Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 272
  • 741
  •   2
Отговори
# 585
  • София

Аз съм на вълна тубероза, която ме държи от миналото лято и въртя тези дни само туберозни красоти и си търся изгодно да придобия една на Le Labo, но никъде не намирам онлайн добра оферта.
Сподели кои са ти туберозите... и аз съм на такава вълна, и като цяло бели цветя. Редувам ги с пудрени ириси Grinning

Това, което търся е Le Labo Lys 41.Поръчах си преди време мостра от сайта им и определено ми харесва.

Скрит текст:
Слагам в скрит текст, защото не е по темата и да не намери някой модератор написаното не за темата.
Водачи на класацията са ми Joyeuse Tubereuse Guerlain и Narcotic Venus Nasomatto.Много различни и всяка по себе си много красива. След тях Слънчевата орхидея на Том Форд, Майкъл Корс за жени, Truth or Dare Madonna, Nuit de Tubereuse L'Artisan Parfumeur и Dior Addict Eau Fraiche 2004 /макар, че не е с изявена тубероза на моята кожа, а е един доста комплексен ароматв стил бели цветя и малко цитруси/.
Бели цветя и аз много харесвам.Днес тествах и най-новия Живанши https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Eau-de-Givenchy-2018--49600.html  - много добро и свежо нероли.Ако нямах  https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Fleur-d-Oranger-Eau-de-Parfum-44285.html - нямаше да се замисля, а бутилката е изключително красива и изчистена.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 23:16 от veka

# 586
Века, трия офтопик и от скрит текст.

Момичета, мислите ли, че този сайт е читав? Бях прочела хубави отзиви /за мен Атти е един от еталоните за достоверност/, но намирам неща, които отдавна ги няма никъде, дали е нормално тук да са налични, че и оригинални? /пример давам с Midnight poison/  www.parfumsbg.com Благодаря предварително!  bouquet

сайтът, който Атти препоръчва, мисля, че беше този: http://www.parfum-bg.com/ - поръчвала съм веднъж от него и съм доволна

# 587
  • София
Извинявам се, че зададох въпрос не по темата. Тъкмо бях в парфюмната и мислех, че още съм си там.

Века, трия офтопик и от скрит текст.

Момичета, мислите ли, че този сайт е читав? Бях прочела хубави отзиви /за мен Атти е един от еталоните за достоверност/, но намирам неща, които отдавна ги няма никъде, дали е нормално тук да са налични, че и оригинални? /пример давам с Midnight poison/  www.parfumsbg.com Благодаря предварително!  bouquet

сайтът, който Атти препоръчва, мисля, че беше този: http://www.parfum-bg.com/ - поръчвала съм веднъж от него и съм доволна
От този сайт и аз имам няколко парфюма, без забележка съм.

# 588
Не, Бубанка - този, който си посочила го зная, имам над 10 поръчки от него, винаги съм била доволна и съм сигурна в тях. Единственият проблем е, че някои парфюми са извън срок на годност, но са "истински" поне. А този, за който Атти е споменала в една доста стара тема (от 2012-та мисля) е написаният от мен. Както и да е, отказах се - така или иначе, дори и да е налична Среднощната отрова на Диор, тя ще е поне "мой набор". Mr. Green

# 589
  • София
Бърз въпрос - някои от вас с отзиви за http://www.parfumi-online.com/index.php?route=common/home? Сайтът изглежда много непрофесионално направен, но пък открих нещо, което вече е изчерпано на други места.

# 590
  • София
Бих искала да "Поздравя" мрънкалничките / за огромно мое съжаление голям процент от целокупното ни население все мрънка и е недоволно от нещо, ако няма закакво - поне от времето, задължително/.
Та, като купували тестери от Елинор - те били без празен ход!?
Ами нали за това са тестери, за да се тества аромата. И е големия проблем, че от флакона ще липсват 1-2 мл, например.
Като искате да има празен ход, купувайте запечатан продукт. И ако с него има подобни проблеми тогава недоволствайте.
И сега, благодарение на тези, от шоурумовете преустановяват предоставянето на тестерите за тестване на място.
Ха сега, дано сте по-доволни и щастливи - честито!

# 591
  • Sofia
...
Ами нали за това са тестери, за да се тества аромата. И е големия проблем, че от флакона ще липсват 1-2 мл, например.
Като искате да има празен ход, купувайте запечатан продукт. И ако с него има подобни проблеми тогава недоволствайте.
...

Това, което пишеш, са някакви глупости.
Всичките ми тестери, купени от FragranceX, са били с празен ход.
Тестер, който се продава като продукт на крайни клиенти, а не стои като мостра в магазин, трябва да е в неизползвано състояние.

А смешните БГ-фирмички да продължават да предоставят тестери за проба в шоурумите си, но да не се пробват да ги пробутват на клиентите си, пък където мине номерът – мине. Peace

Щом смяташ, че българите мрънкаме и недоволстваме, ходи в Щатите, да видиш какво значи потребителят да има изисквания, спрямо търговеца. Peace

# 592
Поръчвала съм тестери от Венера и Ензо, до момента винаги са имали празен ход, опаковани в бяла кутийка. То е тестер, но не следва да бъде тестван.

