Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 253
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Вестерос
Втората последна инстанция... Откъде си толкова сигурна? Това, че не поства снимки като се вижда с някой както Алек и Станислав нищо не значи.

# 2 161
  • София
Тези дни дали ще гостуват в бтв Вили,Вал,Алек и Калоян?
Двамата влюбени май не са заедно...

Утре в Преди обед ще гостува Валерия

# 2 162
  • Буркина Фасо
Къде са казали, че само зрителите определят победителя? Все едно за пръв път гледате този формат и не знаете, че има и други компоненти.
никъде не са го казвали , но тук масово се възмущават , че първият по зрителски вот не е победител. с което може би си мислят , че победата е манипулирана.

# 2 163
Не са приятели вече, защото никога не са били всъщност. Взеха да се държат заедно като аутсайдери, защото другите мъжове  ги игнорираха някак си, а не защото имат нещо общо по между си. Ето, след края на предаването, повечето хора са продължили да развиват приятелства, с Калоян обаче никой. Защо ли? Видели са нещо, което не им е харесало, или са си го имали и вътре, ама са го загърбили,  така или иначе това доказва, че някои са били себе си, другите са играли играта. Така и трябва, обаче във втория случай  като свърши играта  - кой откъде е. Драма няма, не съм очаквала Яни да ходи по участия или да забива рап в клубове. Къде да се видят? Какво да си кажат?
Калоян си е направо Кайзер Созе в истинския живот Smiley, поне явно това вярват някои в тази тема. Ако има момче което е възпитано, не се кара и почти винаги е усмихнато значи нещо не му е в ред нали така? С кой си общува в личния живот си е негова работа. Никак не ми се вярва да страда от дефицит на приятели.

# 2 164
  • Пловдив
Именно, негова работа си е, ти се чудеше, аз ти давам гледна точка. Различни характери са. И чак пък да съм казала, че е Кайзер Созе заради това, че няма къде да си общуват с Яни? Яни според мен и с Вили не си общува толкова, колкото с другите, нали така? И какво от това?

# 2 165
  • София
Мен прекалено възпитаните ме държат нащрек, очаквам нещо да мътят, признавам.

# 2 166
Мен прекалено възпитаните ме държат нащрек, очаквам нещо да мътят, признавам.
Проблемът си е твой, а не на тези които се държат възпитано с теб.

# 2 167
  • Gotham City
Моя близка се познава с Калоян, от нея знам, че си е точно такъв, мил, усмихнат, възпитан, добродушен.
А защо решихте, че не е приятел с никой от Фермата? Казал ли е някой, някъде нещо?

# 2 168
Истина си е, че Калоян е по-различен и затова не спечели симпатиите на другите фермери. Повечето от тях са по-простовати и не успяха да си обяснят възпитанието и интелекта му. За тях много по-лесно смилаем е, например, Яни.

# 2 169
  • Пловдив
Реши се, защото щом някой не е приятел с друг в социална медия, значи изобщо не го понася. Weary

# 2 170
Мисля че, Калоян толкова не е говорил за баба си и дядо си, колкото И. и А. е го повтаряха снощи сто пъти.

# 2 171
Първата снимка е специално за gold_ 😛🤗
  Heart Eyes

Е, аз съм доволна от победителя, но финалът беше тооолкова скучен..

Утре ще правя кекс ама ми се развали кантарчето. Моля победителя в играта с пироните да дойде да ми премери продуктите.. Heart Eyes

# 2 172
  • София
а защо да ми е проблем? Калоян не спря, или поне това показаха, постоянно да мели за бабаси и дядо си и така играеше на тънката струна. Скромен и възпитан добре, ама твърде много ми е твърде много. ллеко мазно.

# 2 173
Реши се, защото щом някой не е приятел с друг в социална медия, значи изобщо не го понася. Weary
И не само.
Яни днес не бил споменал името  на Калоян , когато го питали кои са му приятели от фермата.
И най  вече , Яни спечели и сега търсим световната конспирация защо не е спечелил Калоян след като водеше с цели 2/ два/% процента в зрителския вот.
Не си задаваме друг въпрос обаче
Какви допирни точки имат Яни и Калчо.Яни ще продължи живота си в Козлец, Калоян ще продължи да търси поле за своя талант/ убедена съм че ще го намери, още повече сега/.
Ще се видят два, три пъти и до там.
И не само те двамата.Всички сега са яхнали вълната на славата , но това ще е два , три месеца, до следващото риалити което ще се завърти в ефира и до следващите участници
Постепенно всеки един ще си хване живота под ръка и до там.Е може и да се събират един два пъти в годината, но това не ги прави приятели.

# 2 174
а защо да ми е проблем? Калоян не спря, или поне това показаха, постоянно да мели за бабаси и дядо си и така играеше на тънката струна. Скромен и възпитан добре, ама твърде много ми е твърде много. ллеко мазно.
И откъде реши, че прекалено много е говорил за тях? Може само един път в седмицата да ги е споменавал примерно, но продуцентите точно този момент ще покажат защото на повечето зрители са им интересни неща от личния живот на участниците.
А и искам само да вметна, че Калчо трябва да се гордее с представянето си във фермата щом най-голямото му "прегрешение" е, че говори за баба си и дядо си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт