DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 410
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,

Аз лично не смятам, че Назлъ се нуждае от време да обмисли ситуацията, колкото и да ми се иска да го повярвам и да мисля като Дъгичка Hug. Тя вече мина през това, трябваше време на Ферит да й прости именно мълчанието. Защо отново прави същата грешка?! Нали толкова страдаше, нали толкова време чакаше прошката му, а сега отново същата история. Аз си стоя на мнението, че ако Назлъ не признае на Ферит истината, то тя не го заслужава. Не мисля, че той е длъжен да проявява разбиране към нея, разбиране за какво?! Че му няма доверие, че не го чувства близък, за да сподели...че предпочита да предпази Асуман пред него, Булут и фирмата?!
За Асуман - не разбирам това момиче родители няма ли?! Защо Назлъ трябва да я дондурка цял живот и да се чувства виновна, та тя направи всичко възможно по силите й. Трябва сега да уведоми родителите им, да обясни какво се случва и че в крайна сметка и тя си има живот, не може постоянно да оправя кашите на сестра си. Тя говори с нея, обясни й, моли й се, кара й се...и какво?! Лично за мен, фактът, че Назлъ се чувства така и е вменено от родителите им, просто те са делегирали ролята си на нея и са й прехвърлили отговорността. За мен това не е нормално.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 12:59 от dana78

# 106
Цитат
..и ако в следващата серия Ферит не накара Назлъ да говори
Защо трябва да я кара? Тя сама трябва да да знае, че са семейство и всичко трябва да си споделят- и хубаво, и лошо.Той как го направи?

# 107
  • София
..... Лично за мен, фактът, че Назлъ се чувства така и е вменено от родителите им, просто те са делегирали ролята си на нея и са й прехвърлили отговорността. За мен това не е нормално.
Това е някакъв балкански синдром, ако мога така да го нарека. Голямото дете гледа по-малкото. Иначе си права, че не е нормално.

# 108
Спорен да е денят ви момичета  Hug дано днес ни зарадват с някой фраг да успокоим страстите  Praynig Hug

# 109
Добро утро! Hug

Миме Hug,благодаря за кафенцето! Heart Eyes

На всички за коментарите и мненията по епизода! Hug Hug Hug

И аз очаквам да видя фрага и накъде ще тръгнат нещата!Да видим дали ще се откажа от онлайна! PeaceЗапочнах вчера  да гледам епизода,днес ще го довърша!Трябваше Назлъ да каже на Ферит!Той и сподели тайната за майка си от детството,каза и дори,че може да работят по проект на Пелин,а тя нищо-нито за заема,нито за сестра си и заплахите на Хакан! PeaceТака Леман ще се окаже права с думите,които каза на Ферит-че след като веднъж Назлъ и сестра са му навредили(за Булут в първото дело),може да го направят и втори път! Peace

# 110
  • По света и в нас.
Със сигурност няма да се откажа от онлайн гледането,колко и да се ядосвам. Peace
Силно се надявам Енгин да обясни на Леман ,че Ферит е взел пръстена и ще го даде на Назлъ,друг е въпроса ,че тя не го прие.Фатош да се изпусне пред Енгин за изнудването на Хакан.Все пак надеждата умира последна. Wink

# 111
Привет, момичета!

Колкото и прогнози и желания да имаме за евентуалната развръзка на събитията, все пак не знаем какво се мъти в  главите на сценаристите.... Дано излязат по подходящ и оригинален начин от ситуацията... А иначе аз съм влюбена в последната постната снимка от Злати... Как Назлъ задържа ръката на Ферит, неискайки да го пусне да си тръгне... И как  нежно и мило се притисна и гушна в него... все едно казва...."Уплашена съм, страхувам се... Моля те, защити ме... Имам нужда от теб..." Ако самата Назлъ не каже и не сподели нищо, то поне  Ферит като мъж дано почувства и усети нейната слабост и отчаяние и да я притисне в ъгъла... А там след малко нежност и целувки да изтръгне истината от нея....

# 112
Привет Hug

Злати Hug
Цитат
Така Леман ще се окаже права с думите,които каза на Ферит-че след като веднъж Назлъ и сестра са му навредили(за Булут в първото дело),може да го направят и втори път!

