Голямата тема за малките масла - 19

• 97 415
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
stephchica, ами прецени си. Може да не го отваряш веднага, ако държиш да се сдобиеш с него на добра цена, но не ти трябва в момента. Прибираш го на тъмно и нищо няма да му стане.

Чак любими за лице нямам, но ми харесва да ползвам сквалан, какай, арганово и разбира се шипково. Имам и едно многокомпонентно което мирише страхотно (няма етерични масла в него, мирише на билков чай) което ме кефи да ползвам заради миризмата. От боабаб също ми харесва, но ми мирише на обор лекинко и това ме дразни малко, но иначе е приятно като консистенция.

# 196
Здравейте, някой да ми препоръча качествено авокадово масло ? (студено пресовано, изпробвано). Благодаря предварително!

# 197
Момичета, има ли разлика в състава между рициновото масло, на което пише Ricini oleum( от аптеката) и това, на което пише castor oil? newsm78

# 198
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, има ли разлика в състава между рициновото масло, на което пише Ricini oleum( от аптеката) и това, на което пише castor oil? newsm78
Едно и също е, просто едното е латинското наименование, а другото името на английски. Иначе е все рициново масло. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 199
Аз щях да питам как нанасяте рициновото масло на миглите? И само по дължините или може и на самото око отгоре?

# 200
Със стара, измита четка от спирала нанасям аз. Не е нужно да топиш цялата четка в маслото, само връхчето е достатъчно, иначе идва голямо количество и може да ти влезе в окото и залюти. А на самото око защо искаш да слагаш?

# 201
Аз четка нямам Sad Не точно на окото, а в самите корени. И така намазани не е проблем да се преспи и на сутринта да се почисти, нали?

# 202
На мен рициновото не ми люти на очите. Отсипала съм малко във флакон за спирала - купих си празен прозрачен и нанасям с четката. На сутринта всичко е попило и няма какво да махам.

# 203
Да, попива си, няма за махане. То така или иначе ще си се нанесе и към основата при мигането. Пробвай с клечка за уши, щом нямаш четка.

# 204
На мен рициновото не ми люти на очите. Отсипала съм малко във флакон за спирала - купих си празен прозрачен и нанасям с четката. На сутринта всичко е попило и няма какво да махам.

От къде си купи празен флакон?

# 205
# 206

От къде си купи празен флакон?

Джъмбо!

# 207
Може и с клечица за уши, аз така мажа и миглите, и веждите ☺

# 208
  • софия
Аз ги мажа с празен гел за мигли и вежди от Орифлейм,преди ползвах и стара четка от очна линия с косъмчета.
Момичета слагате ли си на лицето  вит. А,вит.Е или Ц.

# 209
Аз ги мажа с празен гел за мигли и вежди от Орифлейм,преди ползвах и стара четка от очна линия с косъмчета.
Момичета слагате ли си на лицето  вит. А,вит.Е или Ц.
В чист вид ли, от ампула? Иначе повечето масла съдържат А и Е. Витамин C много бързо се окислява и трябва директно от източника на лицето да се слага. Аз си правя маска с лимонов сок и мед. Витамин А и Е от маслата - шипково, пшеничен зародиш, които си слагам на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт