Коледа иде мое малко Априлче 2017 - Тема 6

• 42 661
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
А да това е добра идея, ще и ги дам в мляко с ориз за следобедна закуска. И аз имам розов девин вкъщи, и се чудя дали да не и давам да пие вече от нея?

# 91
  • София
Аз дадох за първи път когато беше на 3 месеца. Просто нямах избор тогава, бяхме на път, беше жега и двете шишета вода, които носех си ги изпи. От тогава давам чат пат, когато не ми се занимава с преваряване. А напоследък ( от около 2 седмици) само такава с пие.

# 92
  • София
Аз отдавна съм на бутилирана. Той вода не пие, но аз упорито продължавам да предлагам. То за 30 мл. На седмица е безумно да се занимавам с преваряване😂

# 93
Само първия месец взимах розова Девин и я преварявах, после разбрах за водата на Бебелан и нея не я преварявам, тя е микробиологично чиста и може да се пие без преваряване 48 ч. след отваряне на бутилката. Едно шише от 0,5 л. го давам два дни. Тя я изпие 20 мл, я не, понеже използва бибата на нейното шише да си я джвака.
Марти,  намерих школа за танци в Младост, Сборенка се казва. Далечко ми е, но ми е мерак, не че съм голяма танцьорка де. Joy

# 94
  • София
Аз като му взех шишето с дръжките и тогава започна да пие по доста, защото се забавлява сам да пие. А от както започнахме и с чаша, голям кеф 1 литър може да изпие.

# 95
  • Велико Търново
И аз купих и шише и чаша. Шишето обаче изобщо не иска да го смукне, защото накрайникът е твърд, дали пък биберона няма да е съвместим с това шише, трябва да пробвам. За чашата си мисля, че има още време докато й схване идеята.

# 96
  • София
Явор точно от чаша с мек накрайник "пие". Всмуква, потриса се и плюе по лигавника. Иначе е кеф да си джвака. В топлото му я давах да си играе, но сега не, защото много се мокри.

# 97
Аз от около месец ѝ давам филтрирана вода от каната. Пие директно от чаша, аз я държа обаче. Всичко става вир вода, ама тя много се забавлява 😁 Така ѝ давам само по време на хранене, защото така или иначе всичко чистя след мазалото. През другото време и давам шише, ама тя само се лигави с него. Но доста вода пие Бояна, определено ѝ харесва. И това изведнъж, след шестия месец. Преди това не близваше, даже в жегите отказваше.

# 98
Пърпъл, сподели , моля те, как са минали танците, след като я заведеш Simple Smile

# 99
Оо и аз тогава ще давам розовия девин, писна ми с това варене.
Аз също я научих сама да пие от шише с дръжки. Някъде към петия месец. После след шестия купих друго шише, което няма капачка и бибата е на една страна с клапа да не тече, ако ме разбирате какво се опитвам да обясня, но тази биба беше много твърда и тя не я хареса.  Сега си пие от шишето за 4+м, малко е смешна като се опитава да налапа капачката хахах, но аз и я махам.
Иначе и аз я пробвах, много сладко пие от чаша, и се кефи.

# 100
Мамчета,ММ купил днес сусамово,ленено,тиквено брашно и брашно микс от смлени семена (обезмаслено ленено семе,сусамово семе и слънчогледови ядки).Дали някое от тях става за дребосъчето?🤔 като например за каша или да му изпека хлебче и да го давам сутрин с попарата? За сусам съм чувала,че категорично не 🤔
Дайде идея за закуска моля,различна от попара Предложих мляко с ориз - прие се е погнуса и отвращение,че и рев накрая 😲 купила съм грис,дали е рано за него?той се прави с мляко,ама моят човек неще да помирисва АМ.Ще давам елда за първи път,но не е смляна на брашно.Да я накисна,сваря и пасирам примерно става ли?

# 101
Меченка, елдата, аз така я правя. Накисвам от предната нощ. Варя хубаво, даже леко преварявам, пасирам и я давам с малко плод, смачкан банан, настъргана ябълка. Става нещо като каша.

# 102
  • София
Моят човек най-харесва елдата и просото. В момента баща му го пробва на киноа с кайсия. Зяпа като невидял😂

Много късно яде днес, ама на обед удари 3 часа сън и обядва в 2 и половина.

Меченка, от изброените само тиквеното.

# 103
Лили,така ще направя 🤗 Белинда,мерси!
Къде намирате,кайсии бе хора,тука кьорава кайсийка няма 😁 Някой давал ли е авокадо?

# 104
  • София
Аз давам авокадо почти през ден.

Общи условия

Активация на акаунт