# 593
  • София
Не разбирам каква е тази олелия.
1. До колкото можах да върна темата назад, не виждам някой да е искал да върне нещо и някой сайт да не му е приел връщането или замяната. Ако не сте доволни от нещо - защо не се опитате да го върнете или замените? Така може да разберете до колко един търговец е сериозен или не. Всичко друго са догатки, с които единствено може да заблудите нас- другите потребители. Ако имате проблем, обадите се на търговеца и той не ви съдейства за да може проблема да се разреши - то тогава действително не е ОК този сайт/търговец и тн.
2. Празния ход е въздух в пулвелизатора. Дори при транспорт пулвелизатора може да се натисне и празен ход да няма. Може да е производствен дефект. Може да е 100 неща.
Това, че някой си е купил 5 или 10 тестера, според вас представителна извадка ли е? Аз съм си взимала тестери без празен ход на различни марки и от BG, и от чужбина. Други пък са имали. Не всички марки произвеждат на едно място и всичко е унифицирано. Ако ползвате 2 парфюма нормално е те да са еднакви всеки път.
3. Когато прочета някой да дава пример с каквото и да било в щатите и го сравнява с България или Русия или Албания или все тая ..... не знам смешно ли ми става, реве ли ми се. Това е друг континент, мама му стара. Защо не пробвате някой сайт от Австралия? Там сигурно ще е друго двайсе. Да не говорим, че във FragranceX доставката последно, когато поръчвах, доставката беше 25 лева или нещо от сорта.
4. Смешно е да се ползва понятието БГ-фирмички с неприязън, защото голяма част от БГ-фирмичките плащат данъци в тая скапана държава, в която живеем. И правят чудеса от храброст на пазар от 7 милиона от който 6.5 милиона действително са недоволни по начало, мрънкащи хора, на които всеки им е длъжен с нещо. В щатите, а в същност и по цял свят, потребителите са същите, просто в US са 300 милиона.

Хайде със здраве

...
...

Това, което пишеш, са някакви глупости.
Всичките ми тестери, купени от FragranceX, са били с празен ход.
Тестер, който се продава като продукт на крайни клиенти, а не стои като мостра в магазин, трябва да е в неизползвано състояние.

А смешните БГ-фирмички да продължават да предоставят тестери за проба в шоурумите си, но да не се пробват да ги пробутват на клиентите си, пък където мине номерът – мине. Peace

Щом смяташ, че българите мрънкаме и недоволстваме, ходи в Щатите, да видиш какво значи потребителят да има изисквания, спрямо търговеца. Peace

# 594
  • Sofia
4. Смешно е да се ползва понятието БГ-фирмички с неприязън, защото голяма част от БГ-фирмичките плащат данъци в тая скапана държава, в която живеем. И правят чудеса от храброст на пазар от 7 милиона от който 6.5 милиона действително са недоволни по начало, мрънкащи хора, на които всеки им е длъжен с нещо.

Не думай, милите горканчовци. Joy Нека целокупно им прощаваме некадърността, мърлявщината и търгашкото отношение, защото и те трябвало да ядат. Логика. Mr. Green

Напоследък, ако по някаква случайност попадна на читава българска фирма, се чувствам така, все едно съм уцелила джакпота на Националната лотария. Laughing

# 595
  • Sofia
Някои сайтове са намерили простичко решение на въпроса с върнати и ползвани парфюми - продават ги с отстъпка поради по-ниско % съдържание на продукта.
Иначе е редно като плащаш за ново да получиш ново.

# 596
  • София
Поръчвала съм тестери от Венера и Ензо, до момента винаги са имали празен ход, опаковани в бяла кутийка. То е тестер, но не следва да бъде тестван.

От шоурумовете на Енцо и на Венера ли купувахте тестери, та споделихте мнение и опит!?
Тъй като поста ми бе за шоурум, който има и онлайн сайт!

Някои сайтове са намерили простичко решение на въпроса с върнати и ползвани парфюми - продават ги с отстъпка поради по-ниско % съдържание на продукта.
Иначе е редно като плащаш за ново да получиш ново.
Карен, редно е като купуваш продукт, запечатан фабрично, да е Нов и не тестван.
Думата "тестер" сама по себе си говори еднозначно за какво е предназначен този вид артикул.
Както и, че тези бройки определени за тестери не са предназначени за продажба, а точно за тест на аромата.
И последно, който иска ново си купува Продукт, запечатан - а не тестер. А който съзнателно е избрал да купи тестер заради по-ниската цена, няма право да мрънка и да има претенции за празен ход, за нов и т.н. претенции.
За претенциите, у нас и по света, цената просто е по-висока  Peace

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 17:16 от bubanka

# 597
Венера също имат И реален шоурум, И онлайн сайт, но това по никакъв начин не им пречи да продават НЕТЕСТВАНИ ТЕСТЕРИ, при това - винаги! Но те явно държат много повече на коректността в отношенията и удовлетвореността на клиентите си. ТОЧКА!  Stop

# 598
  • Sofia
Тестерите не са предназначени за продажба, но се продават. Предимно нови.
Като ги ползват за мостри в магазин, ок, но ако ще ги продават после, да го отразят в описанието и цената и всеки да си преценява какво да купи.

# 599
  • София
Точка, запетая......все тая.
От София няма да се затичам до шоурума им в Пловдив  Grinning
И точно който държи на клиентите си, им предоставя тестери на ароматите - които и колкото поискат, без да ги гледат злобно и сърдито, а не обратното  Peace

Не знам, с големи букви ли да го напиша 1. Що е то Тестер / 2. Хората с претенции да си плащат за тях като  си купуват Продукти, а Не Тестери  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт