Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 233
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Всички тестери са без капачки.

Не, не е вярно. Peace
Разбира се, че не е вярно! Получих тестер на Elie Saab не само с капачка, но дори перфектно опакован с целофан. 😉

# 541
  • Sofia
Ами, да. Simple Smile Зависи от това, как конкретният производител предоставя тестерите на дистрибуторите / търговците.

# 542
  • Sofia
Алегориите на Герлен и Идил идват с капачки.

# 543
  • София
Последните ми поръчки са от get.bg. Всичките парфюми бяха без капачка, но в обикновени кутии.

# 544
Последните ми поръчки са от get.bg. Всичките парфюми бяха без капачка, но в обикновени кутии.
Като са пристигнали без оригиналните капачки, от get.bg поставили ли са техни, примерно пластмасови капачки, за да предотвратят евентуално изтичане на парфюма по време на транспорта?

# 545
  • София
Като са пристигнали без оригиналните капачки, от get.bg поставили ли са техни, примерно пластмасови капачки, за да предотвратят евентуално изтичане на парфюма по време на транспорта?

Не. Няколко колежки направихме поръчки, на нито един от парфюмите нямаше капачка. Втори път поръчахме - същото.

# 546
Откъде накъде някой трябва да ви слага допълнително капачка? Както е подготвено от производителя - така се доставя. Получавал съм тестери на Ферари, Ланвин, Мон Блан от различни магазини без капачки, никой търговец няма да измисля специални капачки за различните видове флакони.

# 547
  • Sofia
Не е така. Аз лично съм получавала тестери с картонени капачки, които търговецът е поставил, в случай че производителят предлага тестерите без фабрични капачки. Peace

Това си е готин жест спрямо клиента и носи бонус точки.

# 548
  • София

Тези картонени / или пластмасови, имам и такъв/ рингове не ги слага търговеца а самия производител когато тестера се предлага без оригиналната капачка от самия бранд.
Това го казвам тъй като съм купувала тестери от италианска парфюмерия и не ги слагаха допълнително в парфюмерията, а бутилките си бяха така в кутията.
По-скоро, може някои онлайн бг търговци да ги махат / защото са "много" умни/.

# 549
  • София
Някои тестери се произвеждат с капачки, други без, трети с протектори. На един и същ аромат съм виждала тестер с капачка и тестер без капачка - Versace bright crystal. Отделно, някои търговци продават продукти без целуфан като тестери, защото са им предоставени така от производител/дистрибутор.

Според мен е безумно да се мисли, че някои търговец би махнал картонените/пластмасовите протектори нарочно. Тяхната идея е да не се натисне пулвелизатора при транспорт - включително и при транспорта до клиента. Ако няма такъв протектор, то модела на парфюма и опаковката на тестера са такива, че да не е необходим такъв - конкретно при същия аромат, който съм ползвала, картонената опаковка се сгъва навътре по такъв начин, че опира плътно в бутилката на парфюма и предпазва пулвелизатора, така че да не може да се натисне сам, дори опаковката да е с "главата надолу".

Тези картонени / или пластмасови, имам и такъв/ рингове не ги слага търговеца а самия производител когато тестера се предлага без оригиналната капачка от самия бранд.
Това го казвам тъй като съм купувала тестери от италианска парфюмерия и не ги слагаха допълнително в парфюмерията, а бутилките си бяха така в кутията.
По-скоро, може някои онлайн бг търговци да ги махат / защото са "много" умни/.

# 550
  • русе
Ами кажете тогава от къде да си поръчам тестер на Mon Guerlain florale и ако може да не е на безумна цена🤪

# 551
Не е така. Аз лично съм получавала тестери с картонени капачки, които търговецът е поставил, в случай че производителят предлага тестерите без фабрични капачки. Peace

Това си е готин жест спрямо клиента и носи бонус точки.
Абсолютно!
Получих два тестера от Венера Козметикс без оригинални капачки, но бяха поставени някакви пластмасови, които плътно затваряха отвора на пулверизатора. И досега с удоволствие поръчвам от тях.
От get.bg получих тестер без капачка, като част от течността на парфюма се беше изляла върху кутията на тестера, а освен това кутията на тестера не беше опакована допълнително в друга кутия или обвита с фолио /както правят повечето онлайн магазини/.  Ами загубиха ме като клиент.

# 552
  • София
Онлайн и офлайн магазините продават продукта, както им е доставен от производителя. Повечето тестери нямат фолио на кутията.

# 553
Попаднах на някакъв нов магазин с безплатна доставка над 40 лева, цените изглеждат реални - https://www.tshop.bg/

# 554
Сайтче до сайтче се е навъдило вече, Валери. На мен пък не ми вдъхват доверие. Дори вече не следя и не търся. Имам си 2-3 места, и това е. С цени трудно някой да ги бие, освен 30-те % на Елинор, но вече ги няма Wink.

Общи условия

Активация на акаунт