Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 466
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Тези ли имаха шоурум в София?
И цените там как са- като на сайта или като в магазин?

# 361
  • София
Тези ли имаха шоурум в София?
И цените там как са- като на сайта или като в магазин?

Кои "тези"!?
От 3-4 шоурума, наблюдението ми е, че цените са същите както на съответстващите им сайтове.

# 362
  • София
Тези, които коментирахте на последната страница- dolce.
Не съм уточнила.

# 363
  • София
Тези, които коментирахте на последната страница- dolce.
Не съм уточнила.

Цените са еднакви /сайт-шоурум/ както на долче/парфюм.бг,  така и на елинор/мг парфюмерие
С уточнение, че не всичко което е на сайта е налично и в шоурума.

# 364
Долче имат магазин в магазин Мерто на Цариградско шосе, но не е много зареден.

# 365
Първи поръчах от Елинор и май последен си получих пратката, но чакането си заслужаваше.
Armani Acqua Di Gio Profumo тестер - без забележки, пристигна дори със страхотната магнитна капачка, произведен август миналата година
Versace Dylan Blue - фабрично запечатан, проверих кодовете и той е от миналата година
Jaguar Pace тестер - пристигна в оригинална опаковка без целофан и капачка, кодовете са ок
Madonna Truth or Dare Naked тестер - взех го за майка ми, проблемът тук е, че пристигна в чисто бяла картонена кутия с лепнат етикет Tester и баркод. Някоя дама, която го е ползвала да каже дали това е нормално.

Като цяло съм с доста положителни впечатления от магазина, ако пуснат нови промоции бих пазарувал отново.
Аз съм купувал тестер на Madonna Truth or Dare Naked преди около 3 години от ензо. Отново беше в чисто бяла кутия и също му липсваше бач код. По самата бутилка обаче нямаше никакви стикери, но виждам, че предлаганият в Елинор тестер е 50 мл, а този, който аз купих беше 75 мл - може би има някакви разлики при двата размера.

# 366
Първи поръчах от Елинор и май последен си получих пратката, но чакането си заслужаваше.
Armani Acqua Di Gio Profumo тестер - без забележки, пристигна дори със страхотната магнитна капачка, произведен август миналата година
Versace Dylan Blue - фабрично запечатан, проверих кодовете и той е от миналата година
Jaguar Pace тестер - пристигна в оригинална опаковка без целофан и капачка, кодовете са ок
Madonna Truth or Dare Naked тестер - взех го за майка ми, проблемът тук е, че пристигна в чисто бяла картонена кутия с лепнат етикет Tester и баркод. Някоя дама, която го е ползвала да каже дали това е нормално.

Като цяло съм с доста положителни впечатления от магазина, ако пуснат нови промоции бих пазарувал отново.
Аз съм купувал тестер на Madonna Truth or Dare Naked преди около 3 години от ензо. Отново беше в чисто бяла кутия и също му липсваше бач код. По самата бутилка обаче нямаше никакви стикери, но виждам, че предлаганият в Елинор тестер е 50 мл, а този, който аз купих беше 75 мл - може би има някакви разлики при двата размера.
При мен на дъното на бутилката си имаше стикер с основна информация (без бач код), а в предната част залепен етикет Тестер. Както и да е, парфюмът се хареса и няма да се занимавам повече, за по-скъпите продукти нямам никакво съмнение в качеството, което е добре.

# 367
При мен на дъното на бутилката си имаше стикер с основна информация (без бач код), а в предната част залепен етикет Тестер. Както и да е, парфюмът се хареса и няма да се занимавам повече, за по-скъпите продукти нямам никакво съмнение в качеството, което е добре.
Да, при мен също го имаше този стикер (с информация, но без бач код). Имах предвид, че нямаше никакви други допълнителни стикери, като например такъв, на който да пише Тестер. Simple Smile Както и да е... Не мисля, че има нещо нередно с тях, просто производителят е решил да ги пусне така.

