Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 371 284
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 3 450
Пуснах я, но не успях да я изслушам. Според мен хит няма да стане. Сашето колкото и песни да изпее все ще си я помним с тоя Георги. 😁

# 3 451
  • София
Кво се е случило с нея??? Кастанетите ли е сменила???
И да ги е сменила, така като гледам, новите са същите като старите. Ама защо не е сменила или поне избелила и долните, че така много грозно - горните луминисцентни, пък долните - обикновени.  Laughing

Викаш друго си е да светят два реда зъби, вместо един а? Така поне при правенето на клиповете ще съкрати разходите за осветление Joy

# 3 452
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
МноУ яснУ! Пък и така ще е по-престижно, какви са тези половинчати работи...  Laughing

# 3 453
Да оставим суетата настрана, ама от 00:50 до 01:00 имаме 10 секунди, в които два пъти думата "всички" е произнесена като от беззъба баба... Не искам да си представям тва къв дискомфорт е...

# 3 454
 Много тъпа песен! А едно време Сашето имаше и хубави песнички. Аз харесвам 2-3 нейни, прословутата "Георги" не е сред тях.

Какво значи "цепиш миефона", и по-точно думата "миефон"?

# 3 455
Айфона Grinning ..Ама тя така, го е изпяла, че ..

# 3 456
Айфона Grinning ..Ама тя така, го е изпяла, че ..

Аааа, значи е "цепиш ми айфона". А то се чува "цепиш миефона". Сашето някакъв говорен дефект е получила от новите зъбки ли? Текстът направо не и се разбира.

# 3 457
Екстра си е СаЧка - Васка! Докато свикне, малко ще й е дискофортно, няма да й придирям. И се разграничавам от вас,  от общия хейт.  Tired Сашето е добра душа.

# 3 458
Ойййй...Коньоооо...чух и аз песньовката.

# 3 459
Екстра си е СаЧка - Васка! Докато свикне, малко ще й е дискофортно, няма да й придирям. И се разграничавам от вас,  от общия хейт.  Tired Сашето е добра душа.

Аз не я хейтя! Сашето е добра, нежна и чиста душа, запазила е детското в себе си и е много миличка. Нооо си е загубила таланта, който е имала преди и в последните 20 години няма нормална песен. А преди имаше и приятни мелодийки, аз и харесвах "Очи в очи" и "Червената шапчица" по текст на Недялко Йорданов. А сега пее за "цепиш миефона". Тъжно е някак си, да вземе да спре да се занимава с пеене, да отвори една бакалия в Ресилово или Дупница, да стане една магазинерка например.

# 3 460
Много ще и отива,а кръчмарка още повече! Crazy

# 3 461
  • София-в сърцата на моите деца
Ама тя си има образование..педагогическо. Учителка е била на млади години, преди да запее по кръчмите.Stuck Out Tongue

# 3 462
Ама тя си има образование..педагогическо. Учителка е била на млади години, преди да запее по кръчмите.Stuck Out Tongue

Е да, ама няма да я вземат за възпитателка в детската градина според мен. По-би и подхождало да е магазинерка. Облечена с розова престилка с пухчета, с налепени кристали по челото да продава хранителни стоки в собствена бакалия. По стените да има много нейни плакати, на касетофон да върви нейна музика, и хората да идват специално от нея да си купуват хранителните стоки. Според мен бакалията би вървяла прекрасно, и по телевизията ще я показват, а в същото време Сашето ще е сред хора, ще се радва на внимание и ше има постоянни доходи.  Peace

# 3 463
  • Испания
Ваня Червенкова щастлива с 26-годишен спортист

http://life.dir.bg/news.php?id=27014970

Ваня ми прилича на мис Пиги.

# 3 464
 Е това ми е прекалено. Тя спокойно може да му е майка, и няма да се изненадам майка му да е по-млада от Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт