Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 150 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Цитат
Всъщност, с "Елинор" имам не особено приятен инцидент и съм си направила изводите да не поръчвам повече.
Ами, сподели. Може да е полезно за всички нас, които поръчваме от български сайтове.

Silveee, сподели, ако сметнеш за добре, какво е развитието с комуникацията с Елинор. Simple Smile

# 721
  • София
Update: чух се днес с тях по телефона, поисках да си доплатя все пак до пълната цена на продукта, НО, момичето ме увери, че не е необходимо и фирмата поема всичко (за мен беше важно да не го отнесе " някой нещастник с 600 лв. заплата, който е направил техническата грешка" - цитат GG_BG вт, 24 юли 2018, 17:04)

Благодариха ми, че съм се обадила, и ми обясниха, че за тях приоритет е да няма недоволен клиент. Това, което научих в разговора, е че не съм била единствен клиент, поръчал продукт на нареално ниска цена. Това е развръзката, ако мога така да се изразя. Съжелявам, ако цялата сага се е сторила някому прекалено драматична, излишна и тн. - не е било това идеята.

Цитат
Всъщност, с "Елинор" имам не особено приятен инцидент и съм си направила изводите да не поръчвам повече.
Ами, сподели. Може да е полезно за всички нас, които поръчваме от български сайтове.

Silveee, сподели, ако сметнеш за добре, какво е развитието с комуникацията с Елинор. Simple Smile

# 722
Simple Smile Супер се е получило. Така и твоята съвест е чиста и те ще си гледат по-добре нещата за в бъдеще.

# 723
  • София
Някой да е поръчвал скоро и да  може да ме посъветва откъде да поръчам парфюми на The Body Shop?

Italian Summer Fig, влюбих се направо......

# 724
# 725
Здравейте,
Някой може ли да даде мнение за www.perfume.bg?
Търся Mancera Aoud Orchid и там го има, но цената ми се вижда доста ниска за 120 мл. И изобщо на всичките им Мансери са така
https://www.perfume.bg/originalni-uniseks-parfyumi-mancera

# 726
Този сайт не го знам, но цената не е чак толкова ниска - в сравнение с други сайтове - в някои от тях Mancera се намират и за под 100 лв. В Елинор са там някъде: 80-108 лв.

# 727
Хм, вярно... а в emag.bg същия парфюм е 183,99 лв., notino.bg - 220 лв... Съвсем се обърках.
Ще поумувам още и ще видя какво ще измисля. Благодаря.

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 21:22 от nevenski

# 728
  • София
nevenski, какво измисли? Откъде си взе парфюмчето?

Хм, вярно... а в emag.bg същия парфюм е 183,99 лв., notino.bg - 220 лв... Съвсем се обърках.
Ще поумувам още и ще видя какво ще измисля. Благодаря.

# 729
Не съм го взела още... Аз всъщност не съм го пробвала и ми се иска да го тествам някак, преди да поръчам. Няма мостри на този парфюм онлайн, или поне аз не намерих. Но пък си поръчах мостри на 5 други Mансери от notino.bg.
Малко съм сложна с покупките. Flushed

# 730
  • Sofia
nevenski, а няма ли как да се примолиш в темата за парфюмните размисли някоя мила дама да ти прати отливка? Знам, че често процедират така. Даже на мен са ми предлагали пробички, без дори да питам за това. Simple Smile Щом ти е важно, опитай. Peace

# 731
Може и така да направя. Не ми е чаак толкова важно да го имам. На описание ми изглежда като да ми допадне, но всъщност не държа на него. По-скоро въпросът ми беше за сайта дали може да му се вярва.

# 732
Здравейте!  Този parfumi-shop.net, същият сайт от преди 5-6 години ли е, който беше? Защото сякаш имам спомен, че по едно време му смениха домейна и визията. Имах регистрация там, но явно като не съм я ползвала няколко години и е станала неактивна и сега нямам ориентир дали е същия сайт.

# 733
Същият е.

# 734
Благодаря, densi!

Общи условия

Активация на акаунт