ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 519
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Скоро поръчвах за едно детенце, което по принцип е 98 см, но майката пожела да поръчам 104 см. Пасна му идеално, явно и майката знаеше, че са умалени и нацели подходящия размер Simple Smile

# 76
Здравейте , не съм майка и не разбирам от деца и бебета , но искам да купя дрешки за едно бебе от Зара и доколкото видях по жилетката му пише номер 92 . На Зара дрехите и за бебета ли са умалени? Детето е на година и 2 месеца и ми изглежда нормално телосложение като за бебе. Какъв размер ще е подходящ? Благодаря и моля да ме извините ако въпросът ми е глупав 😥
Вземи 98, умалени са дрехите.

# 77
Здравейте , не съм майка и не разбирам от деца и бебета , но искам да купя дрешки за едно бебе от Зара и доколкото видях по жилетката му пише номер 92 . На Зара дрехите и за бебета ли са умалени? Детето е на година и 2 месеца и ми изглежда нормално телосложение като за бебе. Какъв размер ще е подходящ? Благодаря и моля да ме извините ако въпросът ми е глупав 😥
Aз бих посъветвала да се вземе малко по-голям размер от този, който в момента носи.
Не мисля, че са уголемени размерите на децата.

# 78
На моя Малчо по години си му пасват перфектно, разликите между номерата не са големи, е сега ако се прескочи повече от един номер се усеща

# 79
  • Berlin
И аз бих заложила на 1 номер по-голям за бебешките дрешки.
За по-големите вече нямам конретно мнение, защото според мерките на моя син, ако гледам по неговите дрехи оттам, нищо не си отговаря.Simple Smile

# 80
  • Бургас
Пуснах поръчка до магазина в Бургас, но най-вероятно мъжа ще ходи да я вземе. Ще му я дадат ли на него и какво трябва да носи?

# 81
Благодаря много за всички отговори! За първи път ще поръчвам бебешки дрехи и много се вълнувам.Ще взема по голям номер и дано на мамата да и харесат Simple Smile

# 82
здравейте,знаете ли при връщане на поръчка от бершка дали е безплатно с куриер до дома да вземе пратката?

# 83
  • София-Младост
Почти съм сигурна, че отгововорът е "да", но да си попитам.
Поръчах сутринта два чифта дънки на синът ми 11-12, обаче днес в магазина видях, че са доста големи. Има размер 10, които може да са му ок.
Доставката ми е в магазин, мога ли веднага да върна тези които не ме устройват?

# 84
  • софия
Поръчах сутринта два чифта дънки на синът ми 11-12, обаче днес в магазина видях, че са доста големи. Има размер 10, които може да са му ок.
Само ако магазинът, от който взимаш поръчката има детска секция.

# 85
Здравейте отново !

За връщането кои куриерски фирми ползват ?

Благодаря !

# 86
  • София-Младост
Само ако магазинът, от който взимаш поръчката има детска секция.
Ех...май се прецаках, на бул.Витоша ги заявих, там няма детско Sad
А промяна по доставката вече не може да се прави Sad
Обаче пък мога да отменя цялата доставка...супер, сега ще поръчам поне до Парадайс, там има детско, ако се наложи Simple Smile

# 87

Ех...май се прецаках, на бул.Витоша ги заявих, там няма детско Sad
А промяна по доставката вече не може да се прави Sad
Обаче пък мога да отменя цялата доставка...супер, сега ще поръчам поне до Парадайс, там има детско, ако се наложи Simple Smile

Можете след като ги приемете да отидете в друг магазин и да направите замяна или да ги върнете. Не съм от София и по принцип връщам от вкъщи, но доколкото знам ако изберете опция връщане в магазин сами избирате в кой магазин да върнете. Щом така и така сте ги поръчали няма смисъл да чакате отново доставка и възстановяване на сума  Naughty
ПС
В приложението има опция чат, може и там да се консултирате за най-удобния за вас вариант .

# 88
Здравейте отново !

За връщането кои куриерски фирми ползват ?

Благодаря !

Aramex 😊

# 89
  • София-Младост
Свърши, аз вече я анулирах...
Номерацията им понякога ме обърква тотално. Сегашните му дънки са 9-10(140см) и вече са му тесни. В таблицата няма разлика м/у двойния размер 9-10 и само 10...а 11-12 ми се сториха огромни.
Сега пък не ми дава да избера магазин за доставка... Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт