Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 559
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
"Бихте ли ми казали какви са условията за издаване на такава клентска карта?
ПП.При първата ми поръчка от елинор им  писах  на фейса да ми дадат за L,artisana  EAN и след като го проверих ми пуснаха поръчката с преглед преди плащане(по мое искане) за да видя опаковка и кодове...
[/quote]"

Клиентската карта се издава на лоялен клиент / както на повечето места/.
Условията ги имаше някъде на МГ парфюмерие сайта или фейс бук/ не си ги спомням, имам я отдавна/.

П.П. При тези намаления не ползвам  в допълнение и отстъпката от картата  Simple Smile

# 241
  • София
А-ха. Добре ги разработвате "нещата". Simple Smile Аз ще изчакам отзиви от поръчалите с евтините "великденски" намаления.

Поста ви не го разбирам!?
За какво "разработване на нещата" пишете!?
Не се вкарвайте в излишни криминални сюжети, няма смисъл - в този случай, просто не съществуват такива.   Grinning

# 242
  • Sofia
Абе, излишни, излишни, малко ли рекламки са се пробвали да ни пробутат чрез форума. Wink

# 243
  • София
Абе, излишни, излишни, малко ли рекламки са се пробвали да ни пробутат чрез форума. Wink

А, всички неща в живота са въпрос на личен избор  Simple Smile
Никой и никого не задължава да пазарува задължително от който и да е сайт. /Вас, Blаck Cat също/
Темата е за споделяне на мнения, нали?
Споделените мнения не са задължителни, като правило, за останалите.
И да, в живота се срещат хора разни - на едни само криминалета им се въртят в главата, други просто живеят реално и без излишни "сюжети". Peace

# 244
  • Sofia

Като темата е за споделяне на мнения, защо скачаш като ужилена да репликираш чуждите публикации?

# 245
  • Стара Загора
А който не може да отсее плявата от зърното- негов проблем.

# 246
В  Елинор, колко време се пазят нещата в кошницата? Сърбят ме ръцете, но чакам една приятелка да реши какво точно иска, което ще стане до края на деня, евентуално:smiley:

# 247
  • София

Като темата е за споделяне на мнения, защо скачаш като ужилена да репликираш чуждите публикации?

!?
Отношение ви е напълно "подходящо" за Светлите Великденски празници  Simple Smile

ПП. Поне цитирайте целия ми пост - написах, че ничие мнение не е задължително за другите, включително и за вас. Всеки сам преценява от къде и какво ще купува. Това, че съм споделила положителен отзив за място от където съм пазарувала, не разбрах защо трябваше да ме нападате!? Не е задължително да съм от "приятелския" ви кръг за да се държите толерантно, надявам се   Peace

# 248
Момичета, безплатната доставка за всички продукти ли се отнася или само за тези, над 200 лв.?

# 249
  • Бургас
Мдаа,наистина било с безплатна доставка дoкато тече промоцията.Между другото ги търсих по тел. да попитам нещо,но отзив нямаше.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 16:35 от Bright Crystal

# 250
  • София
Някой пазарувал от парфюмерия Клео на ул Париж 4? Оригинални ли са?

# 251
  • София
Момичета, безплатната доставка за всички продукти ли се отнася или само за тези, над 200 лв.?
В момента на всички, докато тече промоцията от 30%

# 252
  • София

в момента за всички продукти

# 253
В момента на всички, докато тече промоцията от 30%
Благодаря, и аз така предположих, но исках да съм сигурна.

# 254
  • София
Калпазани сте и тук! И аз не устоях на цените на отдавна мечтан парфюм от Elinor.bg. Когато го получа, ще ви пиша как е.

Общи условия

Активация на акаунт