Магията на изтока - тема 52

• 65 011
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Честити ви празници и от мен, който каквото празнува - пожелавам весело изкарване. Ние с Tuon ще отбележим деня на влюбените, понеже тя е още влюбена в Ha Suk Jin, а пък аз... няма да ви кажа в кой  Simple Smile
Защо?Направо снимчок ли ще дадеш? Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакам.

Ha Suk Jin
От как го видях не съм му изневерявала в мислите си с друг кореец.
До днес.Не е с кореец,но Heart Eyes

# 451
  • BG
Покажете го този холандец де

# 452
А,ти снимка с ИКЕ???

Аз го показах,но е толкова разкошен,направо ми се прииска да проговоря дъч.
Ето го пак Heart Eyes
Роден а Лайден (като Армин),има дъщеричка и женен за Мисис Нидерландия
Скрит текст:

# 453
  • BG
хубавец е , съгласна съм, ако се обърсне обаче, цена няма да има.
Ще ти пусна нещо по-добро от ИКЕ Hug

# 454
# 455
От началото на февруари в корейския музей на Мадам Тюсо има и статуя на Дам Дук...така,де на Bae Yong Joon

Всъщност дойдох да покажа новичка фотосесия на Heart Eyes Gong Yoo
Скрит текст:

Освен това попаднах на новина,че нова продуцентска компания ще прави римейк на What Happened In Bali,вероятно без Джи.
Не съм го гледала,защото се води ревлив и късащ сърцето.
Скоро ще видим Джи в новичък филм - Be with You,koйто е римейк на японския  от 2014 Be with You
Браво на него.Филм.Как да не го обичаш Heart Eyes

Kak се е променил Джи от 1996 до сега

# 456
Някой гледал ли е Moonlight drawn by clouds? Из онези дни го гледах и чак ме е яд, че няма да има втори сезон..

# 457
  • DE
Джи като млад изобщо не ми е... никакъв, нито секси, нито хубав, нито нищо  Tired
В "What Happened In Bali" може би  е най-противната му роля. Някога го гледах заради него, а ме отблъсна, но пък се влюбих в Cho In-sung изкефих се на финала когато
Скрит текст:
го гръмна
ooooh! Mr. Green
Скрит текст:

Котаранка, рядко има втори сезон при азиатците. Поседните години започнаха да разчупват калъпа.

# 458
То аз още изживявам Scarlet Heart де... направо ме унищожи. Чак ме е страх да започна нещо ново...

Just Between Lovers много ми хареса също.

# 459
  • София
То аз още изживявам Scarlet Heart де... направо ме унищожи. Чак ме е страх да започна нещо ново...

Just Between Lovers много ми хареса също.
Гледай по няколко и няма да ти действат толкова емоционално натоварващо. Peace

# 460
Джи като млад изобщо не ми е... никакъв, нито секси, нито хубав, нито нищо  Tired
О и аз го предпочитам възмажал.Изострени са чертите му.
В Rough Cut го гледах за първи път.Лошо момче.Сега е по-хубав.

# 461
Не съм спирала да гледам сега гледам някакво с една русалка ама как се казваше? Legend of the blue sea?

# 462
Този сериал за русалката ми хареса доста - някак си не толкова хаотичен, колкото повечето по-нови. Личи си, че от началото са знаели какво точно ще правят. А и имаше приятни комедийни елементи.

# 463
Главната актриса ми е много симпатична.

# 464
На мен и двамата ми харесват. Четох за тази актриса, че е една от малкото корейски звезди без пластични операции.

Общи условия

Активация на акаунт