ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 124 135
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • sofia
О, това е много. По-миналата седмица пуснах поръчката в събота. В петък миналата седмица беше в посочения от мен магазин.
Супер, мерси много за инфото Simple Smile bouquet

# 556
Цените в сайта и в магазините дали са еднакви (Zara)?

# 557
  • sofia
Цените в сайта и в магазините дали са еднакви (Zara)?

Да.

# 558
  • Berlin
Еднакви са.
Аз проверявах онлайн и на място в близкия магазин за някои неща, че нали не могат да се проверяват наличности в сайта. И от двете места напазарувах вчера. Simple Smile Каквото не уцеля, ще връщам.

# 559
  • sofia
Здравейте, за пръв път ще връщам и имам въпрос - занасям дрехата в магазина и после как и кога ми връщат парите? Платено е с кредитна карта.

# 560
  • софия
Парите се връщат по начина, по който е платено, т.е. по картата. В условията имаше срок. Не го помня, но не беше дълъг.

# 561
Здравейте, за пръв път ще връщам и имам въпрос - занасям дрехата в магазина и после как и кога ми връщат парите? Платено е с кредитна карта.
До два-три работни дни.

# 562
  • sofia
Благодаря ви! Simple Smile

# 563
Четох, четох и нещо не можах да разбера. При връщане за замяна с друг размер, безплатно ли е или плащаш нещо, при положение че доставката е била безплатна с куриер и замяната пак ще е с куриер?

# 564
Безплатно е.

# 565
 Бях в магазина на Зара в Гранд Мол Варна и пробвах някои неща. Грам не се харесах. Ама сега като гледам в сайта намаленията и се изкушавам. Проблемът е, че я моят град няма Зара и трябва да плащам доставка. А не ми се прави поръчка за над 100 лв. за да е безплатна. 🤔😐

# 566
  • София
Днес взех една поръчка направена през сайта до физически магазин на ЗАРА.
Най-вероятно ще връщам.
Връщането във физически магазин на ЗАРА безплатно ли е?
Трябва да нося разпечатана бележката от е-майла. Друго трябва ли да нося?
Някаква бланка за връщане или?

# 567
Връщането е  безплатно, няма нужда да се разпечатва бележката, достатъчно е да се свали на телефона.

# 568
  • Berlin
Показваш файла с баркода от мейла за поръчката.

# 569
Гледам есенната кампания на Зара с новата колекция, но не намирам опция за поръчка на дрехите. Някой има ли идея кога ги пускат в продажба?

Общи условия

Активация на акаунт