Околоколедни бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 91 044
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
# 751
  • Мнения: 5 994
Аз откакто открих силиконовите форми не ползвам хартиени такива за мъфини.
Иначе знам, че кексовите теста с кисело мляко залепват.

Бухва ли ви кекса в силиконовите форми?
Аз силиконови ползвам само за мъфини, отделно формичките слагам в тавичка за мъфини (моята е с 12 гнезда) идеално си бухват, никакви проблеми засега.
Иначе кекс не пека в силиконова форма, имам достатъчно от стандартните.

# 752
  • София
  • Мнения: 4 707
Търся тема в която се обяснява е подробности за това как се меси тесто за погачи /питки /хляб но за начинаещи 😊!


Благодаря ,но исках отделна тема или нещо подобно където е само на тема ,,тестени ”

# 753
  • В градината...
  • Мнения: 15 929
Чудех се, кое прави сладкото тесто по-хрупкаво - маслото ли, яйцата ли ...  newsm78

# 754
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
Пишете в новата тема, Пепи я пусна в началото на страницата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт