ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 537
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • при моите любими
И аз искам да купя нещо за другия сезон или за догодина (якета примерно). Ще изчакам ако ги намалят още, ако има размер, ако не, здраве да е.

# 181
Аз пиша за да хейтя малко продавачките във физическия магазин, на тези момичета не са ли им ясни правилата за обслужване на клиенти. Редовно поръчвам по 2 размера от дадена дреха за да си ги сравня и реша коя искам да оставя за себе си и след това отивам да връщам в магазина.

И редовно има на смяна една продавачка, която ме гледа накриво, много й е чудно защо връщам дрехите и ме пита... Тя не знае ли, че не съм длъжна да давам обяснения?! Честно казано, ако отново се случи да се държи по такъв начин и да ме гледа с явно пренебрежение, ще пожелая да говоря с управител или директно ще се свържа с някой западен представител на по-високо ниво.

Иначе съм много доволна от тези разпродажби, вече имам два кашона с нови придобивки на добри цени Simple Smile

# 182
Цените наистина падат, но номера няма а и са останали май само дефектни артикули...
Което мен много ме разочарова, едни ботуши 2 пъти ги поръчвах и двата пъти дойдоха дефектни и трети няма да има защото номера свърши  Sad
Една риза ми дойде отзад разпрана.
Една рокля тип риза с крив шев.
Една рокля дойде с копче счупено на половина без резервни копчета.
Якето на детето дойде с почти разшит шев на качулката.
Въобщееее много съм разочарована  Crossing Arms

Чакам още две поръчки и няколко дреболии до магазин съм си пуснала и ако и те ми дойдат дефектни приключвам с тия намаления то от толкова поръчки на кръст ми останаха - една рокля, едно палто, роклята и ризата с дефекти, които ще си ги нося на шивач да ми ги оправят и якето на детето, което също ще го нося да го зашият  Tired

# 183
търсих ги дънките да ги покажа ,но не ги намерих предполагам че са изчерпани ....

# 184
Пратих мъжът ми да ми вземе поръчките от магазина само с разпечатани касови бонове, без лична карта дали ще му ги дадат?

# 185
Може да се покаже и само касовия бон от телефона както е на pdf.

# 186
Здравейте!Направих поръчка,от 4 дни стои на Being prepared.Ако я канселирам,до колко дни връщат парите по картата?

# 187
Здравейте!Направих поръчка,от 4 дни стои на Being prepared.Ако я канселирам,до колко дни връщат парите по картата?
Веднага, те са блокирани и веднага ги отблокират. Теглят ги, когато поръчката напусне склада.

# 188
Получих имейл от Зара за възстановяване на сумата за върнати артикули- 3 броя, част от по- голяма поръчка. В имейла са посочили само 2 от тях и равностойността им, която да очаквам по сметката. Случвало ли ви се е подобно нещо и дали мога да си кореспондирам с тях чрез имейл, тъй като е от типа noreply? newsm78

# 189
Получих имейл от Зара за възстановяване на сумата за върнати артикули- 3 броя, част от по- голяма поръчка. В имейла са посочили само 2 от тях и равностойността им, която да очаквам по сметката. Случвало ли ви се е подобно нещо и дали мога да си кореспондирам с тях чрез имейл, тъй като е от типа noreply? newsm78
Te имат и чат. Аз редовно им пиша за всякакви въпроси в чата.
Имат и други контакти.

# 190
И телефон имат Grinning

# 191
Получих вчера детски дрешки за мен и се наврях в тях Grinning Даже роклята ми беше голяма поисках смяна за по-малък номер. Ризата перфектно ми лепна. Май по често ще оглеждам големите размери в детската секция Grinning

# 192
Здравейте, за пръв път поръчвам от Зара и искам да ви попитам колко време отнема доставката до магазин по време на намаление ?

# 193
  • София-Младост
Здравейте, за пръв път поръчвам от Зара и искам да ви попитам колко време отнема доставката до магазин по време на намаление ?

Колко време ще отнеме пристигането на моята поръчка?

Сроковете за доставка зависят от това какъв вид доставка е избран.

Вземане от магазин: В магазин по ваш избор за 4-6 работни дни

Стандартна : За 3-5 работни дни

Експресна: За 2-3 работни дни

# 194
Да, това го прочетох, но минаха три дни, а нищо не се е променило. Както и да е, ще си чакам.

Общи условия

Активация на акаунт