ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Моята поръчка от 07.01 още е със статус "подготвя се". Поръчана блуза за 12.99  сега е намалена на 9.99 лв. Така , че и аз съм се набутала ама карай. Сега пуснах още една поръчка до магазин и ще чакам.

Същата ли блуза пусна? Същото и при мен, не е пратена поръчката. Искам да я откажа и да си я поръчам наново, но дава грешка...Дали мога да поръчам два пъти и едното да върна в магазина?

# 151
  • sofia
Понеже доста от вас са в моето положение, да споделя - точно седмица (7 дни) след пускането на поръчката ми, тя най-после е шипната. Другата седмица трябва да е в магазина, finally. Simple Smile

# 152
  • София-Младост
Току що получих известие, че мога да си взема от магазин поръчката, направена на 05.01.

# 153
На мен ми пратиха имейл за възстановяване на сумите за другите артикули 1 ден след като ми пратиха за първия, нищо че ги върнах наведнъж.

Моля кажете някой някога имал ли е отказана поръчка от Зара?

Не ме бърка да чакам за доставката, не е минал още срокът им, но се притеснявам, тъй като няма вече номера, да не би да ми откажат поръчката.
Аз като отказах тази, която много се бавеше и после влязох и си набрах пак всичко без роклята, заради която ми се бавеше поръчката, всички артикули се бяха появили пак налични на сайта с изключение на една рокля и сега тя седи Comimg Soon и аз сън няма да спя докато не си я поръчам  Crazy Crazy Crazy

# 154
  • при моите любими
Moля за мнение за това детско яке. Колко е дебело? За зима или пролет е по-подходящо? https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BE% … p;origin=shopcart

# 155
Moля за мнение за това детско яке. Колко е дебело? За зима или пролет е по-подходящо? https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BE% … p;origin=shopcart

Получих подобно, но по-дълго: https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BE% … 059&v2=704002
Зимно е.

# 156
  • при моите любими
И аз харесах дългото, но е изчерпано Sad Благодаря.

# 157
  • София
На 6-ти направих поръчка, днес получих смс, че е в магазина. Ако не броим почивните дни, доста бързо дойде Peace

# 158
Аз на тези намаления ги получавам за два дни (вечер обикновено поръчвам и на втория ден е при мен), направих само една, която е до магазин и все още я бавя да отида да я взема.

# 159
Момичета, ползвате ли опцията за определяне на размера на сайта? Аз опитах така и вчера получих яке от първа поръчка, но ми стои леко широко Disappointed Relieved
От Манго винаги поръчвам XS, но там са уголемени обичайно. От Зара сега е S, но следващия път май ще смъквам надолу номера.

# 160
Момичета, ползвате ли опцията за определяне на размера на сайта? Аз опитах така и вчера получих яке от първа поръчка, но ми стои леко широко Disappointed Relieved
От Манго винаги поръчвам XS, но там са уголемени обичайно. От Зара сега е S, но следващия път май ще смъквам надолу номера.

Имам си въведени данните в сайта, но много рядко се случва да познае  ooooh! Особено тази година с тези оувърсайз модели ми се е случвало да ми дава Л, а даже С да ми е широко  Laughing Всеки сайт има таблица с размери и според мен тези изчисления за размерите се правят според тази таблица и за това има разминаване между моделите  Simple Smile

# 161

Имам си въведени данните в сайта, но много рядко се случва да познае  ooooh! Особено тази година с тези оувърсайз модели ми се е случвало да ми дава Л, а даже С да ми е широко  Laughing Всеки сайт има таблица с размери и според мен тези изчисления за размерите се правят според тази таблица и за това има разминаване между моделите  Simple Smile

Ясно, благодаря ти! При това положение май най-добре е да се поръчват по 2 номера, после поне връщането е безплатно. Blush

# 162
Преди малко за пръв път поръчах от сайта. Хубаво, че прочетох, че доставката е 10 лв и поръчах до магазин. Използвах и аз таблицата за определяне на размера и си взех една рокля ес р-р. Дано да ми е добре. Praynig

# 163
  • Враца
Не знам защо има разлика при доставките, може за София да са претоварени куриерите. Първата поръчка пуснах на 06.01, на 10.01 беше при мен, втората я пуснах на 11.01, на 12.01 беше обработена и изпратена, очаквам я днес, преди малко ми пуснаха смс от DHL. От първата поръчка връщах едни неща и дойдоха от Спиди да я вземат и си ми дадоха  товарителница. Останах с впечатление, че някакви други куриери ги взимат и не дават документи. Утре ще пиша как са нещата, които поръчах.

# 164
Аз снощи поръчах до магазина в Бургас и се надявам да дойде до неделя, защото тогава ще бъда в Бургас..иначе трябва да се разкарвам специално за роклята и тя ще ми излезе с 20 лв по-скъпа. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт