Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 251
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз това Толкиново нещо бих го пробвала Simple Smile Без очаквания Simple Smile

Загледахме се в къщи в Бари - доста приятно сериалче (засега)

# 706
  • София
Проектът е забулен в тайна, но според мен ще има успех ако се експлоатира нещо друго от Средната земя. Ако е буквално сериал по класическата книга Властелинът, то трябва да са изключително убедителни, защото знаем колко популярна е книгата и филма и не знам дали ще им стиска толкова. А и досега не си спомням да е имало в историята книга, сериал и филм за един и същ герой/история. Упс, докато пиша това и се сетих за Ханибал.  Laughing
Например защо да не направят сериал по любимата ми ''Силмарилион'' Simple Smile

# 707
Аз пък искам сериал по "Хари Потър" - всичките книги от първата до последната. Точно по сюжета и в много сезони. Защо по ГоТ да може да има сериал, а по Хари - не?

# 708
  • София
Защото има н-броя филма... които са си бетер сериал... Simple Smile

# 709
Прекалено са различни от книгите - самата интерпретация на някои персонажи е различна. Затова трябва авторът (в сл.авторката) нонстоп да надзирава режисьорите - за да не им позволява да правят каквото си искат. Все още мисля, че Хърмаяни от филмите е пълна истеричка, докато в книгите тя е уравновесена, дори когато се поддава на емоциите.

# 710
  • UK
Хърмаяни в началото си беше истеричка, като обясняваше, че можело да бъдат убити, или по лошо - изключени. Сериал по Властелина няма да гледам, но бих гледала ако най после направят този по Колелото на Времето. Сега, като свършват Троновете, сигурно идеята е да пренесат аудиторията направо към Властелина, но него вече сме го гледали, а Колелото е идеално за дълъг, сложен, скъп сериал, с потенциала да е по добър дори от Троновете, ама няма да го направят. И бонус - всички книги вече са излезли и няма чакане и свободни съчинения.

# 711
А, за след Троновете са подготвени 5 спин-оффа във Вестерос. Ще гледаме за Таргариени още дълги години.

Сериал по Хари Потър и на мен ми се иска, но да е по-близо до книгите.

# 712
За сериала по Толкин се говори, че може да е за младия Арагорн. Не ми звучи многообещаващо, а и Амазон не са правили досега нещо с голям бюджет, ефекти и мащабност и направо очаквам какво ще се получи с притеснение.

# 713
  • Вестерос
Амазон са взели The Expanse!!!! Ще правят трети сезон

# 714
  • UK
MOЛЯ ЗА ПОМОЩ Blush

Махнах приключилите от списъка с текущи. Моля, някоя добра душа да разгледа и да види дали съм изтървала някой свършил и най-важното давайте НОВИ да добавям към текущите YumHug

Скрит текст:
Драма, Любовни, Семейни отношения, Тийн:

Ситкоми/Комедии:

Криминални/Tрилър/Eкшън/Политически:

Медицински:

Doc Martin
Grey's Anatomy
Chicago Med

Адвокатски:

Better Call Saul
Suits
The Good Fight

Исторически/Kостюмни драми/Биографични:

Call the Midwife
 Narcos
Outlander
Peaky Blinders
Poldark
 Versailles
Vikings
Victoria
Medici: The Masters of Florence
Тhe Crown
The Young Pope
When calls the heart

Медицински: The Night Shift .

# 715
  • София

А кой ще вземе Луци и Екзорсиста???  Sad

# 716

Тоест четвърти. Защото сега беше трети.
Аз обаче още не съм го почнала.
Нещо миналия не ме грабна, едвам го довърших. Дано този сезон да е добър.

# 717
  • The point of no return
Амазон са взели The Expanse!!!!
Супер!!! Много добър сериал, който заслужава да продължи да ни радва!

# 718
  • addicted
А и досега не си спомням да е имало в историята книга, сериал и филм за един и същ герой/история. Упс, докато пиша това и се сетих за Ханибал.  Laughing

Дюн Simple Smile Вярно мини сериал, и реално само Децата са гледаеми, но все пак Simple Smile

# 719
  • Вестерос

Тоест четвърти. Защото сега беше трети.
Аз обаче още не съм го почнала.
Нещо миналия не ме грабна, едвам го довърших. Дано този сезон да е добър.
хаха да правилно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт