ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 532
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Ще връщам и аз за първи път. Сложих дрехите в кашона, в който бяха, въпроса ми е да го залепя ли с тиксо или куриера го слага в плик?

# 166
  • Враца
Трябва да се залепи, куриера само залепи тяхната товарителница на кутията. Аз бях залепила и етикета за връщане, който ми изпратиха от Зара.

# 167
  • на земята
И аз го залепих като връщах.

# 168
днес ходих в магазин на зара и останах втрещена,първо харесах си два модела дънки по принцип от там имам и са всичките 34 размер но от тези ми станаха 38 ..... добре,че не поръчах онлайн че щях да поръчам първо 34 после 36 и така .....

# 169
днес ходих в магазин на зара и останах втрещена,първо харесах си два модела дънки по принцип от там имам и са всичките 34 размер но от тези ми станаха 38 ..... добре,че не поръчах онлайн че щях да поръчам първо 34 после 36 и така .....

За кой модел става въпрос? Често пазарувам онлайн от зара да не се заблудя и аз  Laughing Laughing

# 170
Същата работа е и с детските дрехи. Сина ми има яке 152 и аз решавам да поръчам тениска 152 обаче е огромна, сменям за 140 и пак е голяма:yum: След това правя друга поръчка и пак му взимам тениски - 3 броя 140 размер. Две от тениските са като рокли, а третата е добре. Значи тези от Зара си слагат етикетите както им скимне. Вече незнам какъв размер да поръчвам, всичко е тото.

# 171
  • софия
Знаете ли след колко време ми връщат парите и веднага ли отказаният продукт се отразява наличен в сайта ако откажа поръчка, която е със статус "Подготвя се"?
Нацвъках 4 малки поръчки, сакън да не изчезнат нещата. Да взема да ги обединя?

# 172
Здравейте, момичета.
Искам да ви попитам за детските дънки(за момчета). Има ли голяма разлика в широчината на панталоните при бедрото м/у моделите скини и супер скини? харесала съм и двата модела, но се колебая, а синът ми е много слаб.

# 173
  • Добрич
Когато искам да върна нещо в магазин, трябва ли да го сложа в кашона в който дойде?

# 174
  • софия
Когато искам да върна нещо в магазин, трябва ли да го сложа в кашона в който дойде?
Не.

# 175
Знаете ли след колко време ми връщат парите и веднага ли отказаният продукт се отразява наличен в сайта ако откажа поръчка, която е със статус "Подготвя се"?
Нацвъках 4 малки поръчки, сакън да не изчезнат нещата. Да взема да ги обединя?
Като откажеш поръчка, парите веднага ги отблокират. Това за пръв път ми се случва. Две поръчки анулирах и за двете веднага се появиха парите в картата.
За номерата - някои се появиха веднага и пак ги поръчах. Една рокля обаче въобще не се появи налична.

# 176
  • на морето
Откакто е почнало това намаление, не виждам да мърдат цените изобщо, а нали намаляли още? Кога се очаква или това е😠

# 177
  • Berlin
Ми колко още, то как продължава още се чудя.

# 178
  • София
Според мен има още намалени артикули - например аз си поръчах рокля и панталон, когато започна намалението, а днес установих, че още са намалени (разликата е, че повечето размери са изчерпани).

# 179
  • на морето
Аз толкова много детски неща  съм харесала, но нищо не е мръднало. Вярно ,че свършват размерите, но на мен нищо не ми е спешно. Мислих да поръчам това, което остане, но на по-ниска цена, но явно няма да ги намалят повече

Общи условия

Активация на акаунт