Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Не им е същият доставчик като парфимо / и Слава Богу/ , проверила съм.
Но имат общи доставчици /не на всичките си продукти/ с долче.бг и парфюм.бг

виждам едни и същи продукти /вкл. и такива, които трудно или хич не се намират по други наши онлайн и офлайн магазини/, едни и същи цени - които в парфимо в момента са една идея по-ниски
но да, с приятелка поръчахме днес душ-гела на ЕА зелен чай, който 500 мл. в момента е по-евтин в елинор

Обстоятелството "едни и същи цени "  както и "едни и същи продукти" не е фактор за еднакъв доставчик, аз лично не виждам този паралел.
Доверявам се на това което проверих и научих лично.
Ако бях установила, или дори при леко съмнение за един и същи доставчик с парфюмо, то никога и за нищо на света не бих взела нищо / дори и под формата на подарък / от който и да е онлайн сайт или физическия им шоурум.

# 526

виждам едни и същи продукти /вкл. и такива, които трудно или хич не се намират по други наши онлайн и офлайн магазини/, едни и същи цени - които в парфимо в момента са една идея по-ниски
но да, с приятелка поръчахме днес душ-гела на ЕА зелен чай, който 500 мл. в момента е по-евтин в елинор

Обстоятелството "едни и същи цени "  както и "едни и същи продукти" не е фактор за еднакъв доставчик, аз лично не виждам този паралел.
Ако бях установила, или дори при леко съмнение за един и същи доставчик с парфюмо, то никога и за нищо на света не бих взела нищо / дори и под формата на подарък / от който и да е онлайн сайт или физическия им шоурум.

да разбирам, че не само елинор, но и парфимо са ви предоставили пълен списък с доставчиците си?
бихте ли публикували и двата тук, щом не представляват някаква тайна и могат да бъдат предоставени на кого ли не?

имам приятели с онлайн магазини не само в областта на козметиката и модата - съвсем не са щедри на подобна информация, която сериозно интересува конкуренцията Simple Smile

# 527
  • До сърцето...
.... и могат да бъдат предоставени на кого ли не?

Е, чак пък кого ли не. Най-вероятно информацията е лична, приятелска.

# 528
  • София
Тази тема стана пълна боза.

# 529
Някой има ли код от Венера козметик, който няма да ползва?
Имам имейл в който пише, че след съгласяването за обработка на личните данни за бюлетина им, ще получа код за намаление 10%,но така и не успявам да го получа. Писах им, но реакция почти нулева..

# 530
"Венера Козметикс" - любимият ми онлайн магазин.

# 531
  • София

да разбирам, че не само елинор, но и парфимо са ви предоставили пълен списък с доставчиците си?
бихте ли публикували и двата тук, щом не представляват някаква тайна и могат да бъдат предоставени на кого ли не?

имам приятели с онлайн магазини не само в областта на козметиката и модата - съвсем не са щедри на подобна информация, която сериозно интересува конкуренцията Simple Smile
Благодаря ви за изявената ирония, цитирайки ме   Simple Smile
Пазарувайте от където си искате и знайте каквото си искате, не проявявам никакъв интерес.
Дали в качеството ви на модератор е правило, различното мнение от вашето да бъде иронизирано и да не се допуска!?
Желая ви хубава и позитивна вечер!

# 532
  • София
Aniela5, това, което се вижда дотук, обикновено всяко мнение, различно от Вашето, се възприема по някакъв начин нетърпимо от Ваша страна. И често предизвиква доста язвителни и иронични коментари.

# 533
Привет Sunglasses Поръчах Guerlain Insolence без опаковка от Венера козметикс и дойде без капачка. Така ли си идват без капачка или са забравили да сложат моята Joy

# 534
  • София
Привет Sunglasses Поръчах Guerlain Insolence без опаковка от Венера козметикс и дойде без капачка. Така ли си идват без капачка или са забравили да сложат моята Joy

не са я забравили, тестерите на Guerlain за съжаление са без капаче.

# 535
Благодаря Heart

# 536
  • Sofia
Само за информация – някои тестери фабрично идват с капачки, други – без.
За да видите какъв е случаят с конкретния аромат, който сте харесали, просто може да напишете името на парфюма + "Tester" в Google.
Примерно, Dior Eau Sauvage – Tester е показан с капачка на всички снимки в Интернет, докато Guerlain Insolence – Tester си излиза без капачка. Simple Smile

# 537
  • София
Всички тестери са без капачки.

# 538
  • Sofia

Не, не е вярно. Peace

# 539
На коя къща?

Общи условия

Активация на акаунт