Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 276
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Още не съм гледала най-новия епизод на сирената. Видях трейлъра и ми се струва, че ще ме разочарова. Първите 4 епизода бяха много добре направени и бяха като мини арка - страхувам се, че от тук нататък сериалът ще се стандартизира и ще затъпее.

# 601
  • Вестерос
Беше интересен новият

# 602
  • BG
Някой да е наясно какво става с Колонията- следващ сезон? Изгледах 6-те еп. на Siren, в началото ми хареса и мислех, че ще отнеме повече време
Скрит текст:
намирането на сестрата, обаче това се случи сравнително бързо и сега сюжетът пое в друга насока, която е вече по-мащабна, нямам на идея как ще се развие нататък, дали русалките ще останат на суша да се борят за оцеляването си, дали пак ще заловят едната, ще видим.

# 603
Колонията другата седмица трябва да почва.  Grinning

# 604
Изгледах финалният епизод от 4 сезон на Jane the virgin. Пак върнаха нещата на старта. Истинска теленовела AstonishedTired FaceTired Face

# 605
  • UK
Аз изобщо не съм доволна от това, което направиха, изобщо не го харесвам този герой, но
Скрит текст:
без него Рафаел винаги ще се съмнява, че Джейн е с него само защото Майкъл умря, а сега тя има възможност да избере него въпреки Майкъл.

# 606
Аз изобщо не съм доволна от това, което направиха, изобщо не го харесвам този герой, но
Скрит текст:
без него Рафаел винаги ще се съмнява, че Джейн е с него само защото Майкъл умря, а сега тя има възможност да избере него въпреки Майкъл.

Напълно съгласна.

Скрит текст:
Team Rafael съм от самото начало. А и ако Майкъл се е съгласил да "умре" заради работата и да и причини такава мъка, на Рафаел няма да му е трудно.

# 607
  • UK
Дано, дано, изобщо не трябваше да се занимават с него според мен, ама те си държат на теленовела похватите, само още никой не си е губил паметта, но и това ще стане.

# 608
  • Вестерос
Aз също не съм доволна, бях втрещена обаче, хич не очаквах такъв туист.,

# 609
Сериалите които следя са:

The Handmaid's Tale
Westworld
The Crown
Game of Thrones
Feud
Narcos
Mr.Robot

Скоро мисля да започна Black Mirror, Stranger Things и Big Little Lies.

# 610
  • UK
Aз също не съм доволна, бях втрещена обаче, хич не очаквах такъв туист.,
Сигурно си го гледала преди да видиш, че ще има туист. Аз прочетох сутринта само заглавието "Jane the virgin's big twist" и вече ми беше ясно какво се случва, нямаше какво друго да е в този момент. През целия епизод си повтарях "само не и това, само не и това", ама...

# 611
  • Вестерос
Да, не четох никъде, затова наистина. Гледам да се абстрахирам преди да гледам и да не чета. Само за PLL прочетох от нетърпение Grinning

Подновени
 Billions (Showtime) renewed for a 4th season.
Grey's Anatomy (ABC) renewed for a 15th season

Спрени
Here and Now (HBO) canceled after 1 season.
The Path (Hulu) canceled after 3 seasons.
 Ash vs Evil Dead (Starz) canceled after 3 seasons.

Качен е първи епизод на Elementary

# 612
  • София
уф, много ме е яд за Here and Now, човек да не си хареса сериал...

# 613
Чак днес успявам да наваксам с втория сезон на The Crown, доста интригуващо се развива до момента. Мат Смит ми се ще да го изям като принц Филип.

# 614
Втори сезон на 13 Reasons Why почва на 18.05. Да видим дали ще е боза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт