Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 280
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Пристигна ми днес поръчката от Венера Козметикс - Bvlgari Omnia paraiba. Абсолютно оригинален е, както винаги съм доволна от сайта.

# 571
Взех си поръчката от Елинор...със смесени чувства съм. Едно Бърбъри, което нямаше празен ход при първото пръсване, а при проверката на кода му нищо не излиза. Не познавам аромата и не мога да кажа идентичен ли е, но е доста траен.
 Поръчах и тестер на Елизабет Арден. Според кода е произведен преди 2 години и 9 месеца и се чудя има ли някакъв срок на годност от самото производство различен от указаните на опаковката 36 месеца след отваряне? Тествах преди поръчката и трайността беше забележителна, а този, който получих след 3 часа и вече слабо се усеща. Не ми се занимава да връщам, сумата е малка и не си струва труда, но ще избягвам да поръчвам пак от тях.

# 572
  • София
Взех си поръчката от Елинор...със смесени чувства съм. Едно Бърбъри, което нямаше празен ход при първото пръсване, а при проверката на кода му нищо не излиза. Не познавам аромата и не мога да кажа идентичен ли е, но е доста траен.
 Поръчах и тестер на Елизабет Арден. Според кода е произведен преди 2 години и 9 месеца и се чудя има ли някакъв срок на годност от самото производство различен от указаните на опаковката 36 месеца след отваряне? Тествах преди поръчката и трайността беше забележителна, а този, който получих след 3 часа и вече слабо се усеща. Не ми се занимава да връщам, сумата е малка и не си струва труда, но ще избягвам да поръчвам пак от тях.

Малка, голяма - няма значение каква е сумата.
След като смятате, че не са ок парфюмите, ги върнете.
 Елинор поне са коректни, за разлика от други онлайн търговци и без драми ще ви възстановят сумата.

# 573
Стана ми интересно, кой ли е бил този парфюм на Елизабет Арден със "забележителна трайност"? По-скоро тестерът ще да е бил фалшив  Joy Много са хубави ароматитете на марката /по-новите/, евтини са, без да имат характерната за евтините парфюми нотка, но пък трайни не са в никакъв случай ...  

# 574
Тоалетна вода с трайност върху кожата повече от 6 часа и то за такава малка сума за мен си е забележително. Визирах Лотоса на ЕА. Краставицата също съм пробвала и отново много се задържа, останалите, които съм пробвала след 3 часа ги няма.

# 575
  • Sofia
Coco mademoiselle intense колко ви трае в жегата?

# 576
  • София

Аз не съм го носила в най-голямата жега и не мога да споделя мнение, но онзи ден си пръснаха от един оригинален виал на Chanel Chance edp и ми направи впечатление, че отлетя за 1 час.Има някакъв проблем ли с КМ интенз?
Аз съм на вълна тубероза, която ме държи от миналото лято и въртя тези дни само туберозни красоти и си търся изгодно да придобия една на Le Labo, но никъде не намирам онлайн добра оферта.

# 577
Момичета, мислите ли, че този сайт е читав? Бях прочела хубави отзиви /за мен Атти е един от еталоните за достоверност/, но намирам неща, които отдавна ги няма никъде, дали е нормално тук да са налични, че и оригинални? /пример давам с Midnight poison/  www.parfumsbg.com Благодаря предварително!  bouquet

# 578
  • Sofia

Аз не съм го носила в най-голямата жега и не мога да споделя мнение, но онзи ден си пръснаха от един оригинален виал на Chanel Chance edp и ми направи впечатление, че отлетя за 1 час.Има някакъв проблем ли с КМ интенз?
Аз съм на вълна тубероза, която ме държи от миналото лято и въртя тези дни само туберозни красоти и си търся изгодно да придобия една на Le Labo, но никъде не намирам онлайн добра оферта.

Благодаря за отговора! Аз мислех че питам в парфюмната тема. Joy
Иначе след два часа спирам да го усещам. Моят не е купен от България.

# 579
  • София
Скрит текст:

Благодаря за отговора! Аз мислех че питам в парфюмната тема. Joy
Иначе след два часа спирам да го усещам. Моят не е купен от България.

Моят е купен от Прити шоп, но се усещаше по цял ден, дори след вечерния душ аромата на базата се подновяваше интензивно.

Все пак, ако някой мерне някъде Le Labo изгодно - може да пише на лични.Предварително благодаря!

# 580
Момичета, мислите ли, че този сайт е читав? Бях прочела хубави отзиви /за мен Атти е един от еталоните за достоверност/, но намирам неща, които отдавна ги няма никъде, дали е нормално тук да са налични, че и оригинални? /пример давам с Midnight poison/  www.parfumsbg.com Благодаря предварително!  bouquet
Не си актуализират наличностите. Преди година се зарадвах, че намирам спрения Flower by Kenzo Oriental, но писаха, че го нямат. Иначе още излиза в търсачката им.

# 581
Това и аз си го помислих, но да не стане така - да го поръчам и да се окаже наличен Shocked, а после да си бия главата в стената, че е някакъв ментак... ooooh!

# 582
Аз също съм чела положителни отзиви за получени оригинални парфюми от там. Бих поръчала отново на база на тях. Но наистина няма как да имат изостанали тестери на хубава цена, на отдавна липсващи парфюми, ех..!

# 583
Не само това, а дори да не са ментета, повечето им артикули са с 20-40лв по-скъпи от други места. Така че не стават. Давам пример - тестерът на Диор Суваж EDP 100мл се намира за около 140лв, те ми искат 166. Да си го продават. Тестер без да съм на място да го видя, не купувам, освен ако не съм 1000% сигурен в търговецът, купувал съм 10 пъти от него минимум и ме познават.

# 584
  • София

Сподели кои са ти туберозите... и аз съм на такава вълна, и като цяло бели цветя. Редувам ги с пудрени ириси Grinning

Общи условия

Активация на акаунт