DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 417
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Благодаря за фрага и за мненията ви  Hug bouquet
Относно фрага, Назлъ изби рибата просто с държанието си в началото  ooooh! как му се разкрeщя а той милия гледа и се чуди каквоо става  Cry накрая каза че утре е делото им за развод  ooooh! ooooh! бърза е  #2gunfire #2gunfire
Честно да си ви кажа много се радвам че решиха да го финализират сега, докато хептем не са го съсипали  ooooh! така в последните 3 серии ще видим повече действие, отколкото през целия сериал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Отново много глупаво решение последната серия да е на Нова Година  ooooh! ooooh! тогава хората ще празнуват няма са седнат да гледат  #Cussing out #Cussing out никакво уважение към актьорите и работата им  ooooh! язък  Tired
Единственото за което страшно съжалявам е за химията между Джан и Йозге  ooooh! ooooh! ще ми липсват много  Sad

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 18:02 от Иглика :)

# 121
  • София
Значи се оказаха истина слуховете за финал. Поредната похабена екранна двойка в ТР дизи от екип СЦ. Остават ни 3 епизода. Дано да не откарат с драмите до самия финал и да видим само 3мин щастие.

# 122
Фрагмана с руски превод! Peace

Фрагмент 1 к 24 серии. Русские субтитры.
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240341%2F70 … l_wall_-146912950

# 123
Фрагмана с руски превод! Peace

Фрагмент 1 к 24 серии. Русские субтитры.
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240341%2F70 … l_wall_-146912950

Злати  bouquet bouquet bouquet отново СЦ безумия  ooooh! ooooh! наистина едно голямо ЖАЛКО за актьорския състав и за всички работници на снимачната площадка . ooooh! Tired
И на мен определено ще ми липсват Джан и Йозге и малкия сладур  Tired Tired Tired Tired и искрено ще се надявам скоро да ги видим в нови проекти  Praynig Praynig Praynig

Сетих се за Кадир  дано има успех с новия сериал .Само  как приключиха предходния му проект "Научи ме да обичам " точно за една серия  с претупан финал и се наложи после СЦ да пуснат  написания сценарий с останалите персонажи и техните съдби  напечатан на лист хартия  ooooh! ooooh! ooooh! Дано тук поне в тези три оставащи серий направят така ,че наистина с тях да заслужат уважението което ние зрителите им показахме .  Направо съм попарена с тази финална серия и изборът и на дата  ooooh! ooooh! ooooh! Наистина това е голямо неуважение към целия екип .Кой ще ги отрази в тази вечер  ooooh! тези съседи не празнуват ли  ooooh! ooooh! ooooh! Ох....не мога и не искам да повярвам ,че всичко това е истина  ooooh! ooooh! ooooh!

# 124
Привет момичета,

Благодаря за фрагмана и коментарите! Hug bouquet И аз да се изкажа - колкото и да ми е мъчно, според мен е по-добре, че решиха да финализират сериала, просто развоят на събитията беше кошмарен и нелогичен, а Назлъ все по-малко и по-малко ми харесва. Странен фрагман, явно ги интервюират и те мълчат за развода, а знаят, че ще ходят на дело Thinking newsm78...отделно виждаме Назлъ така си е гушнала Асуман, която върши глупост след глупост, а крещи на Ферит - мъжът, който й се разкри, който й предложи семейния пръстен и сърцето си Rolling Eyes Shocked
Каквото и да е, ще го изгледаме, но лично аз най-много съжалявам Ферит - побъркаха го, а Назлъ сама си прави кашите и сама се оплита в тях. Аз лично не съм убедена в силата на чувствата й, през тези три епизода Назлъ трябва да ми докаже, че заслужава Ферит, иначе на мен като зрител ще ми е все едно, дали ще щастлив край или не. Както има една приказка - "Влюбена жена и дяволът не може да я накара да стои далеч от любимия".

bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 18:39 от dana78

# 125
Здравейте, момичета! wavey

Благодаря за фрага! Hug

Още не съм ви прочела както трябва и не разбрах новината за финала този път официална ли е , но бързам да кажа какво ми направи впечатление във фрага. Ей тази сцена, в която Назлъ страда, а Фатош и Асуман се усмихват една на друга. Дали не са разказали на Ферит истината?

