Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 274
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Аз изгледах тия дни на един дъх the Anihilist. Хареса ми като цяло с някои малки забележки.

# 616
  • срещу двата комина :)))
Аз изгледах тия дни на един дъх the Anihilist. Хареса ми като цяло с някои малки забележки.

да не е Alienist, че такъв сериал не можах да намеря  newsm78

# 617

Точно той. Не знам защо съм объркала буквите.

# 618

Точно той. Не знам защо съм объркала буквите.

и аз сега го гледам, интересен е , но нещо не може да ме грабне. Ripper street ми харесваше много повече

# 619
Рипър стрийт много го омазаха накрая, 5 сезон тъй и не мога да се накарам да го догледам.

# 620
така е, но въпреки това ми хареса повече  Mr. Green

# 621
  • София
уф, много ме е яд за Here and Now, човек да не си хареса сериал...

Да, много добър сериал, но пълен провал като рейтинг.

# 622
Harrow е подновен за втори сезон. Харесвам Груфуд, но още не съм гледала сериала. Интересен ли е, или е стандартен процедурен сериал, в който във всеки епизод се хваща нов убиец?

Вчера би трябвало да е започнал 4-ти сезон на Полдарк, но е мога да намеря първия епизод качен някъде - дали го има в някой сайт?

# 623
Fortitude е подновен за трети, последен сезон. Само 4 епизода ще бъдат, за да завършат историята.

# 624
  • на изток от рая
Fortitude е подновен за трети, последен сезон. Само 4 епизода ще бъдат, за да завършат историята.

Супер, че ще има още, ама защо само 4? Риторичен въпрос, благодаря за хубавата новина.
Отзиви за Kings? https://www.imdb.com/title/tt1137462/

# 625
# 626
  • Вестерос
Younger се завръща на 05.06

# 627
Започнах "Хароу" - процедурен е, главният герой, който разрешава случаите, е патолог. Има рязане на трупове във всеки епизод, но атмосферата на сериала не е особено мрачна. Сериалът е австралийски, не американски.
Скрит текст:
Основната интрига за сега се състои в това, че полицията откри стар труп (остатъци от труп - основно кости) в буца цимент, изхвърлен в океана. Краят на първи епизод разкри, че трупът е изхвърлен там от главния герой Хароу. Не е ясно дали той го е убил или прикрива някого.

# 628
  • Разпиляна във въображението
Започнах Западен свят.

# 629
  • Вестерос
Спрени
Brooklyn Nine-Nine, The Last Man on Earth, and The Mick.

Подновени
 Blindspot
 Chicago Fire, Chicago Med, Chicago P.D., and Law & Order: SVU.
Outlander  за 5 и 6 сезон

Общи условия

Активация на акаунт