени/спрени сериали, вече обявиха, че спират няколко, като Lucifer, но не се знае още колко ще са. iZombie е сред подновените.

# 640
  • The point of no return
Syfy са обявили, че канселират The Expanse след като свърши текущият 3-ти сезон.  Sad Има надежда друга медия да го продължи както и Бруклин 9-9.

# 641
  • UK
Hulu тъкмо обяви, че няма да вземе Бруклин 9-9. Последния "спасен" от Hulu сериал е от преди три години, от Нетфликс - преди 3.5.

# 642
Изненадана съм за Луцифер - само преди около седмица четох, че Том Елис говорел за това как се надява следващият сезон да е по-мрачен.
Изненадана съм и за Експанзията - мислех, че е един от най-успешните сериали на тази телевизия.
Куантико и Designated Survivor също са спрени. Голяма чистка тази година...А в Смъртоносно оръжие има някаква тъпа драма - щели да рекастнат Ригс за следващия сезон (в случай, че не се откажат от подновяването), понеже актьорът се държал "враждебно" на работното си място.
(бутонът с кавичките не работи добре на едната ми клавиатура, затова не се и опитвам да ги използвам)

# 643
  • Разпиляна във въображението
Направо затривам Куантико след като е спрян.

# 644
  • UK
Бруклин 9-9 е подновен за шести сезон от 13 епизода от НБС. Луцифер със сигурност ще завърши кофти, не като финал на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт