Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мдаа,наистина било с безплатна доставка дoкато тече промоцията.Между другото ги търсих по тел. да попитам нещо,но отзив нямаше.

Във великденски почивка са от днес. Свързах се през фейсбук страницата на МГ парюмерие с тях.
Елинор също отговарят през фейса, но аз по-късно ги намерих и тях.

# 256
Калпазани сте и тук! И аз не устоях на цените на отдавна мечтан парфюм от Elinor.bg. Когато го получа, ще ви пиша как е.
Ти поне си поръчала един, питаш ли ме мен. Щях да поръчвам два, но се оказах с четири в кошницата. Малко ме болеше главата след като финализирах поръчката, но вече ми мина😂

# 257
  • Варна
Калпазани сте и тук! И аз не устоях на цените на отдавна мечтан парфюм от Elinor.bg. Когато го получа, ще ви пиша как е.
Ти поне си поръчала един, питаш ли ме мен. Щях да поръчвам два, но се оказах с четири в кошницата. Малко ме болеше главата след като финализирах поръчката, но вече ми мина😂
Хахаха , то остана ли нещо налично в тоз е-магазин?

# 258
От моя опит: от съмнителни сайтове поръчвам само до пари, които мога да прежаля. Всеки решава сам 😎
И аз така.Изкуших се и поръчах Pamplemousse rose на  Hermes одеколона.Ще пиша като го получа.😊

# 259
До кога е намалението?

# 260
До кога е намалението?

До 7.04.

# 261
След последните 4-5 дни ще помоля всички потребители купили от промоциите на въпросния сайт да коментират и да дадат отзиви след получаване на мечтаните аромати  Wink.
Ако останете доволни, се предполага, че ще има още покупки. Този търговец е фаворит сега заради намаленията, иначе ако ги няма, са една идея по-скъпички от конкуренцията, но цените са близки. Биха ми били алтернатива, особено защото са от София и мога на място да отида в шоурума им, но гледам асортиментът сякаш не е особено богат.

Charming87, аз пазарувам оттам. Няма проблем. Отивай на място, душкай, тествай. Това мога да ти кажа.

п.с. От сайта никога не съм поръчвал. Предполага се, че е едно и също.
Плюсът на "живото изпълнение" е, че си гледам бач кодовете в реално време. Общо взето стоката е нова, рядко да има залежало с 3-4г, но това нищо не значи при запечатани добре кутии и правилно съхранение.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 10:06 от FragranceFanatic

# 262
  • София
май още има време! поръчвам! (happy)

# 263
И аз поръчах малко козметика и един парфюм Simple Smile

# 264
  • Бургас
И аз тъкмо пуснах поръчка на много желан парфюм Chloe Love Story Eau Sensuelle Eau de Parfum,като дойде пак ще докладвам.

# 265
Препоръчайте ми откъде е най-удачно да си поръчам Shalimar souffle intense.

# 266
Да докладвам , получих си днес парфюма , не съм по го ползвала , само сампъл съм имала. На първо четене си е читав, проверих кода излиза произведен Януари 2017 , подуших го , ами на това си мирише. Според ме си е ОК.

# 267
Да докладвам , получих си днес парфюма , не съм по го ползвала , само сампъл съм имала. На първо четене си е читав, проверих кода излиза произведен Януари 2017 , подуших го , ами на това си мирише. Според ме си е ОК.
Кога го поръча? Аз моите ги поръчах в петък, нямаш обаждане по телефона за потвърждение на поръчката. Надявам де се да дойдат до края на седмицата.

# 268
Кога го поръча? Аз моите ги поръчах в петък, нямаш обаждане по телефона за потвърждение на поръчката. Надявам де се да дойдат до края на седмицата.

В Четвъртък го поръчах, бяха ми дали ден за доставка Петък , но ме се обадиха и казаха ,че ще е днес и съответно смених и адреса за доставка. Няколко часа след това , получих на Viber (ти да видиш) съобщение от Спиди за пратката.

# 269
  • София

Разговарях сутринта с тях по телефона / имах един сбъркан от мен парфюм/. Казаха, че имат мнооого поръчки и ще се свържат с мен допълнително за потвърждение, преди да пуснат пратката.

пп. В петък вечерта пусках втората поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт