Коледа иде мое малко Априлче 2017 - Тема 6

• 42 662
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Опитвам се да избера някакви обувки за прохождане. Идеи?

# 541
  • София
По спомени тези с ципчето през подметката са добри, понеже подсигуряват лесно обуване и голяма гъвкавост. Отзад форта да е твърд, за да не криви крачетата. И всеки ортопед ще ти каже, че най-добре е да проходи бос, за да се тренират мускулите на свода и да не са податливи после на смъкване.

# 542
Канени сме на детски рожден ден, и се чудя да ходим ли изобщо, нали чудото има бронхит. Дали е заразен? Май идеята за събиране с други деца не е добра.....

# 543
Ч.Н.Г. Момичета, да сме живи и здрави, да сме успешни във всичко, което умем и да са си много послушни и щастливи децата. Simple Smile
Дит аз купих точно от тези обувки с ципчето, те са само на колев и колев, други не продават за прохождане. Но наистина аз питах лекар босичко /по чорапки/ детето прохожда най лесно, за да си усеща крачето.

# 544
Аз мисля да я оставя да си шляпа боса, и без друго ще е топло.
Алиса, аз не бих го завела.
А значи не съм изтървала влака, ще се учим със стикито заедно на ски. Joy Като бях накъде на 15-16 г. се качих на сноуборд с учител, тамън спря да ме е страх и повече не съм ходила.
На друг спорт някой ден живот и здраве ще я запиша на тенис и на танци също.
Аз не съм спортна натура, не ми иде отвътре и не ме бива много, но пък съм една такава старателна и полагам усилие. А е важно децата да се движат, да обичат спорта.

# 545
  • София
Аз предпочитам да ходи бос, но въщи е много студено на пода и не ми се рискува. Иначе на Колев и Колев имам, то те са от изкуствена кожа и адски запарват и краката му започват да гъбясват направо. Има такива с ципче на Капчица и на Беко, от естествена кожа, но номерацията е до 18-19, а нашия юнак е на 20 вече. А четох, че без ципче са по-добри , защото не се отпускат толкова, но уви не съм запозната с марките. Намерих едни на Понки, но да си призная за първи път чувам за тях и нямам отзиви. Препоръчаха ми кларкс и фалкото, обаче..егаати цените... Та сериозно се колебая. Да не говорим, че навън шансовете да се вози в количка са минимални, иска да ходи...та трябва да е нещо все пак с подметка.

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 18:40 от ditmade

# 546
  • София
Уффф, има едни, даже имат магазин в някой от моловете, помня, че бяха много добри, ама името....А, Примиджи! Виж ги тях. Също и Елефантен, от Дайхман сме купували, но не знам дали имат номера за прохождащи.

Изненада ме неприятно с КиК. Преди бяха от естествена кожа и не лоши...

# 547
Тези, които купих аз от К&К са и вътре и вън есествена кожа. Явно имат различни модели.
Но вкъщи аз я оставям по чорапи. На вън я развеждам с тях.

# 548
  • София
Прочети на кутията, само стелката е от естествена. Горната част е изкуствена.

Интересното е, че в онлайн магазин Касида например на всички модели са написали, че са от естествена, но в официалния сайт на КиК си пише, че са от микрофибър.

Всъщност, хастара е от кожа, но все пак крачето се поти и то ужасно много. Ама Оги ги носи и вкъщи често.

Предстои ни местене след 2 месеца, надявам се на новото място да е потопъл пода. Тук е паркет и дюшеме и няма изолация отдолу и е ужас...на мен ми измръзват краката, камоли на детето. В другия апартамен е ламинат, надявам се изолацията да помяга:) Та там ще го пускам да топурка бос определено.

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 20:54 от ditmade

# 549
Дит 100% естествена са. Аз купих такива с ципче отдолу, те са за деца от 4месеца. И са малък номер. Не съм къпувала ботушки. Иначе гледах едни ботушки с лепки бяха те са така както казваш.

# 550
  • София
Странна работа, значи може би наистина зависи от модела и номера знам ли...
http://www.k-k.bg/sport ей тези взех аз..но уви..

# 551
Аз купих класик модела, но по стария /не този който се води плюс/. От магазин в пловдив. 18 номер, много ясно си личат че са естесвена кожа, кожата е мъшеста от вътрешната страна. Никъде няма микрофибър, е сега подметката е каучук Simple Smile но може да са останали от старо зареждане.

# 552
Честита нова година, момичета. Да сте живи и здрави, много щастливи и усмихнати! Blush Kissing Heart

# 553
А какво ви е мнението за Атипас?

# 554
  • София
Много ми ги хвалят, но на мен ми трябва нещо за ходене и навън... Чудя се дали за вкъщи да не взема атипас, но пък ми се струват скъпи за чорап...

Общи условия

Активация на акаунт