# 126
Хммм.... Объркващ фраг.... И явно тежка ще бъде серията... Доста песимистично е настроението.. И тук, във форума,  и във фрага...Как да не ти се скъса сърцето да гледаш двама влюбени да се отчуждават постепенно един от друг... Е, пък тези сценаристи каква душа носят... Как им хрумна такава "велика" идея, не знам... Ай дано поне с втория фраг ни измият малко очите... Да повдигнат настроението, че доста минорно стана всичко... Алооооооооо, сценариститеееееее, чакаме по-позитивен и романтичен фраг... Не ни разочаровайте съвсем....

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 20:04 от mury9

# 127
 mury9 за оправяне на минорното ни настроение  Hug

Тази първа целувка ще си остане завинаги един красив  спомен от ФерНаз  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=mth6X7B1dNY

# 128
Мдаааа...Няколко пъни прегледах фрага и наистина това, което е споменала Дъгичка, е вярно... в сцената, където трите грации  лежат сгушени, наистина Асуто намига лекичко на Фатош и Фатош на свой ред се усмихва... Ай дано поне оттам изскочи някое бяло зайче, което да промени пейзажа, че много тъмни краски се заредиха напоследък...

# 129
Момичета ето и фрага с бг.субки  Hug

https://vk.com/feed?z=video-139981426_456239277%2Fbbeef61f8cb801 … _-139981426_14364

Попреглеждайки фрага наистина се вижда едно спокойствие от страна на Асуман и Фатош  Thinking дано  дано по някакъв начин помогнат  на Назлъ. И двете са и задължени  Thinking А в края на фрага защо ли си мисля ,че тези думи на Ферит за разводът са изречени пред Пелин . Thinking

# 130
  • София
Направиха от Назлъ глупава, дребната, недоверчива и истерична персона. Явно Йозге и Джан не случиха на сценаристи, но това е положението. Очакват ни епизоди с драми, драми и пак драми. Заради една Асуман се стигна чак до развод. ooooh!

# 131
Репликата на Ферит за развода, може би е театър за пред Хакан. Да стигне до неговите уши.

# 132
  • София
Репликата на Ферит за развода, може би е театър за пред Хакан. Да стигне до неговите уши.
Дано, но накрая Ферит май говори с Енгин и казва, че Н. е пуснала молба за развод. Ако наистина го е направила, наистина не заслужава Ф. да я погледне.

# 133
Добро утро! Hug

Миме Hug,благодаря за фрагмана на бълг.ез.! bouquet

Мисля,че Ферит ще се досети,че нещо не е наред с Назлъ!Още по-рано в ресторанта забеляза че не е добре,след като тя се беше срещнала с Хакан!Тогава ще подхване  Асуман и Фатош и ще разбере истината!Ще има още нерви докато се разбере играта на Хакан,а и Ферит да разбере защо той го мрази толкова и какво се е случило в миналото с родителите им! Peace

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 134
Не съм гледала фрага на бълг.език, но искрено се надявам пак Ферит да е по-разумният  и по-досетливият от двамата с Назлъ, за която знаем, че в такива ситуации действа необмислено и прибързано. Няма начин да не се усъмни, че има нещо гнило в  цялата работа, защото няма как една толкова влюбена, нежна и отдала му се жена, за една вечер да се превърне в нещо друго, при все че той истински я закриля и защитава като своя любима. Дано му. светне червената лампичка на Ферит и да изиграе елегантно не само Хакан и сие, а и самата Назлъ , която сама да падне в клопката му, демек в обятията му. Надявам се сценаристите поне да ни представят един плавен и изключително красив финал, а не в две серии драми и неволи, а в последния епизод за 10 мин да решат набързо проблема с претупан развой на събитията.....

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 10:13 от mury9

Общи условия

Активация на акаунт