# 368
Здравейте,явно последна аз днес получих поръчката си от елинор.бг-Cartier Le Baiser du Dragon EDP.Доста почаках този път-12 дни,казаха,че пристига от Германия.Няма касова бележка този път,но има фактура.Парфюма е в кутия и с целофан.Проверих бар и бач код ,при което  през http://checkcosmetic.net/ ми дава дата на производство септември 2017г.Мислех,че е спрян.Аромата е същия като този,който си спомням преди няколко години,за трайност още е рано да кажа,но защо ли съм останала с  впечатлението,че капачката беше гравирана отгоре,а тази  е напълно гладка.Не мисля,че е менте,по скоро предполагам да е променен ако е пуснат пак в продажба.Има ли  някой  запознат с този парфюм (че моите спомени са от доста отдавна) , моля да коментира тези неща.Благодаря Ви.

# 369
  • София
На един от сайтовете за провека на бач кода пишеше, че има цикличност, равна на 6г. T.e. през 6г. се повтарят. Не знам доколко е вярно.
Иначе, парфюмът е спрян, да.

# 370
  • Козлодуй
И аз получих чак днес от елинор, сет Terre d`Hermes ЕДТ за ЛМ. Нямам забележки към външния вид, с кодовете всичко е ок, но като си го тества той ще докладвам за аромата.
Междувременно се възползвах от промоцията на продукти за коса и направих нова поръчка на едно шампоанче + Soleil de Capri Montale Mr. Green Радика е виновна, зариби ме, страхотен летен аромат!

# 371
Аз все още чакам поръчката си от Елинор... Направих я на 06-ти април, потвърдиха ми я чак на 11-ти, при това след като им писах... Голямо забавяне се получи, но да приемем, че просто са получили неочаквано много поръчки покрай великденската промоция. Ако всичко е наред с парфюмите, чакането ще си заслужава. Simple Smile

# 372
последните ми продобивки от сайтове - нямам съмнения за нито един от парфюмите, някои познавам от преди, кодове не съм проверявала

Скрит текст:

parfimo - ferrari noble fig тестер /за съжаление дойде "без глава", преди време за друг човек бях получавала от друг сайт тестер с капачка, ароматът е 1:1/ , salvador dali agua verde, pharrell williams /cdg/ girl моят е 10 мл., получих за приятелка и 100 мл, перфектна изработка, идентични аромати

Скрит текст:

dolce - guerlain jicky edt тестер - имам  старо жики едт на повече от 10 години - при паралелен тест ароматът е идентичен, но трайността на стария сок е по-голяма и може би все пак ароматът е една идея по-плътен, но категорично новата бутилка не е менте; страдам за "главата", но за тази цена ще преглътна липсата й
elinor - dupont royal amber /силен, интензивен, траен/, artemisia pomellato 67 /душ-гел, опакован като парфюм в кутия с целофан, имам парфюма от миналата година/

всички бутилки са перфектна изработка, няма парфюм със спиртно начало или "евтино и прокиснало" развитие

# 373
Аз вчера получих последната си поръчка от еlinor.bg.Забавянето е,защото някои продукти пристигат от Германия.Много съм до доволна от всичко поръчано.Единствено по опаковките има забележки,но по-важното е,че парфюмите са оригинални!Аз получих от еlinor.bg:Burberry Brit Rhythm for Her 100мл тестер;Balmain Ambre Gris 75мл. тестер с капачка;Lady Gaga Eau De Gaga 50мл. тестер;TIGI Bed Head Colour Goddess 750мл. и 2K Animal Lip Balm Flamingo.Последните 3 продукта дойдоха от Германия и ги получих вчера на 17.04.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 10:14 от Анонимен

# 374
djidji09, от елинор ли?
казвайте кои са сайтовете, за които пишете

Общи условия

Активация на акаунт