Аз лично не смятам, че Назлъ се нуждае от време да обмисли ситуацията, колкото и да ми се иска да го повярвам и да мисля като Дъгичка
. Тя вече мина през това, трябваше време на Ферит да й прости именно мълчанието. Защо отново прави същата грешка?! Нали толкова страдаше, нали толкова време чакаше прошката му, а сега отново същата история. Аз си стоя на мнението, че ако Назлъ не признае на Ферит истината, то тя не го заслужава. Не мисля, че той е длъжен да проявява разбиране към нея, разбиране за какво?! Че му няма доверие, че не го чувства близък, за да сподели...че предпочита да предпази Асуман пред него, Булут и фирмата?!За Асуман - не разбирам това момиче родители няма ли?! Защо Назлъ трябва да я дондурка цял живот и да се чувства виновна, та тя направи всичко възможно по силите й. Трябва сега да уведоми родителите им, да обясни какво се случва и че в крайна сметка и тя си има живот, не може постоянно да оправя кашите на сестра си. Тя говори с нея, обясни й, моли й се, кара й се...и какво?! Лично за мен, фактът, че Назлъ се чувства така и е вменено от родителите им, просто те са делегирали ролята си на нея и са й прехвърлили отговорността. За мен това не е нормално.

Започнах вчера да гледам епизода,днес ще го довърша!Трябваше Назлъ да каже на Ферит!Той и сподели тайната за майка си от детството,каза и дори,че може да работят по проект на Пелин,а тя нищо-нито за заема,нито за сестра си и заплахите на Хакан! 

жалко и ,че избраха финалната серия да е точно в навечерието на новогодишната нощ .Никакво уважение към негово величество зрителя