Много точно! Аз също от това се страхувам - защитавайки отново Асуман, Назлъ ще навреди отново на Булут, ще нарани и Ферит, ще е отговорна и за ситуацията с фирмата, поради мълчанието си. Това Ферит няма да й прости за втори път. Аз също на негово място не бих...разбирам един път, но втори път същата грешка - не! Леман ще е права, ако Назлъ се поддаде.
Не знам, но ако СЦ кривнат в тази посока, аз лично вече няма да харесвам въобще Назлъ, няма да имам дори желание да са заедно с Ферит, защото личното ми усещане за взаимност и истински чувства в тяхната двойка ще бъде накърнено. При този вариант, СЦ няма да могат да ме убедят лично мен в силата на чувствата от страна на Назлъ. Съжалявам, че го казвам, но за първи път виждам такава нестабилност в главна героиня, не се бори, вяла е, само плаче и се подчинява, жертва себе си...не знам, но такава наивност граничи с голяма глупост. Много черни точки й се събраха, много тайни...това не е хубаво в една връзка и е признак за липси в чувствата. Rolling Eyes Да ти бъде споделена най-съкровена тайна от партньора ти и ти да мълчиш като риба за неща, които са важни и ще имат сериозни последици...това по никакъв начин не мога да го разбера, нито оправдая.  Поне да се беше решила за заема и за проблемите на ресторанта да сподели, но не! Naughty Crossing Arms

bouquet bouquet bouquet Хубав ден, момичета!

# 113
# 114
Отново е тръгнала информация ,че 26 серия е финална .Чака се потвърждение Tired

Вече е потвърдено това е финала  Tired Tired Tired

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 15:38 от mariq_72

# 115
Здравейте!
Този път няма да разтягам чаршафи, въпреки, че гледах епизода. Просто нямам желание. За мен сериалът свърши. С действията си, за мен Назлъ върна всичко на 8 епизод - себеотрицанието, поемането на отговорност за чужди действия и грешки, и най-вече несправедливостта спрямо Ферит. Отново шокиран, наранен, объркан, неполучаващ отговор, така ще бъде, според мен. Не виждам как сценаристите могат да обърнат ситуацията за секунди и Назлъ набързо да му разкрие истината - тази възможност отдавна отлетя.
Имам чувството, че откакто излязоха първите слухове за финализиране на проекта, екипът няма желание да продължи да върши качествена работа, а ни подготвят разни работи, колкото да не  е без хич. Сякаш нарочно ни зарадваха с прекрасните влюбени до уши НазФер и после ни поляха с такъв голям душ, за да могат да снижат рейтинга и да приключат сериала. Омръзнало ли им е, не знам, но жалко за Джан и Йозге.
Разочарована съм от сценария по отношение на Назлъ, това е заключението ми. Първо, че вече е много по-зряла, омъжена и има семейство, за разлика от първия път, и второ - това е отъпкан от нея път и тя би трябвало да си е взела поука. Самият Ферит ѝ беше казал "Вместо да дойдеш да ми кажеш истината, ти избра да бягаш и да криеш", което ми навява мисълта, че още по отношение на снимките щеше да я разбере и нямаше да ѝ се разсърди,ако не беше скрила. Поука, която Назлъ явно не си е извлякла. Неадекватен сценарий от страна на СЦ. Язък...

# 116

За остатъка на тези три серий какви ли още глупости биха измислили . Tired Наистина много съм разочарована  от тях .Жалко за похабения проект   ooooh! жалко и ,че избраха финалната серия да е точно в навечерието на новогодишната нощ .Никакво уважение към негово величество зрителя  ooooh! Tired
Наистина вече съм напълно убедена ,че бате Енгин е разбрал за финала и затова си закри профилите .И както старите хора казват изскочи ли един път зайчето  чуе ли се нещо  значи си е истина  Tired

# 117
Миме Hug,благодаря за инфото! Hug

Е в оставащите 3 епизода,предполагам ще се разкрият истините за Пелин,Хакан,Демет,изнудванията и катастрофата! Peace И дано накрая да има истинска сватба! Laughing Peace

Имам предположение,че сериала в сряда с ниския рейтинг ще го изместят в неделя,а новия с Кадир Доулу и Мелиса Сьозен ще пуснат на негово място! Peace

# 118
# 119

Общи условия

Активация на акаунт