Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 371 286
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 3 435
Нямам нищо против обикновен ББ,но избират уж ексцентрични участници,а те пълни дебили. ooooh!Нали имаше някакъв  обикновен преди 4-5г.Въпросният сезон изобщо не го гледах.

Щото випаджиите, дето избират не са дебили, нали? Или поне половината от тях.

# 3 436
  • София
БогдАнов дълго ще се помни Joy

# 3 437
Виповете яко се изтъркаха,трябва си обикновен ББ Simple Smile
Сега пък Преслава ще ражда,как ме е яд,подозирам,че ще се разлигави и ще се развали,и тая да не е по-назад-ще ражда,и то от кой!?
Дано не съм права... Wink

# 3 438
Чухте ли новата песен на Сашка? Grinning

# 3 439
  • Sofia
Става за чалготеките... разпознах някои кратки нотки от новите актуално-досадни "хита" напоследък...но като цяло е нещо  ново с по-съвременно звучене в репертоара на Сашето

# 3 440
Бааа, в брадъра не фъфляше така... Кво се е случило с нея??? Кастанетите ли е сменила???

# 3 441
  • Бургас
И за мен Банова е супер лигоч и не я дишам.

# 3 442
Аууу, Саше Васееее! Какво нещо е значи - да те тъпчат с леща, тя да пада в деколтето, да ти платят за тая работа и ти да инвестираш изкараното в нови ... деколтета.
Алфредо, милият, с тия 6 деца и внуче, готов е на всичко за хонорар. Поне е мъж и бачка, не чака.

# 3 443
  • Испания
Лара Златарева и дъщеря ѝ Вая са при Гала.

# 3 444
Песента на Сашка е много тъпа, ама сигурно ще върви по чалготеките.

# 3 445
Аз пък не си направих труда да отворя и да я чуя. Нали се разбрахме, че съм от интелигенцията.JoyJoy
Искам ББ, но като първите сезони, когато нещата не бяха нагласени и участниците наистина бяха откъснати от света, и стояха там по 24 часа. Още помня сезона в който им дадоха изрезки от вестници и трябваше да познаят кое е истина и кое не. Тогава никой не повярва, че е имало цунами в Тайланд ли беше, не помня вече и жертвите бяха 100 000. Наистина нямаха контакт с външния свят. А не като сега, пълна пародия и подигравка със зрителя.

# 3 446
  • София
Единия сезон май и нова година посрещнаха в къщата, ако не се лъжа.

# 3 447
  • гр. Шумен
Само Раевата да не влиза. Няма да я изтърпя. Голямо изтъкване, голямо надуване за всичко. Като пуйка, която е снесла златно яйце.
Тъкмо вчера си мислех, че ще е интересно да влязат поне две бивши гимнастички (без РАева, много е дразнеща напоследък, а тя и не може - има тази година СП в София) - едната от групата на Робева, другата от групата на Раева-Гигова. Естрадните войни ще ни се сторят като разходка с лодка на лунна светлина Simple Smile

# 3 448
  • София
Чухте ли новата песен на Сашка? Grinning

Изслушах я с превъртане, понеже не харесвам този тип музика. Но определено мисля, че ще стане хит. Звучи си точно, като останалите хитови песни от този жанр. Браво на Сашето. Дано успее да възроди кариерата си, защото е много миличка и добра

# 3 449
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кво се е случило с нея??? Кастанетите ли е сменила???
И да ги е сменила, така като гледам, новите са същите като старите. Ама защо не е сменила или поне избелила и долните, че така много грозно - горните луминисцентни, пък долните - обикновени.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт