ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 582
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Дънки размер 38. Огромни са ми.

Скрит текст:
30 лв

# 631
Здравейте! Досега съм поръчвала дрехи от Zara единствено за себе си и съм наясно с размерите. В доста форуми четох, че детските дрехи на Zara са умалени и много се чудя за новородено кой ще е по-подходящия размер 0-1 м. (56см) или 1-3 м. (62см), ако някой има опит, моля, да сподели. Благодаря!

# 632
  • София-Младост
За новородено купи нещо по-голямо, особено ако ще е за подарък. Растат бързо, имат много дрехи и трудно се износват.

# 633
  • Варна
Моето бебе се роди големичко и въпреки това първия месец 0-1 си му беше добре. Говоря за бодита, мини серията дрешки дори са малко уголемени.

# 634
Много ви благодаря! Simple Smile

# 635
  • София
Физическите магазини са готови за намаленията. Стоките в тях са подредени, като за намаления.

# 636
  • София
Физическите магазини са готови за намаленията. Стоките в тях са подредени, като за намаления.
На 27-ми ще стартира Wink

# 637
Някаква лудница е в магазините, всичко е разместено, някои неща са прибрани, може би няма да са част от намалението.

# 638
  • Berlin
И аз сега минах през една Зара и Зара хоум, разместени, подредени, ама има още почти седмица до намалението. Аз трябваше да купя нещо, но си заплюх още едно за намалението. 😊

# 639
  • Варна
Относно физическите магазини, имайте предвид, че не всички стоки са изкарани  по рафтовете. Миналата година отивам да търся грейки и знам, че са намалени и налични. Търсих няма, попитах едно от момичетата там и ми изкараха няколко.

# 640
Започна намалението и.... повечето неща, които си бях добавила в количката са преместени в секция "Нова колекция", въпреки, че ги гледам от месеци. Т.е. не са намалени.

Все по-разочароващи са намаленията на Зара.

# 641
  • софия
И номера са свършили (кога?), и до утре не може доставка до магазин. Ами, ще почакам. И без това от година на година качеството става все по-зле.

# 642
  • на земята
Всичко е прибрано в новата колекция.И какво намаление е това,никакво.
На намаление и разпродажба в Турция да си..)))

# 643
Хм, а при мен още няма намаление. За разлика от Massimo - там започнаха преди 20 декември. Изобщо не схващам принципа.

# 644
А якетата на Massimo, които не са намалени сега, за кога се очаква да бъдат? Юни месец или?

Общи условия

Активация на акаунт