Открийте подмладяващата сила на Mavrud Age Expert Collagen+

• 20 005
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
С удоволствие бих пробвала крема за лице - Mavrud Age Expert COLLAGEN+, защото изглежда много хубав и е точно за моята кожа.

# 211
Аз бях пробвала маската, тъй като от прочетеното описание ми допадна. Ползвала съм крема и от него съм доволна.

# 212
  • София
Изпробвала съм крема за лице, много хубав крем, определено ще повторя.
Но не знаех за цялата серия и ме впечатли продукта:
MAVRUD age EXPERT COLLAGEN+
Интензивен дълбоко регенериращ Anti Age модулатор за тяло
Бих искала да изпробвам него.

# 213
Бих пробвала Anti Age маска за лице, заради  естествените полезни съставки, съдържащи се в нея.

# 214
Спирам се на този продукт: Mavrud Age Expert COLLAGEN+
Интензивен регенериращ Anti Age крем около очи
На 40 г съм и бръчиците около очите са вече факт. Бих опитала с удоволствие този крем  Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 10:01 от Merelenda

# 215
  • в голямото село
Серията ме заинтригува. С удоволствие бих пробвала флуида за лице-Mavrud Age Expert COLLAGEN Anti Age.

# 216
На 45+ години, с двама бесни тинейджъри у дома и хроничното недоспиване покрай тях имам вече силноизразени тъмни кръгове и бръчки около очите.
Познавам продуктите на марката и много ги харесвам.
С удоволствие ще използвам и интензивен регенериращ Anti Age крем около очи.

# 217
Избрала съм си този продукт: Mavrud Age Expert COLLAGEN - Anti Age Флуид за лице

# 218
Бих пробвала Anti Age маска за лице, заради  естествените полезни съставки, съдържащи се в нея.

# 219
Бих ползвала   крем- Интензивен регенериращ Anti Age крем около очи , тъй като забелязвам вече появата на тези бръчици тип "пачи крак"  около очите, които издават възрастта. Явно кожата има крещяща нужда от помощ. Надявам се с Ваша помощ този процес да бъде ограничен.

# 220
Бих  изпробвала крема за лице - Mavrud Age Expert COLLAGEN+, защото с напредването на годините кожата на лицето се нуждае от допълнителни грижи.

# 221
През 2013г. използвах модулатора за тяло,изразходих две опаковки.С масаж,особено на бедрата с движения нагоре,имаше уникален ефект и аромата се задържаше много време Simple Smile След това реших да изпробвам крем на COLLISTAR,и не знам защо не се върнах отново към модулатора.С удоволствие ще пробвам пак Simple Smile

# 222
Ще пробвам с удоволствие крема за лице .

# 223
Бих използвала интензивният регенериращ крем за околоочната зона!☺️

# 224
По принцип ползвам козметика на Bilka защото е качествена и на достъпна цена.С удоволствие бих изпробвала Интензивен регенериращ Anti Age крем около очи защото все отлагам да си купя ,но с напредването на годините човек има нужда.Защото се появяват бръчици.Мисля че със съдаржанието на колаген , ще забави линийте под очите!

Общи условия

Активация на акаунт