Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 369 932
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 4 635
Константин не е тъпак, предвид и родителите му, все пак има някаква основа, но нещо не съм възхитена от изявите му. Явно суетата и желанието за известност, все едно с какво, надделяват. Но не е лош за участник в Брадъра.
Виж, гаджето му Дара, не мога да я понасям.

# 4 636
  • Бургас
Да,тая и на мен ми е супер противна.

# 4 637
  • Пловдив
На мен Дара ми е една идея по-симпатична от Гери-Никол.
Папи Ханс ми се струва да е нещо като втори Тото, ако влезе.

# 4 638
  • София
Гери-Никол или Дара е все тая за мен. Така и не се потрудих да ги различа. И те са си чалгаджийки, под уж друг стил.
Интересно е коя ще е "кралицата майка". Залагам на някоя соц. звезда, която ще дразни всички.

# 4 639
Интересно е коя ще е "кралицата майка".
Много ми се иска да е Николета, но не знам дали би влязла...

# 4 640
  • софия
вие наистина ли искате да го гледате тоя найлон - аз се надявам никога да не влиза!

# 4 641
Николета беше в Къртицата преди години, по-скучно нещо от нея нямаше.
Според мен, тя само би позирала вътре и ако договорът ѝ е да влезе за кратко и да я "пазят" от излагации, просто няма смисъл.

Или си нагазваш вътре до гушата с всички, или въобще да не ми влизат.

Ева от Тоника би била идеален дразнител (евентуално кралицаТА), ама ще видим, де.

# 4 642
  • софия
охх аз тази Ева едва я издържах в черешката...хич не искам да я гледам 2 месеца, но определно няма да ни се размине

# 4 643
Не искам да гледам Ева, както не исках да гледам Маргарита Хранова, Йорданка Христова, Камелия Тодорова и т.н.
Това шоу не е за тях. Нека си остане вкъщи и се съхрани. Има достатъчно желаещи да се изложат.

# 4 644
Някоя трябва да е Майката в Къщата,и според мен ще вкарат някой и друг динозавър Wink

# 4 645
Някоя трябва да е Майката в Къщата,и според мен ще вкарат някой и друг динозавър Wink

Ева ще е.

Наистина ли няма да има мъже?

# 4 646
Ще има мъже, но ще са в друга къща. Unamused

# 4 647
  • София
Тази идея с двете къщи се изчерпа вече. Толкова ли няма какво друго да измислят?

# 4 648
Да вземат да ги 'сортират' мъж-жена,мъж-жена,ако участват и хора с психологически полове различни от физическите им,още по-добре Simple Smile

# 4 649
Аз лично ще се радвам, ако влезе Папи Ханс. Гледала съм му интервюта и ми се стори много интелигентно и приятно момче

Общи условия

Активация на акаунт