Магията на изтока - тема 52

• 65 022
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Гост,мъфини.
В крайна сметка махнах берито (то ми се струва неподходящо) и натрясках канела,колкото да замирише.
Утре ще кажа каква е била присъдата.

Добре,че още съм влюбена в Ha Suk Jin и сърцето ми е заето. Дано снима филм. Дано е Филм.Филм.
Като си знам късмета ще е семейна драма със поне 89 епизода.

Шош и палтенцата са им хубави.Червени.Бих убила за такова.Blush

# 436
  • София
И аз съвет за канела не мога да дам, слагам единствено на жито и мляко с ориз.

# 437
Благодаря пак, ще дам шанс на всичките филми. Иначе аз и по кървища си падам, филмите на Тарантино ги харесвам и си мисля, че The handmaiden ми хареса толкова много, защото малко напомня на него (заради изненадващия сюжет и бруталностите), но някак си по-красиво направен. А костюмите и косите страшно много ми харесаха и ще започна от тези филми.

# 438
  • MJF
Аххха, ето. Tuon, имаме 2 седмици да похитим една от тези корейки- за мен шапката , за теб палтенцето. Струва ми се фасулска работа. Едно ИКЕ  ни трябва и ..... безнаказано ще се снабдим.  Thinking.
Аз пък харесах бордо палтенцата на севернокорейските дами. Но те пък не излязоха с тях на откриването- съседите им дадоха тяхната безлична бяла униформа  Whistling и .......

# 439
Аххха, ето. Tuon, имаме 2 седмици да похитим една от тези корейки- за мен шапката , за теб палтенцето. Струва ми се фасулска работа. Едно ИКЕ  ни трябва и ..... безнаказано ще се снабдим.  Thinking.
Аз пък харесах бордо палтенцата на севернокорейските дами. Но те пък не излязоха с тях на откриването- съседите им дадоха тяхната безлична бяла униформа  Whistling и .......
Казвай кое ИКЕ да пожертваме?
Аз на холандците бих свила ръкавичките:blush:

VeryZen и да спомена,че и сериали снимат азиатците.Ако си навита да гледаш.

# 440
Вчера японците пуснаха официалния трейлър на Inuyashiki - live action по известната манга и анимето, което приключи преди месец.
Такеру ще бъде много, много лош....
Филмът излиза на 20 април в Япония. За останалият свят 6 месеца по-късно, докато не излезе на DVD, а това означава... октомври (живот и здраве).

Ако някой иска да гледа Такеру Сато в нещо, което излиза съвсем скоро, то от 2 април ще има тази възможност в епизодите на 156-серийната дорама - Hanbun, Aoi.
Това е новата сутрешна японска продукция, която се излъчва по 15 минути всеки ден по националната телевизия NHK (с изключение на неделя). Тези 156 епизода не са плашещи, защото излизат общо около 40, а и се излъчват в продължение на 6 месеца.
Сериалът ще се превежда на английски (всичко на Такеру се превежда), така че аз лично ще следя епизодите.

# 441
Честити празници Heart  Wine Glass

# 442
  • MJF
Като се превежда, аз кандидат зрител  bowuu.

Хе, хе, тоз ИКЕ  Tuon горе предлагам да си остане за нас. За въпросната корейка ще е достатъчен и накой от втори, трети  и т.н. ред/група  от ИКЕ - тата. Честито на празнуващите.
 Wink
Ето го поздрава и от мен - RYOM Tae Ok -KIM Ju Sik  - http://fsnews.ru/forums-m-posts-id-24045.html
Задължително вижте севернокорейската агитка и палтенцето на треньорката, точно за него говоря от вчера  Laughing

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 10:54 от Шошулчо

# 443
Шош,правилно предполагаш Kissing Heart
На бъдещата ограбената корейка ще и пратим Мими, защото вероятно е без коса. No Mouth

Видях го палтенцето,вишнево с черен пух по ръкавите.Обизам вишнево. Heart
Корейката не беше с рокличка???
Дали им се зави свят когато се въртяха в кръг преди финала?Въобще трябва да им се вие свят постоянно.
На шапките по Евроспорт има ретро кадри на различните спортове и видях,че първоначално фигурното се е провеждало на вън - заледено езеро.

# 444
  • MJF
Мда. И през такива времена е минало фигурното. На един от ретрокадрите дето дават има една дама скача единичен скок с пола, палтенце, шапка и т.н. та взе и че падна насред езерото  Mr. Green. Готини са черно -белите архивни кадри.

И сега какво, май 3 корейки ще похищаваме. По едно бордо за теб и за мен и една южно-к. за шапка и палтенце. Давай Мими, той ще я свърши работата.  friendship

# 445
Шош,то им е било студено.То и като ги гледам как са завити (публиката) пак е студено.
Въобще са интересни всички ретро кадри.

Аз разбрах,че съм си сбъркала спорта за гледане. Blush Кой да ти знае какви красоти карат  бързо кънки.
Kjeld Nuis
На трето място (1500 м.кънки) беше  някакво корейче,но бях прекалено заета да се свестявам от вида на холандеца и не му запомних името.

Значи Мими.Ще се жертва за малко дрешки,после ще му промия раните и ще му направя мляко с какао.
Chocolate Bar
В краен случай на закриването ще им пратим Дам Дук и ще стискаме палци сами да си разхвърлят дрехите.

# 446
Честити празници Heart  Wine Glass

Честити! Hug

# 447
  • MJF
Tuon, ти остана значи без проблеми. Ето на кой холандец ще гепиш ръкавиците, пък той нека си обикаля като гламав с кънките  ooooh!.

# 448
Ох,целия холандец ще грабна и въобще няма да го оставя да обикаля никъде. Blush
Ha Suk кой беше?

# 449
  • BG
Честити ви празници и от мен, който каквото празнува - пожелавам весело изкарване. Ние с Tuon ще отбележим деня на влюбените, понеже тя е още влюбена в Ha Suk Jin, а пък аз... няма да ви кажа в кой  Simple Smile
Значи голям напредък при мен се очертава с корейското, харесах си още две драми, които стартират през март:Clean With Passion For Nowи Pretty Sister Who Buys Me Food  като първият ми напомня на китайският the Fox'summer, а вторият на друго добро корейско заглавие What's up fox. Ще видим до къде ще ме доведе моят ентусиазъм.

Общи условия

Активация на акаунт