ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 509
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Свърши, аз вече я анулирах...
Номерацията им понякога ме обърква тотално. Сегашните му дънки са 9-10(140см) и вече са му тесни. В таблицата няма разлика м/у двойния размер 9-10 и само 10...а 11-12 ми се сториха огромни.
Сега пък не ми дава да избера магазин за доставка... Simple Smile)
От днес пак я има тази тъпотия да не може до магазин. Сутринта беше само до мола на Цариградско.
Иначе не си сбъркала. Аз също взимам от Витошка и първия път като трябваше да връщам детско много се ядосах, че не викнах куриер, а трябваше да се разкарвам до Парадайс.

# 91
  • София-Младост
Ех, направо ме е яд. Сутринта можеше до магазин, сега вече не може...Sad Е добре, че днес му купих един панталон все пак.
Бързата работа...
Извинете ме за спама!

# 92
  • софия
Изчакай, ще го пуснат пак. Може би има много поръчки.

# 93
Здравейте отново !

За връщането кои куриерски фирми ползват ?

Благодаря !

Aramex 😊

Благодаря !

Връщам за първи път . Изключително несериозни ми се виждат 🤔

# 94
Вчера вечерта също не беше активна опцията с магазин и се принудих да я направя до друг адрес.
Нямам спомени така да се е случвало на намаления.

# 95
Здравейте отново !

Благодаря !

Aramex 😊

Благодаря !

Защо така? При мен всичко беше ОК, в рамките на следващия ден ми одобриха и връщането на сумата.

# 96
Здравейте отново !

Благодаря !

Aramex 😊

Благодаря !

Защо така? При мен всичко беше ОК, в рамките на следващия ден ми одобриха и връщането на сумата.

Нямам предвид Зара , а куриерската фирма , която взима връщането .

# 97
За тях съм съгласна. Обадиха ми се когато бяха отпред, куриера и дума не обели. На другия ден дори се свързах със Зара, за да ми потвърдят, че пратката е при тях.

# 98
Разписка някаква дават ли , че все пак са взели пратката ? ( от Арамекс )

# 99
Нищо не ми даде, никъде не се разписах. Затова и се съмнявах, дори се загледах дали е с брандирана кола. Голям шпионин съм 😎

# 100
Оооо аз със сигурност ще държа на някакъв документ 😉 Ако се загуби пратката  🤔

Лека вечер !

# 101
  • софия
Ала-Бала, пускай поръчка, появиха се пак всички магазини  Wink

# 102
Ще връщам за първи път. Обаче ще правя и замяна. От една поръчка са нещата. Гледам, че са пратили новата тениска, която искам да сменя. Сега аз какво да сложа в кутията - само тениската за замяна или и другите две неща, които искам да върна. Куриера като донесе новата тениска на него ли да дам нещата за замяна и връщане? Нещо не ми е много ясно. В кутията слагам етикет за връщането с адреса и касовата бележка на цялата поръчка?! Така ли е!?

# 103
Ще връщам за първи път. Обаче ще правя и замяна. От една поръчка са нещата. Гледам, че са пратили новата тениска, която искам да сменя. Сега аз какво да сложа в кутията - само тениската за замяна или и другите две неща, които искам да върна. Куриера като донесе новата тениска на него ли да дам нещата за замяна и връщане? Нещо не ми е много ясно

В кутията сложи всичко - и стоките за връщане, и тези за замяна.
Езин куриер ще вземе всичко това, а друг ще достави заменената дреха - на него няма да дадеш нищо.

# 104
Ще връщам за първи път. Обаче ще правя и замяна. От една поръчка са нещата. Гледам, че са пратили новата тениска, която искам да сменя. Сега аз какво да сложа в кутията - само тениската за замяна или и другите две неща, които искам да върна. Куриера като донесе новата тениска на него ли да дам нещата за замяна и връщане? Нещо не ми е много ясно

В кутията сложи всичко - и стоките за връщане, и тези за замяна.
Езин куриер ще вземе всичко това, а друг ще достави заменената дреха - на него няма да дадеш нищо.
Благодаря! DHL ще донесе, а кой ще вземе? Не съм в София

Общи условия

Активация на акаунт