Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 384
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Е, какъв отговор очакваш? Твоите въпроси във всички теми винаги са толкова общи, че за да ти отговоря, трябва да изпиша поне 100 реда, а нямам такова време и търпение, затова обикновено ги пропускам.

# 451
какви да са отзивите за аптека с онлайн магазин? че не пробутват ментета?

Не разбрах това риторично ли беше .... Ами като става въпрос за парфюми, обикновено това е най-същественият въпрос - дали са ментета или не. Тъй като бяла козметика купувам основно от аптеките, реших че и по отношение на парфюмите мога да им се доверя /обикновено дистрибуторите са едни и същи/.

# 452
Тези които поръчват от чужди сайтове - нека споделят откъде и има ли някакви пинизи (първа поръчка, ваучери... мостри предлагат ли (дори платени)....

подфорум "пазаруване от чужди сайтове" е на ваше разположение
в първите постове на темите за съответните сайтове има много систематизирана информация

какви да са отзивите за аптека с онлайн магазин? че не пробутват ментета?

Не разбрах това риторично ли беше .... Ами като става въпрос за парфюми, обикновено това е най-същественият въпрос - дали са ментета или не. Тъй като бяла козметика купувам основно от аптеките, реших че и по отношение на парфюмите мога да им се доверя /обикновено дистрибуторите са едни и същи/.

не, не разбрах въпроса ви
не съм пазарувала до сега парфюм от аптека, но не би ми хрумнало, че реномирана верига аптеки би пробутвала ментета

# 453
  • София
Е, какъв отговор очакваш? Твоите въпроси във всички теми винаги са толкова общи, че за да ти отговоря, трябва да изпиша поне 100 реда, а нямам такова време и търпение, затова обикновено ги пропускам.
... Попитах за сайт/ове от ЕС където продават и мостри, освен висок клас парфюми (тоал.води).
Посоченият по-назад от теб е щатски - с митници не ми се занимава.

В нашите сайтове гледам, че мостри има на модели, които не ме интересуват и като цяло са малко, отделно на ментаци може да се натъкна (не съм спец).

На всичкото отгоре един от три търсени изобщо не го открих тук (освен в моловете)
( Eisenberg )

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 16:51 от Starrydream

# 454
  • Sofia
... Попитах за сайт/ове от ЕС където продават и мостри, освен висок клас парфюми (тоал.води).

Абе, ти наред ли си? doh Къде изобщо съм ти отговаряла на теб?!

Включих се, защото цитираш мое мнение към друг потребител, поставяйки някакъв многозначителен емотикон отдолу.

С теб никакъв онлайн контакт не бих инициирала вече. Grinning Да не съм ку-ку.

# 455
  • София

Абе, ти наред ли си? doh Къде изобщо съм ти отговаряла на теб?!

Включих се, защото цитираш мое мнение към друг потребител, поставяйки някакъв многозначителен емотикон отдолу.

С теб никакъв онлайн контакт не бих инициирала вече. Grinning Да не съм ку-ку.
http://old.bg-mamma.com/?topic=1009211.msg36705500#msg36705500
Това ти ли си? Явно да! Кое не схващаш, си е твой проблем -  не мога по-просто да задам елементарен въпрос.
Явно е някаква секретно пазена тайна този английския сайт и там другите - ОК!! ooooh!

# 456
  • Sofia
Този пост изобщо не е бил отправен към теб и мисля, че е достатъчно ясно! hahaha

Коментирах казуса на друг потребител, относно покупката на тестер. Очевидно е, че теб никой не те е адресирал.

Не сме длъжни да отговаряме на въпросите ти, щом нямаме това желание, колкото и да се тръшкаш и нахалстваш!

# 457
Днес ми се обадиха от долче, бяха любезни, нямаше проблем да сменя тестера. Всъщност се оказа, че и другия флакон е пълен до същото ниво, стана ми неудобно и си задържах първия. Rolling Eyes

# 458
  • София
Днес ми се обадиха от долче, бяха любезни, нямаше проблем да сменя тестера. Всъщност се оказа, че и другия флакон е пълен до същото ниво, стана ми неудобно и си задържах първия. Rolling Eyes

Според мен няма защо да ви е неудобно. Все пак плащате цена за определени милилитри. Няма значение, че е тестер, той пак си има фиксирана цена за съответното количество, което е обявено в сайта.
Аз чакам тестер от Елинор другата седмица, надявам се да няма подобни проблеми. Няколко години поръчвам тестери от enzo.bg и никога не се е случвало съдържанието на флакона да не е пълно до горе.

# 459
Здравейте, искам да си взема Good girl, но се чудя от къде.. в Парфимо кутията е бяла, а моя близка донесе от летище в черно. Парфюмите ли са различни или качеството?

# 460
  • София
Good girl legere е в бяла кутия, а само Good girl  в черна. Имам ги и двата и според мен нямат нищо общо.

# 461
Good girl legere е в бяла кутия, а само Good girl  в черна. Имам ги и двата и според мен нямат нищо общо.
Аа да..в бялата по-лек ли е? Черния доста ми допада. От къде сте си ги закупили?

# 462
  • София
krystal93 , не бих казала, че в бялата опаковка е по-лек, въпреки името му. За мен той е по-нахален и сладък. Оригиналната обувка е по-добрият парфюм от двата, поне за моя вкус. А иначе съм ги купувала от Дъглас, тези конкретно не са ми от сайт Simple Smile

# 463
  • Бургас
Абсолютно е права Chloe първообразът на Обувката и за мен е много по-добрият парфюм.На другият просто не мога да понеса сладостта му.

# 464

Според мен няма защо да ви е неудобно. Все пак плащате цена за определени милилитри. Няма значение, че е тестер, той пак си има фиксирана цена за съответното количество, което е обявено в сайта.
Аз чакам тестер от Елинор другата седмица, надявам се да няма подобни проблеми. Няколко години поръчвам тестери от enzo.bg и никога не се е случвало съдържанието на флакона да не е пълно до горе.
По принцип за себе си купувам основно тестери и това беше първият случай, в който се осъмних в по-малко съдържание на флакона. Хубавото е, че от магазина реагираха както трябва и бяха готови да го заменят, което им трупа само позитиви.

Възползвах се от великденската промоция на елинор и взех 3 тестера, бяха абсолютно изрядни, няма причина да се притеснявате.

Общи условия

Активация на акаунт